Модни тенденции в прическите. Тема 12

• 40 545
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Елсев тотал 5 е много хубава серия! Но на мен вече не ми върши работа, косата ми е от дълги години боядисвана и ще й дойде слаба. Преди много я харесвах.

# 571
Бубанка, ш и м с кератин има и на Ревюел. Струват по 4 лв.
Ако маската е с чушките, която бяхме обсъждали аз съм много доволна. Че и кутията е голяма - от лятото плескам арно и още има 😁

# 572
Елсев тотал 5 е много хубава серия! Но на мен вече не ми върши работа, косата ми е от дълги години боядисвана и ще й дойде слаба. Преди много я харесвах.
Доста слаб ефект имаше и при мен.
Моето предложение е Елсев Аргинин резист и серията Dream long. На Лидл има едни червени меки тубичка, ш и б с кератин, също са хубави.

# 573
Днес махнах доста коса, направо ми олекна. Но на нищо не прилича, явно хидратацията ѝ е дошла в повече и стои бухнала и разхвърчана. Ще мацам протеини. Следва боядисване с 4.5 тея дни. Моля да не ме цитирате, че на тая снимка съм като бухал!
Скрит текст:

# 574
tanch,
Аз пък точно такава коса и прическа харесвам.
Косата ти на "черта" ли е подстригана, без никакви пластове/изтънявания?

# 575
Танч, мятай един цвят близо до твоя и я оставяй да почива ПОНЕ 6-7 месеца и периодично режи. Тази дължина ти е много добре пък и е лесна за поддръжка.

# 576
tanch,
Аз пък точно такава коса и прическа харесвам.
Косата ти на "черта" ли е подстригана, без никакви пластове/изтънявания?
Не точно. Тя ми беше на два пласта и в момента е така, ако бяхме направили само един, щеше да се скъси прекалено много. Долният пласт е на черта, горният е филиран, за да се слее.

Танч, мятай един цвят близо до твоя и я оставяй да почива ПОНЕ 6-7 месеца и периодично режи. Тази дължина ти е много добре пък и е лесна за поддръжка.
Тя моята естествена коса е някъде ниво 2-3, или поне беше, че не съм я виждала от 100 години без боя. Това червено ме побърка да се мажа на 15 дни. Гори повече и от русото.

# 577
  • Street of Dreams
Фризи е, но е напълно възможно просто да си прекалила с хидратацията. Опитай първо с протеин.

# 578
Бубанка, ш и м с кератин има и на Ревюел. Струват по 4 лв.
Ако маската е с чушките, която бяхме обсъждали аз съм много доволна. Че и кутията е голяма - от лятото плескам арно и още има 😁

май не е, защото я имам и не я усещам кератинова

благодаря на всички за отговорите! Flowers Hibiscus

# 579
Много ти отива тази линия на косата, прекрасна!

Правя си ръцете и слушам много интересно видео (но е на англ., съжалявам!) - на кой какво русо му отива и съм много съгласна с девойката. Взима под внимание не само подтона на кожата, но и нивото на контраст, което е дадено за всеки от нас + структурата на лицето и телосложението дори.

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 17:42 от Agent Provocateur

# 580
Имате ли идея как се ползват тези ролки?
Пристигнаха ми днес от алиекспрес. Не знам обаче как се навиват 😆

# 581
На безкрайност/8/.    &.

# 582
и съм много съгласна с девойката.
Полезно видео, много добре облича с разбираеми думи нещата, а и подкрепянето с примери е супер. Мерси за споделянето Агентче Simple Smile

# 583
  • Някъде по Дунава
Правила съм домашен еластизайзер, но ми идва силен. Ползвам купешки 2-3 пъти месечно, както е според опаковката.
Косата ми не е особено третирана, само суша  почти на всяко измиване.  Косата ми обича балансирани продукти. Серията на Ревюел с кератин ми допада за дрогерийна и е различна от тази с люта чушка, Елсев дрийм лонг не ми хареса, както и Балея. Иначе смесвам смело профи и дрогерийна козметика за коса.

# 584

Някоя от вас случайно да си е правила домашния еластисайзър? Ефект?
Ползвам го от две седмици.. Доста време му се чудех, но след като прочетох коментара на Принцесата в блога и, че домашния е по-добър от купешкия, се реших (не съм много по домашните бъркочи). Косата ми е късаща се, суха, твърда, изсветлена в домашни условия поне пет тона. Е, много ми хареса ефекта от дом. еластайзър. С късането за сега не се е справил, слагах три пъти вече, но дава една хубава плътност и здравост и мекота.

Общи условия

Активация на акаунт