Отговори
# 60
  • на тавана в кошницата
  Здравей те и  от нас.

Добре дошли на новите мами.

Наде добре, че всичко е наред с детето на сестра ти.

Някой сдобил ри се е вече с бански-памперс? Вчера проверих на няколко места и ми казаха, че вече няма да ги внасят, а след ден, два сме на морето и си нямаме бански.  Rolling Eyes
Габи в Метро на Цариградско имаше. Преди около седмица.

# 61
gabi666, ти да не би да имаш намерение да излагаш Симона голичка на слънце.

# 62
Привет!
Вчера закарахме Иван и цялата му покъщнина на вилата... За 2 часа път е спал 15 мин и като отидахме и на новото място и съвсем се ококори  Shocked. Вечерта както си седяхме навън и той в количката /явно не ми е захапала спирачката като хората/ и Иван риташе вътре - количката тръгна назад и цялата падна от две стъпала на гюрука и колела във въздуха. Добре че малкия беше вързан с каишите та не успя да звънне главата ама така си изкара акъла, че рева близо 2 часа

# 63
  • София
Здравейте, милички,
Катенце, аз след 10-тина дни на лечебна хумана и дадох АМ-а и познай- на другия ден беше с остра диария, все едно не съм я лекувала  #2gunfire Купих още един пакет от лечебната, после след няколко дни /3-4/ започнах постепенно да въвеждам АМ-а на принципа на захранването- по веднъж на ден АМ, после - 2 пъти и за 4 дни премина на нормално хранене. По време на лечебната храна не съм давала нищо- нито сок, пюре- нищо. Чак като мина окончателно на АМ- отначало и сокчето- захранване отначало. Аз затова се притеснявам за захранването  newsm78
Иначе педито ме посъветва ако има още диария при въвеждането на АМ-а да разтварям млякото с оризова водичка, или да давам Ентерол- но при мен не се наложи - но ти го имай предвид, ако при Мишето не мине само с постепенно въвеждане на АМ-а.   bouquet

# 64
Някой сдобил ри се е вече с бански-памперс? Вчера проверих на няколко места и ми казаха, че вече няма да ги внасят, а след ден, два сме на морето и си нямаме бански.  Rolling Eyes
Габи в Метро на Цариградско имаше. Преди около седмица.

Днес бях в Метро и имаше на няколко марки памперс-бански.

Герчо, добре че нищо му няма на Иван.  Praynig

# 65
  • София
Здравейте мили мами и бебоци Hug

Ние днес цял ден скитосваме - първо направихме дъъъълга разходка на Панчарево. Ема дори успя да поспи, което за нея е нетипично - принципно в количката не спи.  Mr. Green После се разходихме и в Мол София, който е близо до нас Simple Smile Доста поуморихме Ема и сега вече сладко спи. Дано по-малко се буди тази нощ, защото вече повече от месец ставам по 100 пъти на нощ заради нея  Mr. Green
А със захранването сме тотално зле - Ема изобщо не признава лъжичката и по никакъв начин не мога да я накарам да си отвори устата за хапне дори плодово пюре  #Crazy Да не говорим че напоследък яде много малко - вчера от 7 сутринта яде чак 16:30  #Crazy Изобщо не ми е ясно как ще е с килограмите този месец  Sad Но в крайна сметка не мога да насилвам Ема да яде.
Та така с нас, пооплаках ви се както винаги.

Герчо, добре че малкия се е разминал само с уплахата  Praynig

Лека вечер от мен  Hug Hug

# 66
Здравейте и от нас!!!
И аз да се похваля, че вчера и днес Елина яде по цяло пюре на обед. Сега сме на плодови, днес й дадох малко зеленчуково и добре си го хапна.  Laughing Laughing Laughing
Дано да го хапва и него добре, че май не й стига кърмата.
А снимките в анатомичните ванички са уникални  Laughing Laughing Laughing Май и аз ще си купя таава, изглеждат много удобни. Сега съм с обикновена.

Герчо, добре, че Иван не се е наранил, че е било сериозна катастрофа
Лека и спокойна нощ!!! Hug

# 67
  • София
Ей, да не ни забравите докато ни няма!  Flutter Утре ако се оправим с багажите сигурно ще тръгнем. Като се върнем ще показваме снимки от морето, дано всичко да е ОК.
С-Мира, не се притеснявай и Симона понякога прави доста дълга пауза, може би като им е горещо не им се яде много. А плодовите пюрета по принцип не ги харесваме, но за сметка на това си хапваме зеленчукови правени от мама. Wink

# 68
Иван също не иска понякога да яде с лъжица и за да не го мъча му слагам пюрето в шише с малко мляко и яде като разпран. Просто според мен му е доста трудно иначе харесва вкуса на пюретата. Аз нямам претенции на 5 месеца да яде изцяло с лъжица - в крайна сметка не се сещам за 7 годишни, които да ядат от шише - просто като му дойде времето да се справя по-успешно ще го мъча тогава. Сега като почне да плюе и веднага прекратявам драмата.

# 69
Да се оплача как в събота ме свали от раз летния грип. Добре, че съпругът ми се прибра по-рано от работа та да гледа малката, защото нямах сили да я вдигна дори да я измия, за да й сменя памперса. Та в този дух - мами пазете се, че то не е температура  Ill и повръщане  Sick , а и от тоалетната не можеш да станеш Toilet ( с извинение, че го казвам  Embarassed ). Хубавото е че минава бързо.
 Лек и слънчев ден, но както е тръгнало не се знае.

# 70
Здравейте отново и от нас. С нетърпение очаквах да видя дали има нова темичка, защото около десетина дни бяхме на вилата. Браво на автора- който си го може, си го може...Изкарахме чудесно в планината, но за съжаление няма много добри условия по отношение на вода, баня... и се прибрахме. А най-неприятното бяха т.нар. жетварки- едни животинки, приличащи на черни хлебарки, но летящи. През деня са в житото, а вечер по стаите- кошмар. Както си летят и туп- падат като камъчета. Особено докато се усетим какви са и какво да правим се чувствахме като във филм на Хичкок. От днес ще започна с домашно приготвено картофено пюре- смятам, че сме готови, защото като и давам водичка с лъжичка, бебо я преглъща, а и вече държим много добре главичката и се понадигваме .  newsm32

# 71
  • София
Здравейте и от нас! От събота и Зори е захранена - изяде 10 грама кърма с 1 чаена лъжичка оризова каша с рожкови. Абе първия път дори не изяде всичко, но в неделя май повече й хареса. Днес мисля да посгъстя, но още не съм решила дали да сложа 2 лъжички каша или да намаля 10-те грама кърма на 5  newsm78.

# 72
Здравейте!
Ето ни и нас в акция "Къпане" в анатомичната ваничка; Туйти, явно и при нас е като при вас  Peace
http://www.bgphoto.net/photos/17556/o632899473232968750.jpg
Ето и най - интересното ни занимание, Бобко умира да си шумка с някоя опаковка от сладкишите, с които се изкушава мама  Stop  ooooh!
http://www.bgphoto.net/photos/17556/o632899474005937500.jpg
Вече няма как да не се притесняваме, бебешорите нямат мира, откакто вече се обръща, нашия обожава да се наслаждава на гледката от друг ъгъл (по коремче). Не бях останала с впечатлението, че обича когато го обръщахме ние, но сега е друго, можем сами  Mr. Green
http://www.bgphoto.net/photos/17556/o632899473687812500.jpg
Приятни разходки на всички  Hug

# 73
     Здравейте и от нас !

На 6 август Бобо става на 5 месеца, до тук добре, но снощи реших да го измеря на кантара и какво показа той.....8кг. и 100гр. Shocked #Crazy
    Относно захранването и ние  сме много зле. По добре да започна от начало да разказвам, може пък да има и други като нас.
Кърмих 1месец и спрях като след това продължихме с прословутия фризолак и естествено Бобо направи запек страшен.Изпробвахме всички млека за това , както и чайчетата и незнам си още какво.Резултат никакъв. Към 2риа мес. започнаха КОЛИКИТЕ. Писъците се чуваха на 20 метра от прозореца на детската стая.  
Между временно акитата станаха  Sickзелени и ВСЕ ОЩЕ са такива       досега.    
   Започнах ме с ябълковия сок-пак колики. В 4 мес. му даддох и плодово пюре от ябълка и морков 2лъж. -пак колики  ( като по часовник бяха, в 10 часа давам пюрето и точно в 14:00 започват до ...)
Спрях всичко.
Сега е само на млякоНА нан  и все още е на  6 хранения по 150мл..И можеби затова е наддал  толкова.
 Но вече правя опити с картофено пюре и засега сме добре. Praynig А плодови кога? Незнам. Жалко защото сега на пазара има всичко.
      Пожелавам приятна ваканция на всички , които заминават . Joy  

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 21:43 от linna

# 74
Здравейте и от нас.
Явно най-наболялата тема при всички нас е захранването.По този случай да ви попитам,каква марка пюрета препоръчват,вашите педиатри за захранването?Защото нашата каза,че всеки сам решава какви да дава Rolling Eyes.А на мен ми е доста трудно"сама" да реша.

Общи условия

Активация на акаунт