Модни тенденции в прическите. Тема 12

• 40 474
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
О, извинявам се...не ми е излязло обяснението към снимката...Не е моя косата.На колежка клиентка е.Исках да покажа вариант.

# 376
Матрикс; Игора; Селектив; Иноа; Еволюшън; Мажирел; Wella Koleston. Повечето от тях имат различни видове в частност Селектив и Матрикс. Всички сме пробвали.
Иначе от аптеката Гарние, Вела и Лореал.
Игора 6-99 е лилавото което сега взех.
Аз постигнах сама промяна от 3 до поне 8 е. Но не става с боя с цвят , правих го със най - изсетляващата боя на марката. Примерно Лореал Преференс Нулата им мисля беше, правих го и с професионални, когато имах достъп до по-голям град, Лореал екселенс и Сайъс също от масовите. Значи четири пъти. Казаха ми, че пак е по-щадящо от Супра. В резултат косата ми изсъхна и почна да се поначупва, но си я поддържам. Та, за да не стана с руси корени, просто избягвах корените, само дължините. Та съм прилично светло оранжева и ми харесва, защото гоня цвят в оранжевата гама. Но ако трябваше да няма оранжев ефект, навярно не бих го правила сама.

# 377
Суперизсветляващите от рода на 0 всъщност са си супра. Има ли синьо прахче вътре, баш супра си е.

# 378
  • Пловдив
Аз си записах час за фризьор във вторник.Обясних й какво съм направила и получила като цвят.Най-вероятно ще пробва да бутне още от цвета и тогава ще ме боядиса.Обмислям ако успее да махне това медно от косата ми да я накарам да ме направи нещо по светло кафяво тип 3в1(кафето),като постепенно искам да мина в още 1-2 тона по-светлите цветове.
Никога не съм била в светлата гама,а ми се иска промяна.
Ще кача по-късно снимки какво желая.

# 379
  • BG-DE
Защо не пробваш междувременно да свалиш малко цвят с маската с вит.С, мисля, че поне един тон ще бутне 🤔

# 380
  • Пловдив
Защо не пробваш междувременно да свалиш малко цвят с маската с вит.С, мисля, че поне един тон ще бутне 🤔
С ампула ли?
Може ли да ми кажеш как се прави?

# 381
  • Пловдив
Прикачам снимки на моята коса след 2 процедури с Деколор.
Скрит текст:

И снимка на цвета, който искам да стана
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 17:42 от Не се сърди, човече

# 382
Понеже не слагам моя снимка, все пак знам, че е важно да видите какъв тон е в момента косата ми, та намерих в интернет един абсолютно същия цвят https://www.alo.bg/user_files/w/wigme.bg/6399976_108620394_medium.jpg
П.п.
Абсолютно съм сериозна за марките които съм използвала . Не ми покрива бялото. Става бледо-жълто. Случи се веднъж да покрие вече и аз не помня с коя боя , ни цвета се получи червенеещо
Черно. С боите на Матрикс обикновено получавам почти 100% този НЕ търсен ефект.....
Та от това което показах като цвят в момента искам да сложа 6-99 . А от католога съм с две бои 7 и 8.1 на селектив. Натурална седмица за да покрие уж бялото и 8.1 за да добави някакъв отенък а и да не стане много тъмна - ефект 0. Само аз и фризьорката знаем че съм седяла с боя.....

Хриси, сама ли си го правила или е салон? С какъв деколор и през колко време двете процедури? Кога смяташ да слагаш цвета ?

# 383
  • Пловдив
Понеже не слагам моя снимка, все пак знам, че е важно да видите какъв тон е в момента косата ми, та намерих в интернет един абсолютно същия цвят https://www.alo.bg/user_files/w/wigme.bg/6399976_108620394_medium.jpg
П.п.
Абсолютно съм сериозна за марките които съм използвала . Не ми покрива бялото. Става бледо-жълто. Случи се веднъж да покрие вече и аз не помня с коя боя , ни цвета се получи червенеещо
Черно. С боите на Матрикс обикновено получавам почти 100% този НЕ търсен ефект.....
Та от това което показах като цвят в момента искам да сложа 6-99 . А от католога съм с две бои 7 и 8.1 на селектив. Натурална седмица за да покрие уж бялото и 8.1 за да добави някакъв отенък а и да не стане много тъмна - ефект 0. Само аз и фризьорката знаем че съм седяла с боя.....

Хриси, сама ли си го правила или е салон? С какъв деколор и през колко време двете процедури? Кога смяташ да слагаш цвета ?
Деколора купих от ДМ за 5 и нещо,там при боите стои в кафяво-златиста кутия.Мисля че беше български.
Правих двете процедури през 24 часа.Сама си го правих.Бях черна и това стана с две намазвания.
Във вторник ще ходя на фризьор да бутне още малко и да ме боядиса.

# 384
Niama_me направи Аиртъч като е светъл вече корена и отгоре лилавото.Обаче като ти е бяла много корена  винаги ще е по светъл и ще трябва на две седмици да мажеш,при това цялата коса защото тези нюанси се отмиват бързо.И на матова кожа май не е добра идея този цвят.

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 18:37 от Barsa

# 385
...на няколко пъти съм оставала страшно разочарована от боядисване в салон. Не от трайността на боята, а от самото боядисване. Ставала съм на петна, или с видима разлика между корен и дължини, редовно ми оставят небоядисана бебешка коса, което при толкова различен цвят от естествения направо ми вади очите. Затова сега се боядисвам сама вкъщи, поне после да се сърдя на себе си ако стане нещо.
Абсолютно вярно - случвало ми се е от двете страни на океана, и в относително евтини и в доста скъпи салони!
Другият по-щадящ вариант са кичурите - много и ситни на няколко месеца. Но аз не харесвам кичури и затова действам кардинално. Joy
И аз не се харесвам с кичури, да не говорим колко съсипват моят много тънък косъм. Повече кичури не!
Хриси, след деколора задължително поне 1-2 тона по светло от това, което желаеш като краен резултат.
Да, точно така!
Агент,да основно пусната я нося.
Боядисвам се с номер 7.17.Според теб трябва ли да я смеся с 7.0 да ми покрие белите коси?Боята ми добре боядисва,но аз в огледалото виждам,че не покрива на 100% белите коси.

След като гледах клипчета които пусна Агент,  позачудих се от къде трябва да започне боядисването.Аз започвам от челото,а фризьорката там завърши боядисването.Вие как процедирате?
Да, така мисля, а и фризьорите, които съм питала директно така казват. Но попитай и професионалист , който познава конкретно твоята коса, все пак аз не съм майстор. За боядисването знам, че на темето са най-устойчивите бели коси и затова се почва оттам!
Агент, комплименти за цялостната ти визия,  като очилата обраха точките , разкош са ...🌹 Актуална и женствена, браво.
Оо, не знам за очилата,  обаче каква кожа имааа Heart Eyes
Агентче,дай линк за очилата,моля. 🤗 Че моите ги намерих на части. 😆
И да ти кажа,че хич ама хич не вярвам да си на 44. 🤪 Да не си объркала 34 или 24?! Сериозно,изглеждаш страхотно. Дай Боже всекиму на 44 да е така. 🤗
Благодаря за комплиментите, опитвам се да държа фронта, макар, че все по-често почвам да се замислям за филъри и/или процедури, но засега само козметика в домашни условия - корейска, френска, българска, американска - всякаква, по много и редовно Simple Smile
Очилата още миналата година едвам ги намерих остатъчни бройки в черно, но ще покажа. Моделът е Vince Camuto 59mm Round Bridge Sunglasses (Style: VC748), предупреждавам, огромни са!
https://www.vincecamuto.com/vince-camuto-oversize-round-sunglass … &gclsrc=aw.ds

# 386
  • Някъде там
Записах си час за сряда.
Ще изсветлим леко краищата само с боя.
Започнах да се отказвам.
Харесвам си цвета много .

# 387
  • Пловдив
Записах си час за сряда.
Започнах да се отказвам.
Искрици,какъв цвят правиш?
Не съм те виждала по снимките,че доста време не бях влизала.Ако може снимка Simple Smile

# 388
Niama_me... И на матова кожа май не е добра идея този цвят.
Абсолютно съгласна - лилаво, бургундско и подобни не стоят добре на матови кожи, на много бели - да!

# 389
  • Някъде там
Записах си час за сряда.
Започнах да се отказвам.
Искрици,какъв цвят правиш?
Не съм те виждала по снимките,че доста време не бях влизала.Ако може снимка Simple Smile
В момента съм така
Искам така най вече така

Общи условия

Активация на акаунт