Жененият мъж, защо ми е изобщо

• 11 298
  • 309
  •   1
Отговори
# 120
Иска ѝ се може би, да зареже жена си заради нея и да се промени ( да стане верен оттам нататък), но знае, че е невъзможно и затова драматосва. Innocent

# 121
Само дето не разбрах какво не ти харесва да живее другаде и само да се виждате за удоволствие.
Е, тя явно е като голяма част от жените - не го може това.
Затова връзката с женен е последното, което въобще е трябвало да си причинява.

# 122
Ако не искаш сериозно обвързване, връзката с женен е идеален вариант - получаваш само хубавото, без негативите. А за жена си той да си мисли - не ти си й давала обет за вярност.

# 123
  • София

Защо ти е?
Ами... за секс, предполагам.
За... за каквото му трябваш и ти на него.

# 124
Аз съм пристрастна в тази тема. За мен тези мъже са нещастни и никога няма да намерят истинско щастие. Не разбирам какво харесват в това да  живеят живота си в страх и лъжа?
Той никога няма да избере теб, просто защото уюта който дава жената, не може да бъде даден от любовницата и обратното- тръпката на откраднатите моменти, няма как да се получи от жената. Тук абсолютно няма значение коя как изглежда, как се облича или поддържа.
Помисли си какво искаш, защото предполагам знаеш какво може да получиш от него. Успех.

# 125
Аз съм пристрастна в тази тема. За мен тези мъже са нещастни и никога няма да намерят истинско щастие. Не разбирам какво харесват в това да  живеят живота си в страх и лъжа?
Той никога няма да избере теб, просто защото уюта който дава жената, не може да бъде даден от любовницата и обратното- тръпката на откраднатите моменти, няма как да се получи от жената. Тук абсолютно няма значение коя как изглежда, как се облича или поддържа.
Помисли си какво искаш, защото предполагам знаеш какво може да получиш от него. Успех.

Ама на тях им е кеф.
Може би за тях това е истинско щастие. Жената вкъщи с децата, а той с любовницата.

# 126
Това са рисковете на тези авантюри, трудно е да има интимност и да не се стигне до влюбване. Той разбира се със или без чувства ако секса му харесва е нормлано да не иска да те губи.

Лошо е, че не допускаш мъже, защото при такива случаи най-лесно е когато се получи така наречното "клин-клин избива" и с помоща на нова любов да може да преоодолееш тази, но това при теб май няма как да се стане.

Сега дори и да се разделите тея чувства няма да изчезнат веднага и друга любов евентуално щеше да ти помогне. Все пак обаче ти си имаш дете, не ти е някъв зор да имаш мъж, за да не изпуснеш последният влак дето се вика.

Може да си стоиш в тази връзка щом ти е хубаво, но трябва да внимаваш, защото дори и да се раздели с жена му и да избере теб, дали след това всичко ще е ок. Много често връзките между любовници са много силни, много хубави и когато едният реши да се разведе и да заживее с любовника си, нещата се променят и много често тези връзки се провалят. Разбира се има и успешни, просто отбелязвам.

Интересно ми е защо си така резервирана за близки отношения с мъже, каква е причината за това недоверие и страх ? Да не би това да е следствие от развода и несполучливият брак ? Често така става и после жените са крайно предпазливи и си слагат "бронята". Sad

# 127
Моят съвет е да се абстрахираш за момента от тази връзка и конкретните обстоятелства и подробности в живота ти и да си зададеш искрено въпросите какво търсиш и искаш да ти се случи? Искаш ли нов стабилен партньор? Семейство? Още деца? По-лежерни връзки, но не с женени мъже? Ние няма как да знаем какво е, но очевидно го няма в лицето на този мъж. Той се явява пречка между теб и мечтите ти. Трябва ти само малко яснота да го осъзнаеш, както и самопреценка дали и доколко наистина искаш нещо различно да се случи. Желая ти успех

# 128

Интересно ми е защо си така резервирана за близки отношения с мъже, каква е причината за това недоверие и страх ? Да не би това да е следствие от развода и несполучливият брак ? Често така става и после жените са крайно предпазливи и си слагат "бронята". Sad

Точно това е причината. Толкова неща преминах там и имах нужда са се разтоваря, затова и след раздялата с бащата на детето ми имах няколко неангажиращи връзки просто да разпусна. Но това ми дойде в повече.

Моят съвет е да се абстрахираш за момента от тази връзка и конкретните обстоятелства и подробности в живота ти и да си зададеш искрено въпросите какво търсиш и искаш да ти се случи? Искаш ли нов стабилен партньор? Семейство? Още деца? По-лежерни връзки, но не с женени мъже? Ние няма как да знаем какво е, но очевидно го няма в лицето на този мъж. Той се явява пречка между теб и мечтите ти. Трябва ти само малко яснота да го осъзнаеш, както и самопреценка дали и доколко наистина искаш нещо различно да се случи. Желая ти успех

Точно това направих преди известно време, дадох си сметка какво искам и реших, че трябва да приключа, но ми трябва малко време и воля.

# 129
След година ще ти мине тази еуфория, ще останат чувства, ще има някое цупене и кавга, ще свалиш розовите очила.

Това с розовите очила ще отнеме повече  време заради ситуацията . Те нямат битовизми да им свалят розовите очила :  чорапи - морапи, финансови проблеми. На мъжкия елемент  така му е екстра. И ще му е екстра докато тя не почне да му пили сол на главата.  Съпругата може и да е в час и това да я устройва. Все пак година активни отношения  с друга жена не могат да останат незабелязани.  Понеже и дамата има дете, той  - семейство, че и колеги по общи проекти ( и тук се пише за връзка а не  просто епизодичен секс ) , вероятно нещата вече не са скрити покрити ,  но просто за всички е ОК положението.
Така че всичко опира до това , колко авторката на темата е търпелива и колко я устройва ситуацията. Щом още е само на етап питане, значи дискомофрта ме е толкова нетърпим. Дори цяла БГ мама да й казва че си губи времето,  докато тя не реши дали това е  губене на време в действителност нищо няма да се промени. Ако за нея , е момента, това не е губене на време, тогава какъв е проблема. Когато се трансформира в губене на време тогава -  arrivederci...

# 130
Не е загуба на време за такива жени. Изглежда с такова мислене и поведение като нейното друг не я е харесал.
Авторката явно не е успяла да си намери "нормален" мъж и си е хванала женен мръсник. Те не подбират, всяка която им се върже е добре дошла. А тя си мисли, че е супер мацка, щото е уж по-добра от Съпругата.... В какво си по-добра? В секса? В проектите....?
Избива ме на насилие и кръв като чета такива истории....

# 131
Ето пак, горкият мъж и нахалната любовница.
 1.Никой мъж не е притежание на жена си.
2. В живота всеки се бори за място под слънцето. Конкуренцията движи прогреса.
Яки комплекси тресат една част от бг- мамите. С това обаче нищо не се променя.

# 132
Тоест, ФрауДана, браковете са социално безсмислени и имат за цял единствено да уредят материалното във взаимоотношенията.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 08:45 от Анонимен

# 133
Чудя се пък толкова ли е странно да нямаш женска солидарност, елементарна, минимална.

Абе всичко се връща Simple Smile
Ъ ?! За каква солидарност,  говориш...Всички груби коментари, са истина...Разбирам, да е на 20, ще оправдая инфантилността...Авторке -  за какво ти е  женен мъж,който изневерява и лъже??! Дори да е с теб, някой слънчев ден, да не мислиш,че и на теб няма да ти изневерява..Или ти си от тези жени,които променят мъжете към по добро...И, е упорит защото си му удобна,и те манипулира, не си мисли, че е влюбен в теб...Чудя се, само на какво ще научиш, детето си с този манталитет,безхарактерност, и липса на себеуважение..Първа го разкарай ти, преди той да те разкара.. Защото, ще се депресираш и ще станеш емоционален инвалид, и няма да можеш да си пълноценна за детето си.Защото, то трябва да ти е приоритет, не някакъв женен коцкар.. ..Успех !

# 134
Изживей го, и ще мине. Ако срещнеш по-подходящ не се колебая, ако не карай си с тоя. Самотата убива.

Общи условия

Активация на акаунт