Модни тенденции в прическите. Тема 12

• 40 543
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • BG-DE
Хелия, а с 7.3 много червеникаво ли се получава? Мисля и аз да пробвам 7.3 но ми се иска да видя какъв цвят се получава, ако имаш снимка би ли могла за малко да я пуснеш, много ще съм задължена 🌺

# 556
Защо рижавеещите брюнетки, които не харесвате рижавото (на мен лично ми харесва!) не потърсите подобен продукт? Виждала съм поне на няколко различни фирми - и шампоани, и балсами. и маски!.
https://www.pravanaau.com.au/product/the-perfect-brunette-toning-masque/

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 19:43 от Agent Provocateur

# 557
  • Някъде там
Агент имам такива маски .Нищоправещи са за мен.
Най скъпата нищоправещи е на Марокан ,докарва го на аромат ,но за съжаление нежалинети оттенъци стават още по видими.
Вела го докарва на омекотяване и също нищо не прави за косата.
Лакме и тя не ми харесва.
Мисля си за пяната на МШ за студено кафява плюс директен пигмент за директно кафяво или синьо направо.
Танч,не знам колко маже да се прецени .
Показвам снимка.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 19:14 от Искрица

# 558
  • Street of Dreams
Котката май не те харесва много ? Joy

# 559
  • Някъде там
Котката не слиза от мен.
Преследва ме постоянно и я разнасям като бебе:)

# 560
  • Street of Dreams
Котката не слиза от мен.
Преследва ме постоянно и я разнасям като бебе:)

Не съм искала да те обидя. Шегувам се с начина, по който изглежда погледа й заради светкавицата. Simple Smile

# 561
  • София
За мен този последния  цвят няма нищо общо с този на предната страница?! Имам чувството, че гледам различни коси.

# 562
Хелия, а с 7.3 много червеникаво ли се получава? Мисля и аз да пробвам 7.3 но ми се иска да видя какъв цвят се получава, ако имаш снимка би ли могла за малко да я пуснеш, много ще съм задължена 🌺
Нямам снимка, съжалявам. 7.3 винаги е златист отенък. 7.4 и 7.43 са рижавеещите.

# 563
  • BG-DE
Хелия 🤗 да златисто се води 7.3 но гледах 1-2 видеа в youtube, където се правеха с този номер и резултата беше доста червенееща коса, аз в момента съм натурална 7-ца но ми се иска малко по-топъл оттенък но за червенеещо чак не съм сигурна, та затова още се чудя и отлагам 🤔

# 564
На farcom silver tone шампоана успешно се справя с пожълтяването, поне при мен. От няколко години го ползвам и на русо и на кестеняво 1-2 пъти в месеца и не е имало фалове.

# 565
моля, препоръчайте ми протеинов б-м или маска, но бюджетни дрогерийни / супермаркетни
косата ми не харесва протеин, но сега съм решила, че точно това й трябва
харесвам "козята" маска на жая например, върху кутийката й пише, че е кератинова, но на мен не ми е точно - по-скоро балансирана ми се струва
т. е. търся нещо по-силно

# 566
  • Някъде по Дунава
Бубанка, ш и м с кератин има и на Ревюел. Струват по 4 лв.

# 567
моля, препоръчайте ми протеинов б-м или маска, но бюджетни дрогерийни / супермаркетни
косата ми не харесва протеин, но сега съм решила, че точно това й трябва
харесвам "козята" маска на жая например, върху кутийката й пише, че е кератинова, но на мен не ми е точно - по-скоро балансирана ми се струва
т. е. търся нещо по-силно
Аз купих два протеинови на балеа, че бяха хвалени. Като ги пробвам ще дам резултати, че не ми се купуват шампоани и маски от по 40-50 лв бройката.

Някоя от вас случайно да си е правила домашния еластисайзър? Ефект?

# 568
Много хора са доволни, аз съм разочарована и от домашния, и от купешкия. Проба - грешка:)
Ефект - все едно съм си измила косата с каквото има и не съм слагала маски и финиши и съм я изсушила със сешоар - гадна, изпръхнала, хвърчаща коса.

# 569
  • Deutschland
Gliss kur oil nutritive, ogx keratin oil, Елсев total repair 5 никак не са лоши

Общи условия

Активация на акаунт