Пазаруване от answear.bg

• 94 460
  • 793
  •   1
Отговори
# 720
  • гр. София
И аз получих моите Birkenstock. Отговарят си на номера.
Ако е велур бялото нямам идея как се чисти. Ако не е  - забърсвате с микрофибърна суха или влажна  кърпа и след това нанасяне вакса за подхранване на кожата.
Имам боти на мартенс бели на черни точки. Така ги почиствам и изглеждат перфектно.

# 721
  • на брега
Рокля на Medicine поръчах миналото лято, размер L - това е обичайния размер, който нося.
Много красива, удобна, отговаря си. Тази: https://answear.bg/p/medicine-roklya-essential-503632

# 722
Аз си харесах тези сандали:
https://answear.bg/p/sandali-big-star-v-zlatisto-s-platforma-483234
Някой с мнение за марката или конкретно за този модел?

# 723
  • София
За сандалите не мога да кажа конкретно, но на марката наскоро си купих доста кецки, удобни са, струват ми се здрави и си отговарят на номерата. Цената също е адекватна, та засега съм доволна.

# 724
  • на брега
Liyan@, получи ли "златното" яке на Desigual?
Много ли е лъскаво на живо?

# 725
  • Варна
Здравей, днес изтървах куриера и много ме е яд. Утре ще ти пиша, но мисля, ако е много лъскаво да го нося като грейка Simple Smile

# 726
Здравейте,
сложила съм в кошницата си един панталон, който е намален от 139 на 65 лв и като се опитам да ползвам натрупаните точки, ми пише: Продуктите са вече намалени с над 50%!
Явно няма да се намалят, нали, не е някакъв бъг просто?

# 727
  • Sofia
Точките не могат да намаляват под 50% от оригиналната цена. Не е бъг.

# 728
  • Варна
Точките не могат да намаляват под 50% от оригиналната цена. Не е бъг.
Да, пише го някъде из условията и аз не го бях прочела и се бях изненадала неприятно, че или не намалява с всички точки или само с част от тях.

# 729
Благодаря ви, не се бях сблъсквала досега с такъв казус, ще го имам предвид.

# 730
  • Варна
Здравей, днес изтървах куриера и много ме е яд. Утре ще ти пиша, но мисля, ако е много лъскаво да го нося като грейка Simple Smile
Якето е лъскаво, но на мен много ми харесва Simple Smile

# 731
  • на брега
Liyan@, благодаря Flowers Hibiscus

Да похваля тази мъжка тениска на Бенетон: https://answear.bg/p/pamuchna-teniska-united-colors-of-benetton- … yo-s-desen-749973
Много ми харесва, плътна и стегната памучна материя. И най-важното - подходяща за висок мъж, не късее.

# 732

Здравейте момичета!
Тук съм да се оплача 😁
Поръчах си за първи път от този сайт. За мен е недопустимо да изпращат в нарушена опаковка.
Надявам се да ми възстановят сумата, която платих. Много съм разочарована...

# 733
  • София
А стоката вътре наред ли е?

# 734
А стоката вътре наред ли е?

Да, но ще ги върна. Не ми станаха. Как става връщането? Има един формуляр, с него предполагам? Иначе от приложението попълних формуляра.

Общи условия

Активация на акаунт