Страшки от форума

• 109 051
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Ееее хайде сега, да спрем да мечтаем ли? Много е хубаво човек да си има мечти и да си ги сбъдва. Разочарованията идват от нереалистични очаквания, не от наличието на мечти.

# 691
"С дете съм на две години и три месеца, което се мъча да отбия, в момента е със задна хрема и пищи и плаче по цяла нощ, след като не и дам да суче. Вече не се търпи и мисля спешно да купя дифузер и масла , за да пускам в стаята нощем, последната ми надежда са. "

# 692
Много сложна мисъл има тази жена. 😟 Какво общо има отбиването със задната хрема? 🤔Дифузерът е голям кеф, но за задна хрема не ми е известно да е много ефективен. За сметка на това много хора са доволни от инхалаторите. Както и от Синулан форте.

# 693
Не знам и отбиването какво общо има с дифузера. Аз затова помислих, че го иска, но може и за задната хрема да е.

# 694
Аз го разбирам така - детето е неспокойно заради задната хрема и кърменето го успокоява . Тя се чуди какво да направи за въпросната хрема , за да не се налага да кърми .

# 695
Уейв, каква значи да не се излъжеш да раждаш? В някакъв момент ти самата може да го пожелаеш. Виж ако го правиш подтикната от други мотиви, тогава не е ок.
Аз примерно бях толкова сигурна, че не искам второ дете. Срещнах подходящ човек и някак желанието да имаме общо дете само се появи. Ела сега да видиш как треперя над малката. Голямата пък изобщо не беше планирана и се ужасих, като разбрах, че съм бременна. Обаче от първият ултразвук, когато ѝ чух сърцето насам я обожавам. Бих си дала живота за децата ми без грам да се поколебая.

А как са в ръцете Joy

За ежедневните превръзки, повечето са с дупчици по найлона отдолу за да не спарват. Но нямам представа възможно ли е да се диша през тях. И аз чух че се ползват за допълнителна защита на маските, както и памук , нетъкан текстил и други.

# 696
  • Пловдив
"аз не искам мъжът ми да сменя памперси и да чисти банята.Ще загубя уважение и привличане към него"

# 697
Да се чудиш какво я е привлякло тая кукувица.Аз пък моя го обичам още повече,че е правил и двете.

# 698
Е тази жена вероятно е много привлекателна за "мачовци". Голям кеф, дамата да се гърбина гнусотии

# 699
  • France
Поредния приказен герой. Припевът е един и същ, само името е различно

# 700
Явно аз нещо съм сбъркана, че само ММ чисти баня и тоалетна, пък аз много си го обичам и уважавам.

# 701
  • FRANCE
Даже ми е възбуждащо аз да си изгледам филмчето на дивана и ММ да напълни и пусне миялната, прати девойките да спят, разчисти масата и дойде при мен. Ама не ме огрява често.

# 702
Хаха, това игра на прецакване ли е - кой да изчисти тоалетната. 😁 При нас е "модерно" всеки да чисти след себе си и да оставя тоалетната в идеален вид за следващия. Не мога да си представя тоалетната да е във вид за чистене постоянно и някой церемониално да влиза да я чисти регулярно. 🙄

# 703
Написано е от трол, който се храни точно от провокации. Стара познайница.

# 704
  • Пловдив
Кой й е предишният ник?

Общи условия

Активация на акаунт