Жененият мъж, защо ми е изобщо

• 11 274
  • 309
  •   1
Отговори
# 135
Тоест, ФрауДана, браковете са социално безсмислени и имат за цял единствено да уредят материалното във взаимоотношенията.
Не само браковете по тази логика, а въобще интимните връзки в двойка.
Изглежда най-добре всички да си живеят в някаква обща комуна и кой когото добара.
Без взаимни ангажименти.
И да ги поема някой, да не се взема насериозно.
Ми ОК.
Живейте си в тоя свят, аз отказвам. Радвам се, че вече минах възрастта, в която сексът е необходимост и достигнах такава, в която е само удоволствие.

# 136
Щом си осъзнала, че това в крайна сметка не е твоето, че не те изпълва, само въпрос на "събуждане" е.
Не е нужно да се усложняват нещата щом и двамата в крайна сметка сте наясно какво правите и не сте с някакви очаквания.
Аз не смятам, че трябва да му обясняваш каквото и да е. Просто, когато вътрешно вземеш своето решение и го приемеш (защото това е процес, изискващ време), кажи му "чао" и продължи живота си.
През това време просто остави нещата да се случват. Така по-бързо ще разбереш кога да сложиш точката.

# 137
Дебатът на тема морал продължава... Кое не разбрахте от това, че тя знае, че връзката и не е ок, не я прави щастлива и иска да я приключи?
Уви, жененият мъж бил напорист (щом не осъзнава, че го крадат, сигурно е магия!) и не я оставя лесно, а и работят по съвместен проект и не може да каже на шефа си "извинете ме г-н Х, аз няма да говоря с него по работа, защото вече не искам да ми е любовник".

# 138

Уви, жененият мъж бил напорист
Е, и? Ти с всички напористи ли си лягаш?
Колкото и да е бил напорист, не я е изнасилил, нали? Сигурно я е питал веднъж-дваж, преди да й свали дрехите.

# 139
Когато е искала да го напусне... Не четете ли постовете на жената?
А колкото до мен - аз не съм подходящ пример, защото рядко харесвам някого, още по-рядко се решавам на интимни отношения, но да, дори на мен ми се е случвало като по-млада да се вържа на "с жената съм заради децата, не мога да живея без теб, не ме напускай" .

# 140
Всяка глупост, в която се натресете, щото си правите някакви планове смешни, ви дава шанс да израстете, а може и да продължите да циклите на същото място. Стига сте се драчили и заставали от двете страни на някой пикльо. Де жената, там и любовницата. Всяка си мисли, че е върхът на сладоледа.  Аз тъй, пък вие, глупавите! Досадно женско крякане!

# 141
Скрит текст:
Реших все пак да пиша и да разкажа на кратко какво ме тормози... Няма как да получа адекватно странично мнение, моля за вашето.
Ситуацията е следната: от година излизам със женен мъж.
Скрит текст:
Естествено съм влюбена в него. Никога не е ставало въпрос той да се разделя с жена си (въпреки, че тайно исках той да избере мен). Най-правилното нещо е да се разделя с него, но уви не знам как. Срещаме се ежедневно почти (имаме общи работни проекти), пешем си, говорим по телефона, срещаме се. Тормозя се, че съм затворена за другите мъже. Преди него близо 2 години бях сама. Трудно се привързвам и изграждам отношения.

Той ми действа като магнит, пробвах веднъж да прекратя отношенията ни, но той беше толкова упорит. Ще кажете какво пък толкова, казваш край и готово. Но ми е много трудно. Приемам критики, съвети, дори предложения за книги по въпроса. В кратките срещи с него се чувствам добре, но после ми е пусто.

Малко и за мен все пак, имам дете, с баща му сме разделени. Работа, по никакъв начин не съм зависима финансово или както и да е от него. Може би само емоционално.
Такива теми, последните 2-3 години приемам само и единствено по един начин–мацката влиза да се изфука колко е вървежна, колко е готина, колко е ...по-по-най.И какъв смотан идиот е  мъжа, хванал се на кукичката на "готината кака"....

Защо, идея нямам....
Но, и съвет нямам.
Всеки си носи кръста.

# 142
Ами тя не е в моминска младост, нито пък той й е мътил главата с лъжи, че е съквартират с жена си.

# 143
Да приемем, че се е влюбила и това и пречи да проявява воля... Упреците с нищо не допринасят, решила е да го напусне - чудесно, дано успее.
Ако беше помолила за съвет как да го разведе, щях да разбера реакциите.

# 144
Ми то, напускането, става само рязко и изведнъж.
Иначе един ден след 10 г -15 г може да се събудиш с попреминал живот и без шанс да остарееш щастливо с някого.

# 145
Не е загуба на време за такива жени. Изглежда с такова мислене и поведение като нейното друг не я е харесал.
Авторката явно не е успяла да си намери "нормален" мъж и си е хванала женен мръсник. Те не подбират, всяка която им се върже е добре дошла. А тя си мисли, че е супер мацка, щото е уж по-добра от Съпругата.... В какво си по-добра? В секса? В проектите....?
Избива ме на насилие и кръв като чета такива истории....

Имаш плюс едно от мене. Това си заслужава да се чете, и чете! От всяка жена, която сама поставя любовницата в позиция “с какво е тя е по-добрата”.
Виждам, че ти даже сама си и отговаряш.
Жертва до жертвата,  и кръв ще се лее.
Заради тез прасета мъжете.

# 146
Скрит текст:
Много грозни коментари. Има много жени, на които мъжете им са изневерявали и те не могат да го преживеят. Авторката не им е виновна.
В тази история тя е потърпевша.
Би била потърпевша, ако той й беше шеф, приложил сексуален тормоз.Или беше я изнасилил...
В случая, никаква потърпевша не е.Защото е влязла, сама, доброволно в тези отношения.
И още:мъжете са като ....животните, "тръгват" след тази с "вдигната опашка".
Да, един мъж може да хареса много жени през живота си, да си падне по още повече, но се пробва при определени.От които "аурата му получава сигнали", че тя ще откликне.
Честно казано, не ми се е случвало да ми налети мъж, към когото аз не проявявам никакъв интерес.Винаги е имало интерес/харесване/сигнали от моя страна, за да се задейства той.
Жените винаги първи подават сигнала към мъжа, дори да не го осъзнават.
Което, разбира се, НЕ оневинява неверника.Ако той е обвързан/женен, спокойно може да подмине "сигнала" и да не реагира.Реагират само мръсниците и подлеците.

# 147
Изневеряващите омъжени трябва да съгрешават само с други изневеряващи омъжени/женени, които не искат да си развалят семействата, това е извода Grinning
За да не идвате да ревете тук...

# 148
Изневеряващите омъжени трябва да съгрешават само с други изневеряващи омъжени/женени, които не искат да си развалят семействата, това е извода Grinning
За да не идвате да ревете тук...
И тогаз има сълзи и сополи. 
Не визирам авторката на темата. Доста обрано и разсъдливо се изказва.

# 149
Да приемем, че се е влюбила
Мога да приема, че се е влюбила някоя ученичка, ама голяма жена с дете да се влюби ей така случайно в женен, няма как да го бъде. Влюбването не става ей  тъй, без никаква увертюра и никакъв ход за отстъпление, и като гръм от ясно небе.
1. Първо трябва въобще да приема идеята да върти любов с женен. Защо ли не се влюби в някой клошар? Просто е - този човек би бил извън нейния потенциален таргет. Женените обаче не са - оттам и повишения толеранс към техните задявки. Това пък води до точка 2.
2. Трябва да го пропусне на всичките предварителни етапи - кафета, разговори, флиртче, оставане насаме "да работят" до късно, изпращане, натискане в колата....по всяко време е могла да каже стоп, но не го е направила. С ясното съзнание какво точно се случва, какви са евентуалните последици и колко е нередно всичко.

А да кажеш, че е малка и не си е давала сметка какво означава да си любовница (да повторим - лъжи, криене, партията на втората цигулка), също няма как да стане. Сега се оплаква от нещата, с които е била наясно от самото начало.

За мен женените мъже винаги са били точно толкова възможни любовници, колкото и някой наркодилър. Просто няма как да стане. Явно обаче за авторката не е така. Не виждам защо да съчувствам на възрастен, неосвидетелстван човек за нещо, което е направил изцяло по свой избор и с пълното съзнание за последиците.

Общи условия

Активация на акаунт