Страшки от форума

• 109 651
  • 745
  •   2
Отговори
# 630
От дете ми е странно защо го правят. Има си игленици за тази работа. Шивачката на майка ми стискаше карфици в устата и се опитваше да й каже нещо, докато крепи карфиците... Да не е някакъв шивашки фетиш това. 😃

# 631
  • out of space
От дете ми е странно защо го правят. Има си игленици за тази работа. Шивачката на майка ми стискаше карфици в устата и се опитваше да й каже нещо, докато крепи карфиците... Да не е някакъв шивашки фетиш това. 😃

Ти мани, но съм виждала с очите си фризьорка с гребена в устата Cold Sweat

# 632
Това с купуването на ненужни неща на кредит и аз не го разбирам. Аз до последно се борих, че нямам нужда от нов телефон, защото моят си беше наред и беше смарт и всичко, но мъжът ми е луд по техника и ми взе нов.

# 633
Новоизлюпена шоферка.
Цитат
имам от месец книжка
Цитат
Участъка с позволени 90, карах със 100 и малко
Цитат
Те честитките идват при нарушение над 20км, доколкото знам аз.

# 634
Олелее.......

# 635
  • Пловдив
Парвенющината във форума винаги я е имало. Според мен идва най-вече от жени без особени качества и израстнали в недоимък, но имали шанса да хванат за мъж някое новобогаташче и да се видят с пари за гордост на родата й.
Аха, а ако се случи авторът на подобно изказване да е мъж извън форума, тогава кво? Wink
Защото, надявам се, не твърдиш, че само в бг мама може да се прочете нещо такова.

# 636
  • Сф
За предпазните средства по време на коронавирус , патент от 1во лице!

Цитат
                 От вътрешната страна на хирургичната маска залепвам дамска превръзка тип ежедневна. Тя стабилизира и ми позволява да говоря, без да правя опит да погълна маската при по-дълбоко вдишване. Също отдалечава маската от лицето - тя не прилепва директно към кожата и не запарва, а се получава и хигроскопично действие - обира се влагата от издишването. Вероятно има и малко по-голяма защита , но не гоних този ефект. Залепвам допълнението в горната част - от носа надолу и не се обхваната цялата площ на маската.

Аз се изплаших, честно, разлях кафето, сега бърша.. Scream

# 637
  • софия
На теб ти е смешно,ама при мен в офиса миналата седмица дойде клиент,на който под маската наистина се подаваше превръзка. Маската беше по-малка и беше видимо. Питай ме колко зор се сдържах да не се разсмея като дойде 😁

# 638
  • Ямбол
Чувала съм за много приложения на превръзките и предполагам ефективни - за подмишници, лепят се на блузата, в обувки, като стелки, все за обиране на влагата при изпотяване. Само не знам в маска как става, като външният слой е непропусклив и няма да може да се диша.

# 639
  • Сф
На теб ти е смешно,ама при мен в офиса миналата седмица дойде клиент,на който под маската наистина се подаваше превръзка. Маската беше по-малка и беше видимо. Питай ме колко зор се сдържах да не се разсмея като дойде 😁
Мда. може би с идването на есента, някой ще пробва и презерватив да си нахлупи.. People Raising Hand

п.п. Лиляна, освен да питаш в темата за предпазни средства.

Слава богу, не съм чувала и не познавам човек, който да си лепи превръзки по тялото-, освен да я лепне по предназначение на гащите.
 Не мисля и да се възползвам от подобни ефективни предложения и приложения на дамските превръзки, опазил ме господ, ха ха

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 10:16 от PureLove

# 640
Ютюб на какво ли не учи хората. Смешно ми стана, но ми е и тъжно, че това е средното ниво на световното население.

# 641
Чистата превръзка с какво е по-различна от маската, или какъвто и да е друг материал? Аз също имам притеснение единствено за непропускливия слой, иначе не виждам проблем да се ползва по посочения начин като вид филтър или уплътнение. В началото на епидемията имаше доста идеи за преправяне на филтър за кафе и прахосмукачка. Чисти и нови, разбира се. Вероятно психически се възприемат по-добре от чиста превръзка?

# 642
Изобщо не смятам, че цялостната ситуация показва психическо здраве и още по-малко когато хората си залепят дамски превръзки на устите. (По подобен начин ми се вижда странно да срещам хора с акваобувки да се разхождат из София, защото били удобни.) Вероятно е проява на консервативност, но и не само, що се отнася до маските. Аз от моите си възпалих синузита и бях 10 дни на физиотерапия, като знам и за други подобни случаи. Не страшка, а чисто самоубийство, обслужващо съмнителни цели.

# 643
За какви маски говорим - хирургически, по-предпазващи, платнени?

# 644
Към мен ли е въпросът или питането е върху какви маски хората си лепят дамски превръзки за допълнителен филтър...

Общи условия

Активация на акаунт