Страшки от форума

• 109 650
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
За маските и дамските превръзки.

# 646
  • Сф
За какви маски говорим - хирургически, по-предпазващи, платнени?
Защо?Какво значение има на каква ще си лепнеш превръзката? То си е естетически и здравословно издържано за тези, които го правят.

# 647
Чувала съм за такава практика в началото като нямаше маски и хората си шиеха и съответно слагат между два пласта плат някакъв вид филтър. И мен ме смущава поради непропускливостта, иначе голяма работа, парче текстил някакъв (няколко слоя всъщност).

# 648
Имате предвид непропускливостта на превръзката. Разбрах ви. Благодаря. Мислех, че става въпрос за горния слой на маската, който е непропусклив. Затова попитах кои маски, че моите платнени не ги смятам за непропускливи.

# 649
  • Другата България
Затруднена и раздвоена съм постът дали е за тук или за смешките.
За мен е в една друга категория, за която няма тема във форума, затова ще го сложа тук.
Предисторията:
Цитат
...тиквите си дръпнаха милиони. Реално оглавяваме всички антикласации особено по смъртност. Правителство, създадено основно да присвоява. Наглата му лъжа, че сме се справили блестящо и най- добре с пандемията, как я тълкувате? Повторената многократно лъжа, никога няма да е истина.
Отговорът:
Цитат
Стига с тая смъртност вече. Тази опорка на протестиращите я разискахме назад в темата.
Като открият безсмъртност, няма да има смъртност
.

# 650
За смешките е Joy Joy

# 651
  • here and now
Цитат
...И аз не исках, но родих по желание на мъжа ми. Обаче само аз се грижа. Сина ми има май нужда от обследване и никой не предприема нищо. Било нормално. Едва учи, нескопосан в ръцете, идват му някакви факсове, на 12г е. Оплаквам се, че не знам какво да правя.

Без думи останах аз.

# 652
Не е лошо да започнат с обследване на майката...

# 653
  • France
Така се изказваше майка ми по повод Кучо. Говоря за частта с взимането и грижите

# 654
Отвратително. Дано някой й отговори в темата, където е написала това. Време й е и тя да "получи факс", нали казва, че не знае какво да прави.

# 655
Какво значи "получава факсове"?Dizzy Face

# 656
Какво значи "получава факсове"?Dizzy Face
Корабът -майка му говори,неадекватен  е

# 657
Е говори ли се така за дете, хеле пък собствено?

# 658
Цитат
...И аз не исках, но родих по желание на мъжа ми. Обаче само аз се грижа. Сина ми има май нужда от обследване и никой не предприема нищо. Било нормално. Едва учи, нескопосан в ръцете, идват му някакви факсове, на 12г е. Оплаквам се, че не знам какво да правя.

Без думи останах аз.

Аз също съм безмълвна.Какво означава "нескопосан",при положение , че детето е на 12?
Поне за мен това е възрастта (даже преди 12г., че на децата трябва да им се показва и обяснява как нещата се вършат).Като например основните им задължения,оправяне на стая,прахосмукачка,миене на чинийте ,след като се е хранил.Никой не се е родил научен.На тази възраст всеки го е хващал мързела да не учи.

# 659
Това е сигурно някоя много "уфатна" майка. Ако беше някоя "нескопосана" като мен, въобще нямаше да и прави впечатление или щеше да се радва, ако детето го бива в ръцете. Още помня, как майка ми ми късаше тетрадките, защото пишех грозно, да съм ги преписвала наново. Мерси от такива перфекционисти.

Общи условия

Активация на акаунт