Модни тенденции в прическите. Тема 12

• 40 531
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Моята любима боя на Шварцкопф явно я спират. В ДМ има 3-4 кутии, жалко. Какво мислите за Чифели и Велатон🤔

# 541
Моята любима боя на Шварцкопф явно я спират. В ДМ има 3-4 кутии, жалко. Какво мислите за Чифели и Велатон🤔
И двете съм ги ползвала. Чифели е професионална, бях доволна от нея доколкото си спомням. Покриваше ми бялото и беше трайна. Велатон не е професионална, ползвах я с години и бях доволна, но сега не знам как е като качество.

# 542
Намерих си една снимка от преди 2 години. Бях с кичури с блондор или нещо като балеаж, но започмах отгоре да слагам шестица. На снимката е измита и съм като ръждясала. Иначе искам точно тази дължина.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 13:11 от неви86

# 543
  • В полите на Пирин планина
Да ви покажа резултат от Permesse  8.31:

# 544
  • Някъде там
Ондин, пробвах с лилаво от боите които препоръча,с по светлото лилаво.
Ефекта е 0 Simple Smile
Joy
Скоро няма да се боядисвам за да не изтощавам дължините.
Ще си ходя рижко Simple Smile

Каквото съм си сътворява,ще си го понася така.

# 545
Ми не ти е рижко чак толкова.

# 546
На мен ми харесва цвета. Не е никак рижо. 😃 Остави я да почине малко и после пак. 🤗

# 547
  • София
Лейди, ти не беше ли с къна? Кога се върна на боята?

# 548
Лейди, ти не беше ли с къна? Кога се върна на боята?

Бях на къна, да. Но много ми се изправят къдриците и пак минах на боя. Simple Smile

От 4-5 месеца съм отново с боя.

# 549
  • Някъде там
В крайна сметка не издържах и намазаха върховете за 10 минути с 6.01 плюс лилав коректор.

Без светкавица,на дневна светлина

# 550
Много хубаво! Може ли да ми пуснеш една снимка на лични да ти видя подстрижката, че утре съм на фризьор и искам черта с твоята дължина.

# 551
И аз съм с такова рижавеещо, боядисвам се със 7.3, 7.4 повече от година. Но искам да я потъмня малко, мисля за 6-ца. Бях се предала пред естествения си червен отенък, който винаги избива. Проблемът е, че дължините ми след 3-4 измиващия стават руси. Не съм обезцветявана от 5 години.

# 552
  • Някъде там
Много хубаво! Може ли да ми пуснеш една снимка на лични да ти видя подстрижката, че утре съм на фризьор и искам черта с твоята дължина.
ММ като се върне ще помоля да ме снима и ще пусна снимка Simple Smile

# 553
Откакто взех да ползвам тониращите шампоани на Лакме 1-2 пъти в седмицата, цветът не ми изсветлява, както преди. И аз не искам да съм много руса, по-скоро тъмно русо към светло кестеняво, максимално близко до естествения ми цвят.

# 554
  • Street of Dreams
Защо така нищо не е хванало? Много странно - кой цвят взе?

Ей, не издържа значи... Тъкмо й даде зор да я изсветлиш и бам све бои отгоре за нула време. Добре, че генетично ти е хубава косата. Grinning

Лилавият коректор не го виждам.

Общи условия

Активация на акаунт