Страшки от форума

• 109 058
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Че и Антигона не искаше навремето деца, ама ей на ся я подритва.

# 676
  • някъде в орбита...
Много хора не искат деца по някаква причина, но и много не искат просто защото не искат. Първите ще си променят мнението когато обстоятелствата им се променят. Вторите, независимо от обстоятелствата, ще се измъчат в родителстването в добрия случай, и ще създадат изстрадали деца в лошия...
За това категорично отказвам да агитирам който и да е по отношение на родителстването. Ако искаш - правиш деца, ако не искаш - не правиш. Това е изключително лично решение, и никой не трябва да дава наклон на проекто-родителите "дали" и "кога"...

# 677
О да, да, да- хиляда пъти.
По добре без деца, отколкото с нещастни.
Не агитирам никой. Просто и друг път съм чувала от млади хора, че деца не искат. Като ги изтрещи сляпата неделя положението се променя.

Даже седемгодишната вкъщи ми казва, че внуци няма да имам Joy

# 678
Не ще да ме подритва още мързелът му с мързел. При мен желанието за дете дойде след като загубих предишните,  та се получи "не знаеш какво имаш, докато не останеш без него".

# 679
  • някъде в орбита...
Даже седемгодишната вкъщи ми казва, че внуци няма да имам Joy
Не знам кое е по-добре: твоето, или "Нямам търпение да имам бебе в корема, и да го храня после", изстреляно към моя прясно-родила приятелка от щерка й Satisfied

# 680
Моята щерка до преди беше категорична, че деца няма да има никога. След като се появи сестра ѝ вече измисли име на децата си и реши от какъв пол ще бъдат, че даже и на колко години ще ги роди 😂
Не агитирам никого, просто съветвам да действат според вътрешният си усет и да не си слагат ограничения. Никога не е хубава дума.

# 681
"Никога" е провокация към Съдбата, в която Съдбата печели в 99% от случаите. 😂

# 682
  • France
Никога няма да стана богата.

Извинявам се, не се сдържах Joy

# 683
Така или иначе сме извън темата - много мразя това, което се случи и тук - някоя жена казва, че не иска деца и 10 скачат отгоре й да обясняват как някога ще поиска и ще е чудесна майка. Толкова ли е трудно да кажете - ок, щом не искаш. Какво може да стане в бъдеще не се знае.  Въпросния обществен натиск в действие...

# 684
Никой не ѝ е казал, че ще поиска, а да не казва никога. Това бих го казала и на която и да е друга тема. Човек не знае какво го очаква зад ъгъла.

# 685
Ами това също не е вярно, да не казвал човек “никога”. Веднага мога да изредя поне 10 неща, за които да кажа “никога” с абсолютна сигурност. И не, зад ъгъла няма да ме чака връзка със женен мъж. Никога!

# 686
Никога няма да стана богата.

Извинявам се, не се сдържах Joy
Сега остава да целнеш онзи 1%. 😂 Но това би било безобидно. Страшен е сценарият, който съм виждала няколко пъти около мен - хора, които бяха жестоко наказани от живота с това, че станаха богати. 🤐Стига офтопик от мен.

# 687
Искам и аз да съм наказана така Joy

# 688
Ами това също не е вярно, да не казвал човек “никога”. Веднага мога да изредя поне 10 неща, за които да кажа “никога” с абсолютна сигурност. И не, зад ъгъла няма да ме чака връзка със женен мъж. Никога!
И това няма как да знаеш. Възгледите на човек се променят с времето, а може и да се окажеш изиграна или безумно влюбена. Но стига сме спорили. Имаше вече такава тема и се изписа достатъчно.

# 689
Искам и аз да съм наказана така Joy
Не случайно е казано, че ако Бог иска да накаже човек, сбъдва мечтите му. Внимавай какво си пожелаваш. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт