Модни тенденции в прическите. Тема 12

• 40 397
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Скъсявай я смело. Овалът ти е такъв, че даже и по-къса черта ще ти отива.

# 421
Да, скъсявай.

# 422
И аз съм за скъсяването 😊

Искрице, не ми се вижда достатъчно светло, за да хване хубав цвят, но не пречи да пробваш, поне пада бързо.

# 423
Сега се чудя ако сложа розово или лилаво от оцветяващ балсам дали ще се получи?

А какво трябва да се получи с това розово или лилаво?
Това ли е цветът, който искаше?
На мен лично никак не ми харесва косъма, особено като за "след фризьор". Цъфтеж ли е това, накъсано ли е, фриз ли е, обаче на снимката преди фризьора косата ти изглеждаше много по-добре.

# 424
Благодаря момичета. До неделя имам още малко време за размисъл. После ще споделя резултата.

# 425
Аз ще се престраша да покажа черната си коса. Скъсих я до средата на гърба, защото ми пречеше. Доста окапа и оредя по върховете. Къносана е с една къна Herbul - зелено пакетче. Не знам колко е естествена, но я ползвам, защото с боя доста си увредих косата преди години и така си останах на нея. Страшно много харесвам косите, които показвате, но не ми отиват тези цветове. Само черно и може би най-тъмното кафяво ми стоят.
Но кафяво не мога заради къната, която няма махане. И сега се чудя черна ли да я държа, но се колебая как ме приемат с този цвят, или да мина на кафява къна и постепенно да расте тъмно кафява?

1.
Фрау Скитница, тази коса която си показала е уникална!

Tweety1993, много ти е добре косата, според мен само леко връхчетата да изравниш, нищо повече. Не скъсявай много. А може би и нещо с обем горе а надолу по-изтънена връхчетата като косата която е показала Фрау.

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 16:15 от FragranceAddict07

# 426
разкошна коса! Heart
безкрайно пристрастна съм черния цвят - запази го Simple Smile

# 427
  • Street of Dreams
Първото ми боядисване от Русо в черно беше с къна. Стана най-черното черно на света - като смъртта. И между другото изобщо не ми отиваше, а изглеждах като болна. Сега уж пак изглеждам чернокоса, но разликата е голяма - кой знае защо. Помня, че трудно го свалих, но не помня как. Може и с ножица да е било.

# 428
OnDine, а може ли снимка на косата ти и с какво я боядисваш? На мен често ми казват, че съм бледа и не знам заради цвета ли е...

# 429
зависи дали черното е по-топло /към кафяво/ или по-студено /към синьо/
черно-синьото изглежда много по-черно от черно-кафявото

# 430
Това ме успокои, не е синьо - черно. Стои по-кафеникаво. Ама, пак си е черно де.

# 431
Черното, ама за катран черното говоря, много състарява. Досега не съм виждала жена с катран черна коса и да не я състарява. Била съм всякакви цветове, както и черно  със син отенък. Приличах на някакъв ужас, да не говорим, че лицето светва от конраста и се вижда всяко едно несъвършенство по кожата, а моята не е от хубавите.

# 432
  • Street of Dreams
OnDine, а може ли снимка на косата ти и с какво я боядисваш? На мен често ми казват, че съм бледа и не знам заради цвета ли е...

Наскоро показах тази

Правена с това

Много ми харесва боята - аз търся студени нюанси, макар да не става като на картинката. Минус й е, че не е трайна и при мен на петото измиване започва да лилавее в корена.

Косата ми изглежда много тъмна, особено без светкавица. Но не е. Ако се сравни с черна коса - се вижда разликата. И стои по-меко така.

# 433
Ами не знам, черното си е черно. Не знам моята катран ли се води, но ето такива мнения ме притесняват. И аз не съм перфектна, имам си разни дефекти там, и то доста... но не мога да го сменя. Освен да минавам на кафява къна, макар че всички близки казват, че ще сгреша, но ....

Косата ти е страхотна! Божествена! Уау! Мисля, че моят цвят е такъв, но тези кафяви нюанси ми се губят. По -скор окато долната част, но може и да си въобразявам вече. Но това искам и аз...

Не знам какво да я правя... освен наистина да продължа с кафява къна хербул... chestnut.. май става такъв като твоя цвета, бях гледала видео в тубата с нея.

Моето сега гледам си е по-черно..

# 434
Всички си имаме някакви дефекти и това е моето мнение за черното черно, не е нужно всички да мислят така. Друг може да мисли, че не съм права. Аз приличах на Мортиша с черна коса. Леко смених само на много тъмно кафяво по едно време и разликата беше наистина огромна.

Общи условия

Активация на акаунт