Сполучливи имитации на маркови парфюми - 32

• 80 612
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • Sandanski
Здравей те, знаете ли мъжкия парфюм на орифлейм кой парфюм имитира

# 331
  • София
На мен Лалето още ми мирише на прах за пране и го ползвам за аромат за къщата.

# 332
  • София
Моето Лале на Заг е много нетрайно. Просто не мога да разбера защо. И на дрехите пръскам, всичко изчезва до половин час.

# 333
Един час е моето като трайност. Но пак си го харесвам.

# 334
  • София
*Lea *, парфюмите на Орифлейм не са имитации. Този има прилики с Инвиктус и Интенз версията на П. Рабан.

# 335
При мен Лалето е доста трайно,като се има предвид,че все не са ми достатъчно трайни парфюмите за мен Laughing
Пита ли са ме какъв ми е парфюма в късния следобед,а се бях напръскала рано сутринта! До сега съм си го поръчвала 4 пъти директно от Заг(ако изобщо има значение)!Няма разлика,все си е траен за лекия му аромат!

# 336
  • Пловдив
И върху мен Лалето от Заг трае един час. Не ми пречи да пръскам постоянно.
 А най - трайни са ми Pleasures и Lady million. Пръскам точно по два пъти сутрин, и вечер като се прибирам от работа в колата още си ги влача и им се радвам.

# 337
  • София
От всички имитацийки, единствено за Премиер Жур на Нина Ричи- версия Заг са ми казвали, че мирише страхотно.
Демек- само него са го усещали странични хора.
Лично на мен започна нещо да ми сладни и напоследък го избягвам, но пък искам да ме питат пак и пак на какво мириша. Simple Smile

# 338
  • Бургас
Аз започвам да мисля, че е до партида. Имах Табако Ванил Том Форд на Заг, много хубав, силен, траен, шлейфов, постоянно ме питаха с кой парфюм съм, аз също го усещах дълго. Изхабих го на бързо, понеже много го харесах, след време реших да го подновя, ама всякаш не е същия, дори от шишенцето въобще не го усещам, няма шлейф, не е толкова тряен, никой не го забелязва. Купувала съм и двата пъти от един и същи магазин. С Аура на Заг имах подобен случай.

# 339
Mojave Ghost на Мартинез е много, много сполучлив, както и Baccarat Rouge.
още един глас за Baccarat Rouge! За първо пробване ми хареса,интересен е. Заговорихме се със шефа на МАртинез и се оказа, че той за него си си ги е правил Африканския бал и Baccarat Rouge,защото са му много любими:))) Аз след 5 тестване на Африканския бал не се сдържах и си взех.Един час след като се напръсках все още мириша осезаемо и силно,дано да държи!Уникален аромат е Yellow Heart

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 14:41 от Heliotrope

# 340
  • Lost in a fairytale ...
Ох, аз изобщо не се спогодих с Африканския бал. Дали от сезона не зная, но усещам различни нотки в парфюмите си от преди. Много странно.
Та, Балът го харизах на ММ, на него му седи по-добре, а откъм трайност нямам никакви забележки, но аз пръскам и върху дрехите. Simple Smile
За момента удоволствие ми носи само Адикт (вечната ми любов). По навик пръскам най-вече Vanille Fatale, защото бях лудо влюбена в него, дотолкова, че да ми се изгуби нюха за този парфюм. На средата на флакона усещам всичко друго, но не и ванилия, което ме влудява, защото ванилията тук ме омайваше.
Забелязала съм, че много бързо се насищам на парфюми, а в същото време много трудно откривам такива, които да ми харесат. Мъча се с Black Opium и F*cking Fabulous ( и двата на Мартинез) - по описание би трябвало да ги обичам, а аз едва ги понасям ... Sad

# 341
  • Deutschland
Повлияна от постовете, извадих Лаленцето и си пръснах китката. Ех, че хубаво ухае ❤️, бях забравила

# 342
  • София
Аз така и не разбрах.. кои лидълски парфюми са феноменални. Simple Smile

# 343
  • BG-DE
Чак феноменални 😀 не знам да имат 😀

# 344
  • София
А пък при мен Лаленцето с две пръсвания сутрин, трае до вечерта, и самата аз си го усещам. Просто покъртителен аромат! А снахичката ми, която се пръсна да го пробва, каза, че за един час й се изгубил. Вадя заключение, че е до кожа.

Общи условия

Активация на акаунт