Но днес карах на купено пюре - Ам-ам, картоф и морков. Много ме е яд, че така ми отидоха няколко порции домашно пюре, но докато не си стигне цялата доза не мога да пасирам 2 картофа хубаво и стават на буци. Затова ще караме на купено, докато почнем да ядем по повече.
Успех

За момента по препоръка на педито сме спрели захранването и пак сме само на кърма. Май Ема още не е готова да бъде захранена и малко поизчаквам. После започваме наново
- върти се като пумпал в леглото, буди се през 10-20 минути иска вода, биба, да яде, отвива се или я тормозят газове
Абе лудница
сутрин се събуждам по-уморена от колкото съм си легнала
Не знам от жегите ли е, зъби ли са, какво е

?При вас как беше?Иначе и аз съм ЗА детската кухня,стига и Дани да е на същото мнение. 
)
- и аз съм приготвила снимки за този конкурс 

)
А Лия е истинска малка госпожица. Пу-пу. 

Добре, че беше много топло.
).

ако някой ме гледаше от страни как му виках щеше да ми отнеме родителските права.След като всичко се размина и аз се по упокоих си осмислих постъпката и така хубаво си се наревах,ама няма връщане на зад.
Много ми стана криво,защото детенцето не ми е виновно с нищо.И забелязах,че когато аз съм нервна и той става неспокоен и представете си гледката.ТОЛКОВА МНОГО СЪЖАЛЯВАМ.Започнах да се обвинявам и какви ли не мисли ми минават през главата,че не ставам за родител,и че детето ми не заслужава такава лоша майка като мен.Вчера и днес нещата обаче седят по друг начин.Аз съм много спокойна и детето ми е едно усмихнато,спокойно и сега си спи сладко.
.
Та може и да по напазаруваме
от Била и току виж ни се усмихнал късмета да си вземем от играчките на памперс 
Препоръчани теми