Отговори
# 150
Май само ние сме се престрашили с месото вече....
аз го бях планувала за след 2 седмици, но тоя вирус ни разказа играта....

# 151
  • София
Здравейте!
Все не намирам време да кача снимки, но днес се постарах. Laughing

Ето малко снимки:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=19406&AlbumId=59188
Днес ходих да купувам пюрета на Лия, взех й на Хип, Нестле и едно на Хаме, погледнах на Ганчев, какакъв микс от зеленчуци беше, а като прочетох съдържанието се оказа, че има домати, сухо мляко, масло и още не помня какво, изобщо неща, които са за след 7-8 месец, а ги слагат в пюре за след 4-ти месец. newsm78
Мами, вие мислите ли да записвате бебоците на детска кухня?
Нашата е от 10-тия месец и мисля да я ползвам.

# 152
И аз мисля да пробвам с детската кухня. Те май всичките са след 10мес. Но аз ще я запиша в тази при майка ми и тя, като идва насам ще й носи яденето. От тази в Младост почти всички майки се оплакват, че без допълнителна обработка не става за ядене. А тази в Лозенец /май там беше/ мисля, че е хубава, защото братовчед ми взимаше от там храна за щерка му и тя я ядеше. А тя е доста злояда.

По схемата, която аз следвам месо ще въведа след шестия месец така, че ние имаме време. Сега още се мъчим да достигнем цялата доза. Макар, че днес Маги изяде 50гр за 10 мин без особени проблеми. Освен, че я събудих и бях най-лошата на света и Маги беше мноого сърдита и кисела Sob Но днес карах на купено пюре - Ам-ам, картоф и морков. Много ме е яд, че така ми отидоха няколко порции домашно пюре, но докато не си стигне цялата доза не мога да пасирам 2 картофа хубаво и стават на буци. Затова ще караме на купено, докато почнем да ядем по повече.

Танче, и аз гласувах за теб Hug Успех newsm10

# 153
...в никакъв случай тази майка с киселото мляко не беше от бедните - имаше си хубава количка, хубав телефон и прочие, изкоментирах я поради факта, че тя смята, че кърмата й е едно нищо, а бебето трябва да яде кисело мляко, за да не е гладно и да хапне нещо полезно /според думите й/...
bash

# 154
И ето гласувайте тука за мен, ако искате Simple Smile

5 ЗВЕЗДИ И ОТ НАС !

# 155
Цеци, ама ние правим между втория и третия прием т.е. между 1 и 2 интервала е един месец, а между 2 и 3 почти два месеца. За това се притеснявам, иначе се слага или през два или през един.

Сега се връщаме от консултацията и й биха втория пентаксим.Отново попитах за интервалите и отговорът беше, че няма проблем, не трябва да са еднакви между първия и втория и между втория и третия прием, но трябва да е минал поне месец - това било най-важното условие според нашето педи.
иначе и Писи днес става на цели пет месеца, тежи 7.100 кг и е дълга 67 см. Черпя ви виртуално!
 smile3510

# 156
Туити и от нас 5 звезди.
 Всички бебоци са страхотни. Днес излапахме четири лъжички домашно приготвено картофено пюре, разредено с малко Аптамил.  Ние все още не се въртим,но едно зъбче вече напира.

# 157
  • София
И ето гласувайте тука за мен, ако искате Simple Smile

5 ЗВЕЗДИ И ОТ НАС !

И от нас, и от нас  smile3521 smile3521
Иначе и ние ходихме вчера на консултация - резултатът е - 67 см и 7000 гр Simple Smile За момента по препоръка на педито сме спрели захранването и пак сме само на кърма. Май Ема още не е готова да бъде захранена и малко поизчаквам. После започваме наново  Peace

Ема също е много неспокойна нощем  ooooh! - върти се като пумпал в леглото, буди се през 10-20 минути иска вода, биба, да яде, отвива се или я тормозят газове  Sick Абе лудница  Crazy сутрин се събуждам по-уморена от колкото съм си легнала  Tired Не знам от жегите ли е, зъби ли са, какво е  Rolling Eyes

Ами това е от нас.
Лека вечер на всички  Hug Hug Hug

# 158
  • София
Здравейте,мами! Hug
emy_emy, ама много сладка тая Лия,бе!Пу-пу,красавица! Heart Eyes
Днес звъннах на педито защото малкия пак не пишкаше достатъчно и тя каза,че вероятно не му стигат течностите в тия жеги и предложи все пак да направим в понеделник едни изследвания на урината.А това оранжевото по памперса било концентрирана урина,както и предположих.Аз също днес ходих да купувам пюренца,че след една седмица и ние ще почваме захранването,ама се чудих, като му давам само по една ,две лъжички в началото,останалото аз ли ще си го хапвам newsm78?При вас как беше?Иначе и аз съм ЗА детската кухня,стига и Дани да е на същото мнение. Mr. GreenТрябва да проверя как стоят нещата в нашата ДГ.
Туити и аз гласувах. Grinning
Айде,милички,лека от мен и до утре!Утре май предвещават бури и дъждове... Thinking

# 159
Привет и от нас (то не знам добър вечер ли е или добро утро в този час  #Crazy )

Роси68, ние също лекувахме коките в носа с Бактробан. Но вече се намира - от края на май подховиха вноса и го има навсякъде.

Туити, май ще сме конкуренция  animal037 - и аз съм приготвила снимки за този конкурс Simple Smile
Добре, че наградите са повече - да си ги поделим по братски  Peace

Еми_еми, както Тася е отбелязала, много е сладурска щерка ти - особено с тая лента сте много шик! Количката ви, между другото, Нео Нато Пиума ли е?

А за пишлето - аз се бях оплакала мн отдавна, че старото ни педи го забели много брутално през втория месец, та сега само се поддържаме да не се затвори отново.

Ние ще пътуваме утре за около седмица, да видим как са комарите около Дунава, така че ще се включим другия уикенд с отчет (нали сме в "Отчетни" Simple Smile )

Сладки сънища желаем с Пресито-Муцито!

И най-нови фото-данни от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=41214&photo=25

# 160
  • Варна
Добро утро!
boriva, адашчето си беше хубав, ама сега е истински красавец. Цункай го от нас. Heart Eyes А Лия е истинска малка госпожица. Пу-пу. Heart Eyes
Честити 5 месеца на Писи, все така да расте и да радва мама! Heart Eyes
EkaterinaM, Преслав и зимата и лятото е с чувалчета и е наистина много удобно. Наложи се две нощи да спи без чувал и цяла нощ си беше отвит.  #Crazy Добре, че беше много топло.
tasia, наистина в началото доста пюренца поизядох Embarassed, докато Преслав почне да ги яде целите, но все пак те могат да се съхраняват отворени в хладилник до 3 дни за плодовите и 48 часа за зеленчуковите (то май е едно и също newsm78).
daizy, ние бавим третото ДТК вече 2 месеца и мисля, че няма проблем. Като споделих опасенията с педито тя каза, че ваксината е най-малкия проблем, т.е хемоглобина е по-важен. Явно не е чак толкова фатално да се изчака.  Hug
Ger4o, ние ще започваме месните пюрета тази седмица, но той Преслав навършва 6 месеца в края и, така че на нас не ни е рано. Hug
Вчера му дадох кашата на Frisocrem и му понесе много добре, не му се появиха червени петна. Смятам за няколко дни да заместя следобедното хранене. Дано всичко да върви гладко. Praynig
Приятен съботен ден на всички! Hug

# 161
  • ГО
Добро утро и от нас мили мами.
Скоро(отдавна)не съм писала,а само четях,защото само за това ми оставаше време.
От няколко дена съм затрупана със задачи и съм станала толкова нервна и ако ви кажа колко лошо се държах с детето ще ме изключите от форума. ignore2ако някой ме гледаше от страни как му виках щеше да ми отнеме родителските права.След като всичко се размина и аз се по упокоих си осмислих постъпката и така хубаво си се наревах,ама няма връщане на зад. noМного ми стана криво,защото детенцето не ми е виновно с нищо.И забелязах,че когато аз съм нервна и той става неспокоен и представете си гледката.ТОЛКОВА МНОГО СЪЖАЛЯВАМ.Започнах да се обвинявам и какви ли не мисли ми минават през главата,че не ставам за родител,и че детето ми не заслужава такава лоша майка като мен.Вчера и днес нещата обаче седят по друг начин.Аз съм много спокойна и детето ми е едно усмихнато,спокойно и сега си спи сладко.
Извинявайте,че ви се оплаквам,ама няма на кого друг да си изкажа това което ми се насъбра тези дни.
Та така.Иначе нищо ново няма освен,че почнах малко по малко да му давам оризова каша,която обаче не му се понрави въобще.То не толкова кашата,колкото лъжицата,ама ще свикнем няма как.
Биха ни и последната ваксина ТДК и полиомелит и минахме само с леко неразположение и сега всичко е ок.
Благодаря,че ме изслушахте и пожелавам на всички лек и спокоен ден.
БЪДЕТЕ МИЛИ И НЕЖНИ С ДЕЦАТА СИ.те НЕ СА ВИНОВНИ ЗА НИЩО.
Целувки на всички сладки бебоци. kiss

# 162
kama4e относно викането по бебето не се обвинявай, мисля че всеки минава през този период стига да не стане всекидневие. Аз лично също съм й се карала  два-три пъти, но обикновено това става нощем когато на мен ми се спи, а тя не пуска цицата. А то е една жега и позата неудобна и пак се обвинявам. Али щом се е лепнала за мен, значи има нужда. След това цял ден й се извинявам, но тя не помни, така че не е сърдита newsm53.
 Лек и приятен ден и дано в София времето се пооправи, че като никога нашият татко си е вкъщи и ми се искаше да по излезем на разходка, а после и на кръчма cheers Та може и да по напазаруваме  newsm71 от Била и току виж ни се усмихнал късмета да си вземем от играчките на памперс

# 163
kama4eeeeeeeee!
Не е фатално случилото се, но не е желателно! На всеки родител, понякога му се случва да си изтърве нервите.
Надявам се Дани да не ти се сърди дълго за това.

Казват, че децата до три години не си спомнят. Wink

# 164
  • ГО
kama4eeeeeeeee!
Не е фатално случилото се, но не е желателно! На всеки родител, понякога му се случва да си изтърве нервите.
Надявам се Дани да не ти се сърди дълго за това.

Казват, че децата до три години не си спомнят. Wink
Дааа със сигурност му няма нищо и не ми е сърдит,ама аз се чувствам ужасно.До сега съм го гушкала и целувала сякаш да му се реванширам.Добре,че до мен имам един невероятно добър и спокоен съпруг,че да ме търпи и да ми дава кураж и спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт