Жененият мъж, защо ми е изобщо

• 11 166
  • 309
  •   1
Отговори
# 210

...

Яна, откога разбра, че тази връзка не те удовлетворява и реши, че трябва да я прекратиш?

Не мога да ти отговоря на този въпрос, може би от самото начало го знаех, но сега осезаемо ми е в главата.

Понеже останах с впечатление, че е от няколко месеца, не е от сега.
Може и да съм сбъркала.

# 211
Веднъж само писа жената, че се е опитвала да прекрати връзката, не е многократно. Следващия път е добре да е окончателно, че да не се влезе в омагьосания кръг на нерешителността и невземането на сериозно от негова страна. Според мен те е страх от това да не останеш сама по някакъв начин, но така или иначе подобни отношения не топлят много и не са голяма утеха.

# 212
Типична on-off връзка ще стане това.

Авторката ми напомня кокошката дето се чудила дали не бяга много бързо, за да я стигне петела.

# 213
  • София
Едно е сигурно.Това няма да завърши добре за Вас.Моят съвет е:"Биете шута" на този мъж и си търсите необвързан такъв.Такива има много.И някой Ви чака.

# 214
  • Най-красивата страна
Нямаш ли достойнство и самоуважение?
Знаеш,че е женен и се съгласяваш да си ,,другата,,?
Да не би мъжете да се свършиха?
Не смяташ ли,че заслужаваш да имаш нормална връзка?
Многократно късане?-НЕ!
Веднъж скъсаш ли,повече не се обръщай назад.
Скрит текст:
Има една поговорка-,,Не ближи там,където си плюл,,

# 215
Просто трябва да гледа на него, като нещо временно и да се настрои и за това и няма да има проблеми.
Това е проблемът, де. Не се чувства вече добре с него и иска да скъса очевидно. Очевидно вече ги е изживяла всичките чувства и е време да го смени. Не мисля, че е получила лоши съвети.

# 216
Просто трябва да гледа на него, като нещо временно и да се настрои и за това и няма да има проблеми.
Това е проблемът, де. Не се чувства вече добре с него и иска да скъса очевидно. Очевидно вече ги е изживяла всичките чувства и е време да го смени. Не мисля, че е получила лоши съвети.
Моя е грешката, че не съм прочел и други нейни коментари, като този:

Цитат
Аз не се чувствам добре обаче. Когато съм с него да, но после ми е ужасно празно. Искам нормална връзка, а такава не съм имала отдавна...

Бях останал с други впечатления. Явно тя не е била настроена за подобна връзка, която да е чисто сексуална.
Нормлано е предвид, че тя е сама и нуждите понякога са по-разлини от единият секс. В крайна сметка най-лесният начин е (аз го казах вече), ако може да се отвори за други връзки (въпреки, че щом сега има чувства и това е малко проблем), но ако може да се отвори към други връзки и ако срешне някой друг мъж, това е най-лесният начин да преодолее тази връзка. Както се казва "клин-клин избива".

Сега и да спре да има интимност с него, защото очевидно щом работата ги свърза няма как да не го вижда (което също е голям проблем) и да прекрати тази връзка ако е сама, все ще си мисли за него и няма да се чувства добре !

# 217
Е да де, няма какво да му се обяснява му е мисълта, то е ясно, че няма да я върже физически. Откъсване му е майката, без много, много разговори.
Достатъчно е само да му спре секса, това действа безотказно!

# 218
Не сте чели цялата тема.
Нямат повече служебна работа заедно, тя я е прехвърлила на колежката си (да не стане така, че е прехвърлила и статута си на любовница, Mr. Green)
Имат общи комуникации - мрежи, телефони - и тя не иска да го блокира там, че било детинско.
Което означава да чака трепетно всяко негово позвъняване или да му дебне статусите и всичко това да я наранява допълнително, а за капак и да му оставя отворена врата да я манипулира.
Тъпо, както и да го мисли човек.
Това с постепенното откъсване става, ако нямаш чувства.
Влюбеният човек или къса от раз, или попада в кошмара на иди ми-дойди ми.

# 219
Да, тъпо е за хора, които са забравили да изпитват истински чувства. Била влюбена, но не го обичала! Що за тъпотия е това? Можеш да обичаш децата си, родителите си и др. без да си влюбен в тях, но обратното? Звучи ми като "искам, ама нямам желание"!
Като спре контактите Яна какво ще стане, ще спре да го обича ли? По-добре веднага да си запази час за психотерапевт. Има много случаи на нещастна любов, когато двама не могат да бъдат заедно по някаква причина.
Яна, ако наистина си влюбена, не насилвай чувствата си. Ще изпаднеш в дълбок когнитивен дисонанс, водещ до депресия. Човешкият рационален разум не може да управлява чувствата, не можеш да кажеш, че от утре спираш да го обичаш. Погледни в сърцето си, усети го вътрешно - искаш ли дете от него? Ако утре той се съберете да живеете заедно, ще бъдеш ли щастлива да имаш дете от него?
Напиши какво си усетила без да влагаш рационални мисли в това, признай на себе си какво иска сърцето ти.

# 220
Iv Sta, моля четете темите преди да публикувате недоизмислени чаршафи. Какви деца да иска авторката, какви любови?! Тя никакви деца не желае от въпросния, а да го зареже, понеже не вижда бъдеще с него.

# 221
Иванчо, на авторката не й харесва да е домашния любимец, това брои ли се за аргумент да престане?

# 222
Иво е, не Иванчо. Да е жив и здрав.

# 223
Това е очевидно, но въпреки това "неудобство" жената е влюбена. И сега въпроса е какво да ги правим тези проклети чувства. "Разкарай ги веднага", съветват "зрелите" и меркантилни жени от форума. "Как така ще го обичаш, ти луда ли си? Сигурно и пари не му искаш, негодница такава!".
Честно казано, все знаех и бях чувал, но никога не очаквах това, което видяха очите ми в този форум само за няколко дни! Толкова много бездушни и безсърдечни жени, наричащи мъжете как ли не. И после очакващи с тях да се отнасят като с принцеси. Учещи младите момчета как любовта не съществува, а трябва да се явят на "кастинг", за да се "борят" ($$) за сърцето на дамата си. Как учат младите жени, че любовта е най-глупавото нещо, което са имали грешката да изпитат!
Лично аз имах огромното щастие да имам две страхотни връзки през последните две години. Първата ми върна чувството любов от младежките години, накара ме да се чувствам жив и емоционален, въпреки моята рационалност и технократски принципи За съжаление съдбата ни раздели без възможност да се виждаме. Само аз си знам как си го изживях. Миналата година имах връзка със зряла жена, която ми даде много обич и топлина без въобще да е получила някакви материални облаги от мен (какви тъпанарки има все още, ще кажат някои тук). За съжаление ревността си изигра лошата роля тук.
Затова ми е много странно това място тук и жените, които се подвизават в него.
Ако Яна наистина иска дете от любовника си, това със сигурност означава, че е влюбена в него, независимо че не вижда перспектива. Няма да можете да я откажете, каквито и неща да й говорите. Ако, обаче, не иска дете, твърде възможно е това да не е любов, а някакво привързване като обич. Тогава ще може да се отдели по-лесно и да го преодолее по-бързо.

# 224
Госпожата с чаршафите, не сме зли. Някои даже си признахме, че сме били с женени мъже, аз даже два пъти. Ама сме се измъкнали. И начина не е “ няма да го блокирам, защото е детинско”.

Общи условия

Активация на акаунт