Отговори
# 240
  • София
Ради, вие с Викторчо ще да сте изключението, което потвърждава правилото Wink.

Кате, благодаря за информацията за кашите - значи като изям Нестлето и аз ще търся каши на Хип.

Ако още ви се гласува за снимки, това е моят племенник:
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=2&p=1&sort=3 … ID=1&rID=2513
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=2&p=1&sort=3 … ID=1&rID=2517

# 241
Мерси момичета Hugче е тежко - тежко е, май при нас всичко е по трудния начин, ама здраве да е. 
 Галя за второ незнам дали ще се реша, трябва поне 5-6 години да минат, че да позабравя коликите, а както се очертава и зъбите.

Веси, хич и не бързайте за зъбче. Аз така на мъж ми му казвах - "абе Али защо още си няма зъбче", а той ми вика - "ти в ред ли си, като се сетя за коликите, представям си как ще са зъбите" и се оказа прав.

# 242
Здравейте момичета,
направихме с Боби една голяма разходка, подухва ветрец, но времето е супер  Peace
Дейзи, направо сте страхотни с Али...
Всички болнички бързо да оздравяват, да няма вече лошо! Praynig
Гале, племенника е супер, 10 звезди от нас  newsm10

# 243
Здравейте и от нас!
И аз се мъча с това захранване...Купувам пюретата на хип по 1, 65 от Метро, но от вчера Елина не иска да ги яде. Преди това си ги хапваше много добре, но вчера повърна цяло плодово пюре. Беше ужасно, много се уплаших и днес едва хапна по половин пюре.
На мен педито ми каза да давам кашата следобед. И аз мисля да започна с бананова.
Кате Н много поздрави на вас и на Боряна и Преслав. Явно, защото ни го няма другарчето елина не иска да си яде пюретата Laughing Laughing Laughing

# 244
  • Варна
Мерси, мерси, ще предадем поздравите! Grinning
Хайде и аз да се похваля с мойто гардже  Simple Smilehttp://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=11445&AlbumId=62948

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 18:49 от Katia_N

# 245
Здравейте и от нас wavey
 Не пиша много често, но сега искам да се оплача. В последното ако на Али за деня ~ около 18,00часа,  имаше слуз. При вас случвало ли се е и за колко време и как мина? Да кажа, че малката е само на кърма. На нас педито ни каза да пием три пъти по едно прахче HIDRASEC от 10mg. и оризова вода, та ще видим.
 Лека вечер на всички

# 246
Привет!
Честит празник на патерици на всички рожденици! Hug
А всички болнички бебешори да се оправят по-скоро Praynig.
И Яна тези дни е много кисела...едно мрънкане...едно въртенеее...отдавам го на зъби,но..знам ли. newsm78Нещо няма апетит напоследък...всъщност,откакто започнах да й давам плодовите пюрета,нещо се назландисва на зеленчуковите. ThinkingХитруша!Хем цял месец беше само на зеленчукови,за да свикне хубаво с вкуса им...
Лека нощ! Hug

http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=2&p=3&sort=3 … ID=1&rID=2463

# 247
Кате, голям сладур тоз Преслав  bouquet

Най-сетне и аз сварих да направя албума на моята щерка. Тук е на 3 месеца, та малко със закъснение, ама ето ни цялата команда на Шаро:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54011

паролата е dina

# 248
Повлякох крак в новата темичка на Тася, но мисля че трябваше да си допишем в старата, момичета newsm78, както и да е.
Дейзи, снимките ви са супер! Али е много сладка  Hug

# 249
Здравейте, мамчета! Досега само разглеждах и четях, но имам проблем и искам да ви питам...
Марти е роден на 30 април 2006, все още се кърмим /дай боже да продължи по-дълго/, но имаме температура от 2 дни - 37.6, боли го коремчето-присвива се и само пръцка и не ака - от 3 дни. Док ни каза да идем на рентген - дали не е опасно - кажете ми вашето мнение!
Благодаря ви предварително!!!

# 250
  • София
6u6i, обърни се към здравния форум, там могат да ти кажат.
Момичета, да ви се оплача, Лия падна от дивана, изкаръх си акъла, плака, но не много 5-10 мин. и сега спи. Докито  каза, че ако повърне да я закараме в Пирогов, да я прегледа невролог. Мами, с паднали дечица, вие водихте ли ги на преглед, споделете нещо, много съм притеснена. Моля се да й няма нищо, baby_neutral няма разлика в поведението й, смее се, маха с ръчички и крачета

# 251
Еми, бебчетата ни са доста по-жилави от нашите представи. Маги също се изсипа от дивана, когато беше на 20 дни и аз изпаднах в ужас да не й стане нещо. Особено на главата, защото тогава още им е супер мекичка. Но поведение й беше съвсем нормално и явно тя не се беше притеснила толкова, колкото аз  #Crazy
Сигурна съм, че и при вас всичко ще е наред Peace

# 252
  • Sofia
emy_emy, и ние се изтупкахме преди почти 2 седмици от дивана върху мокета. Вики плака 2 - 3 минути, май повече се стресна отколкото го заболя. Аз го заведох при личната му лекарка, понеже ни е наблизо, а той си заспа в количката. Тя само го опипа - главата, ръчичките, крачетата, гръбчето и корема. За повръщането - и аз така знам, трябва да се наблюдава след падането да не повръща, понеже може да е признак на сътресение.
Не се притеснявай, наблюдавай я, но щом си се държи нормално, според мен нищо й няма на Лия  Heart Eyes.

# 253
Здравейте, мамчета! Досега само разглеждах и четях, но имам проблем и искам да ви питам...
Марти е роден на 30 април 2006, все още се кърмим /дай боже да продължи по-дълго/, но имаме температура от 2 дни - 37.6, боли го коремчето-присвива се и само пръцка и не ака - от 3 дни. Док ни каза да идем на рентген - дали не е опасно - кажете ми вашето мнение!
Благодаря ви предварително!!!

И ние бяхме на рентген в понеделник,но за моя Марти имахме сьмнения за пневмония,за моя радост нямаме такова нещо.До колкото знам рентгена е опасен и е някаква крайна мярка.

# 254
Еми, Елина като падна от количката я заведохме до Пирогов, прегледаха я само, не сметнаха за нужно да я облъчват, защото нямаше нищо видимо. Важно е също дали е изплакала веднага щом е паднала. Ако е изплакала веднага значи не е губила съзнание. Но мисля, че ще е всичко наред . КАкто беше писала Борива, бебетата оцеляват въпреки нашите грижи Wink

Общи условия

Активация на акаунт