Модни тенденции в прическите. Тема 12

• 40 398
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Извинявам се, аз получих лично съобщение. Явно заради мен е станало. Не само в тази тема, МАСОВО се трият снимки и самите автори молят да не се цитират точно заради това. Аз за първи път в живота си изобщо прикачих снимка във форума.....и след като я изтрих се заметоха и всички останали. Страниците назад са пълни с такива постове.  Аз няма повече да го направя, съжалявам, но е по-коректно правилата да са за всички.

# 406
  • България моята родина
Здравейте,
В голяма дилема съм.Искам промяна на цвета, но не знам това,което искам дали ще ми отива изобщо.
Иска ми се или балеаж или някакви кичури нещо към пепелно русо,което никога не съм била през живота си.Преди бях изсветлила и след това с бои постигнах хубав цвят,сега нямам време и ще се доверя на фризьорката прицкоято ходя,но не знам все още какво искам.Ще прикача снимка на предишен цвят,на сегашния ми цвят също.По-късно ще изтрия.Кажете ми нещо пепелно изобщо ще ми ходи ли или кичури,за да не се забелязват толкова белите коси.
Искам нещо такова

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 17:36 от Gapamilo9292

# 407
Ще ти отива всякакво тъмно русо, дори да не е толкова пепеляво. С тези хубави светли очи и бяла кожа ще изглеждаш като естествена блондинка.

# 408
Смело и еъртъч можеш да направиш. Косата става по-руса отколкото с балеаж. И по мое мнение по-малко изгаря. Аз съм правила  и двете. А щом на мен ми отива на жълтата кожа и тъмни очи на теб пък ще стои супер естествено.

# 409
https://www.chopni.com/bg/aloe-vera-salt-water-wave-sprei-za-kos … D0%BE%D1%81%D0%B0

Гледах,че този спрей се рекламира адски много в момента от почти всяка втора инстаграм звезда или инфлуенсърка. Та въпроса ми е ако някоя от вас го е ползвала може ли да сподели мнение. Защото ми е много трудно да си направя наистина хубави вълни, понеже косата ми мека освен там където е изрусена. А много обичам да си правя вълни,като ми писне да я изправям. А не искам всеки път да я горя с преси, маши и т.н

# 410
Точно този не съм, но абсолютно всеки спрей със солена вода, който съм ползвала, от срамно евтини до срамно скъпи абсолютно безсрамно ми е пресушавал косата.

PS Надявам се, че не съм засегнала никой с изказванията си за предпочитани цвят/кожа. Аз така ги виждам, но моето мнение е абсолютно нерелевантно - важно е тази, която си променя цвета на косата да е доволна и да се харесва!

PS Натуся, правили са ме и с същото ниво неутрална, за да покрие бялото, но са ме правили по - често с едно ниво надолу, като се замисля, т.е. твоето 7.17 смесено с 6.0 за корените, но не и за дължините. Колкото е процентът побеляла коса, толкова трябва да е процентът неутрална към общото количество боя.

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 22:24 от Agent Provocateur

# 411

Нямам голям опит със солените спрейове, ползвала съм един, два, в момента имам това за вълни, пак е спрей, не изсушава толкова, а пак си задържа вълните.
Редакция, понеже не си виждам снимката, ето линк https://www.cultbeauty.co.uk/ouai-haircare-wave-spray.html

# 412
  • Някъде там
Точно този не съм, но абсолютно всеки спрей със солена вода, който съм ползвала, от срамно евтини до срамно скъпи абсолютно срамно ми е пресушавал косата.

PS Надявам се, че не съм засегнала никой с изказванията си за предпочитани цвят/кожа. Аз така ги виждам, но моето мнение е абсолютно нерелевантно - важно е тази, която си променя цвета на косата да е доволна и да се харесва!

PS Натуся, правили са ме и с същото ниво неутрална, за да покрие бялото, но са ме правили по - често с едно ниво надолу, като се замисля, т.е. твоето 7.17 смесено с 6.0 за корените, но не и за дължините. Колкото е процентът побеляла коса, толкова трябва да е процентът неутрална към общото количество боя.
На същото мнение съм.
Няма спрей със солена вода който да не изсушава косата.
Най - скъпия който съм пробвала е на Алтерна:)

# 413
Отказахте ме навреме.

# 414
  • Deutschland
Влюбих се 💗. Искам и аз такъв цвят

# 415
И аз....как се постига

# 416
  • Deutschland
Нямам идея. Ако има запознати, да кажат

# 417
Според мен цялостно е изсветлена косата до 7-8 и е сложен основния цвят и след това са направили балеаж и малко сянка в корените и са матирали.

# 418
  • Някъде там
Heart

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 18:28 от Искрица

# 419
Мами това ми е косата в момента. Иска ми се някаква промяна. Дали да я скъся малко на черта? Етажи не искам.

Общи условия

Активация на акаунт