Жененият мъж, защо ми е изобщо

• 11 192
  • 309
  •   2
Отговори
# 180
Е какъв е проблема, една свободна жена да има връзка с този мъж, проблема си е от негова страна ако го хванат и Яна няма как да се чувства разбивачка на семейства, вината винаги се носи от изневеряващият ! Все пак тя не му е сипала нещо в напитката и да го е изнасилила нали ?

Ако мъжа е добър любовник (щото то и това си е проблем за жените, че повечето мъже са доста зле) ако си е прекарвала добре с него, това по-лошо ли е от колкото да беше сама и да се самозадоволява. Ако не се случат някакви драми, просто ще и остане един хубав спомен и хубави мигове.

Просто трябва да гледа на него, като нещо временно и да се настрои и за това и няма да има проблеми.

# 181
  • Paris, France
Скрит текст:
Ей, разчекнахте я жената. Казала ви е ясно - обича го и затова е с него! Вие като не сте били влюбени от тинейджърските си години, ако въобще сте били влюбени някога, защо давате съвети? Гледайте си там спонсорите/провайдърите и се чувствайте щастливи по своему. Жената е щастлива с любовта си, ситуацията й е малко трудна, но нещата ще се наредят.
Яна, изживей си чувствата с този мъж. Така или иначе вече си почнала, връщане назад няма. Хубавото е, че нямаш някакви напразни очаквания, а и човека не ти ги е давал. Имай предвид, че емоциите са винаги временни, сами ще отшумят с времето и раздялата ще дойде по естествен начин. Но ако слушаш тези фригидните разбирачки тук да го оставиш още сега - сама се обричаш на дълго затваряне, страдание по неизжвяната любов и дълбока депресия. Не си го причинявай, ще трептиш всеки път, когато очакваш да го видиш в службата, ще си мислиш само за него преди да заспиш и ще си търсиш различни поводи да се срещнете "случайно".
За мъжа ти запълваш нещо, което жена му не му дава. Твърде възможно това да е разнообразието в секса. Ти за него си като домашен любимец - харесва му да е с теб, чувства се добре, но не би изоставил семейството си. Затова, радвай се на връзката си и бъди готова да продължиш живота си без него, когато емоциите от твоя страна започнат да отминават. Пак ще ти е трудно, защото той  няма да те остави лесно (никой не се разделя току-така с домашния си любимец, който обича), но ти вече ще си подготвена психически.

Честит имен ден. Давай адреса да дойдем да изпием по чашка за твое здраве! Нали на имен ден и неканен се ходи.

Влюбвали сме се и сме обичали, някои още обичаме.

Авторката се е влюбила, но не обича мъжа. Ако го обичаше нямаше да кърши ръце, че е женен, а щеше да си изживява любовта. Тя търси как да се раздели с него, но е мекушава, а той настоятелен. Ако аз искам да се разделя със женен бих го отсвирила лесно. Той е в положение на слабост, вързан, не може да предложи терен, кой знае колко заедност, а и авторката има дете. С този човек тя запълва липса на друг, също толкова интересен, но необвързан.

Много жени не харесваме обвързани в моногамна връзка мъже. Свързваме факта, че мъжът е женен с манджи, битовизми, чавета, разходи, скучен живот, неудобство от криене. Не случайно свободните плейбои се котират по-добре, дори когато ни въртят по 3-4 едновременно. Хойкането вдига тестостерона, а живота в моногамна връзка и децата, грижата за деца го свалят.

Не сме всичките моралистки и някои даже си признаваме, че сме имали връзки с женени мъже. Доста мои познати живеят с женени за друга жена му е или излизат с такъв, но не се оплакват, доволни са, щастливи са. Като им писне или срещнат друг клъцват връзката и продължават напред.

Ако мъжа е добър любовник (щото то и това си е проблем за жените, че повечето мъже са доста зле) ако си е прекарвала добре с него, това по-лошо ли е от колкото да беше сама и да се самозадоволява. Ако не се случат някакви драми, просто ще и остане един хубав спомен и хубави мигове.

Просто трябва да гледа на него, като нещо временно и да се настрои и за това и няма да има проблеми.

Не мисля, че женен, с дертове по деца би бил по-добър любовник от някой свободен, безгрижен мъж, който има повече време и средства да влага във външност, хигиена, да си почива качествено, да излиза повече. Същото се отнася и за нас, жените.

Проблемът с женения любовник е, че може би вре чушката в секрециите на съпругата, която може и да не спи само с него. Освен това раждалата съпруга с времето става все по-високо рискова за инфекции. С възрастта имунитетът на мъжете и жените пада. Жененият с деца едва ли е много млад. Всъщност може жена му изобщо да не му пуска, да е изморена, с главобол и г*зобол. Презервативите не предпазват от херпеси, брадавици, ракови вируси, а и се пукат. Ако жененият ходи у любовницата да и мачка чаршафите само оцапва и и създава допълнителна работа. Чаршафите зимата трудно съхнат, създават влага. По-разумно е да си намери свободен мъж с терен, а с този да си разговарят ЕнтелектУалнУ в офиса. От самозадоволяване нищо страшно няма да лепне, няма и да забременее.

# 182
Честит имен ден на празнуващите!

За терен, сексуални възможности, битовизми, хигиена и разни други няма смисъл да се говори. Темата е да се разделя с него.

Да, не съм щастлива от това, което ми дава. Той не може да ми даде това, което искам. Поради тази причина искам да прекратя отношенията си с него. Може би съм мекошава и самотна.

# 183
По-скоро не ти дава всичко, което искаш. Очевидно все нещо ти дава. Като си готова го разкарай.

# 184
Отношения с женен мъж се прекъсват най-лесно. Казваш му , че си влюбена и искаш да зареже жена си и да е само твой. Вероятно няма да те потърси повече.

# 185
Цитат
Аз не се чувствам добре обаче. Когато съм с него да, но после ми е ужасно празно. Искам нормална връзка, а такава не съм имала отдавна...

Ив, пост по-долу е писала това.
И в следващите постове много подобни.
Ако й беше добре, нямаше да сътвори такава тема.

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 10:43 от Judy

# 186
Отношения с женен мъж се прекъсват най-лесно. Казваш му , че си влюбена и искаш да зареже жена си и да е само твой. Вероятно няма да те потърси повече.

Само че аз така съм удряла греда с отговор "добре". Не познаваме човека, за да даваме съвети относно негови реакции.

# 187

Само че аз така съм удряла греда с отговор "добре". Не познаваме човека, за да даваме съвети относно негови реакции.
Не е нужно да познаваш човека! В такива ситуации, разлика в реакциите почти няма...99% ще избягат при такива излияния..

# 188
Скрит текст:

Ситуацията е следната: от година излизам със женен мъж. Естествено съм влюбена в него. ...
Срещаме се ежедневно почти (имаме общи работни проекти), пешем си, говорим по телефона, срещаме се...

Той ми действа като магнит, пробвах веднъж да прекратя отношенията ни, но той беше толкова упорит. Ще кажете какво пък толкова, казваш край и готово. Но ми е много трудно...
В кратките срещи с него се чувствам добре, но после ми е пусто.

Джуди, нито е писала, нито изглежда да е нещастна. Точно обратно
то. Разумно осъзнава, че това което прави не е добре нито за нея, нито за неговото семейство (не казвам за него). Чувствата не са подвластни на разума и не могат просто ей така да се управляват,
Скрит текст:
както компетентно й препоръчват големите моралистки тук.
Ако после го има писано някъде, то е защото я разнищиха жената и й вмениха чувство за вина заради любовта й.
Чувствата не са подвластни на разума, ако си на 13 и това е първата ти любов....
Ама, "дрЪта" жена, с дете, минала през месомелачката на връзките и да се влюби безпаметно?
То влюбването не става ей така, лягаш си вечерта сама и щастлива, и Хоп, сутринта се събуждаш безумно влюбена в колегата.....Всяко влюбване на "дърти години" си има предистория....харесване, пък флиртчета, пък намеци, пък уговорка за срещи.....Едва ли някой вярва, че просто един ден е видял "сините му очи" за пръв път и на втората секунда е изгаряла от любов....
Един разумен човек винаги може да СЕ СПРЕ още на етап "Харесва ми този мъж, интелигентен, хубав, добър, обаче, ЖЕНЕН/ОБВЪРЗАН Е!Нямам работа там!".....

# 189

Не е нужно да познаваш човека! В такива ситуации, разлика в реакциите почти няма...99% ще избягат при такива излияния..

Да разбираме, че си била с всичките 99% женени мъже?

# 190
Е чак така, не хаххахахаххахахах ..  С 98 % .... Wink

# 191
Е чак така, не хаххахахаххахахах ..  С 98 % .... Wink

Аз съм била с двама женени мъже. Не знам какъв процент е това от общото, но в моя случай единия не се раздели с жена си, другия се. Изхождайки от моя опит си е 50 на 50 Grinning Шегувам се, но не е ок така да хвърляме проценти. Съвети се дават спрямо ситуацията и хората, аз тук виждам само едната гледна точка и съответно коментирам нея.

# 192
Тук няма да има "добре, зарязвам жена ми".
Тоя я държи като "домашен любимец" вече цяла година. Ако му трябваше като човек, щеше да се държи различно.

# 193
Тоя я държи като "домашен любимец" вече цяла година. Ако му трябваше като човек, щеше да се държи различно.

Така е. По принцип съветите за блокирането са ок, но за това се иска много воля. Другия вариант е да се отвори за нови срещи и да търси подходящия човек.

# 194

Айде бе. Държал я той. Как не, че пък и като домашен любимец. Тя сама си стои с него. Дори и да иска да прекрати, не може към сега, защото всъщност не знае кскво иска. Нормална връзка не е отговор от жена, избрала женен.
Казахме ѝ как би могла да постъпи с него, но явно ѝ се видят неприемливи вариантите с ултиматуми и информиране на жена му. Сега, друг е въпросът, че има случаи, в които мъжът не само, че не се отказва от любовницата, ами се и впива като пиявица и ни действия, ни заплахи помагат, па си става направо тормоз.

Общи условия

Активация на акаунт