Модни тенденции в прическите. Тема 12

• 40 555
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Танч, винаги ме разсмиваш от сърце. Единствено ти се доближаваш до моите самоопределения. Супер ти е дължината, не приличаш на бухал Simple Smile. За мен ще си супер с нещо шоколадово. Не са ли опасни ролките от Алиекспрес - майтапче Simple Smile

# 586
  • Някъде там
Аз не мисля  че домашния е по добър от купешкия.
Много момичета от форума сме недоволни от домашния еластайзер.
Танч супер си с новата дължина,и от мен глас за едно шоколадово кафяво Simple Smile

# 587
Е, то си зависи в какво състояние е била косата ти като си го ползвал, колко си го държал, дали си загрявал, но истина е, че след 10-- лв за домашния имах осезаема и видима разлика, докато след 100++ лв за марковия имах почти, ама не съвсем видима разлика... Изводът ми - продължавам и с двата + добавям още продукти, докато не видя сметката на тая работа Grinning

# 588
Извинете, сигурно много пъти е писано, но не го намирам в момента. Как приготвяте домашния еластайзер?

# 589
Извинявам се, че сигурно е писано, но може ли рецепта за домашния еластайзер?
Колко точно, от кое се слага, колко се седи, колко често се прави. Сваля ли цвета ако си боядисана?
Благодаря предварително ❤️
П. С. С Амандел сме писали заедно 😁

# 590
Ето я рецептата

Боядисах се и ей ме на, ни помен от кафяво. Пак червено, ама друго. А е 4-ка.
Иначе и аз гоня шоколадовото кафяво.
Скрит текст:

# 591
Преди няколко години опитвайки се да докарам цвят на Скарлет Йохансон в Авенджърс, поручих цвят Жана Бергендорф, брутално беше. В салон ми го свалиха цвета, но си е агресивна процедура. После вместо русо станах рижо, червеното наистина се маха доста трудно. Накрая аз просто си взех 7ца като естественият ми цвят и се махна, и от 3 г не съм се боядисвала. Сега мисля да направя нещо по-леко като някакъв балеаж, да ми омекоти малко чертите на лицето.

# 592
  • Street of Dreams
Ами на мен ми харесваш Танч. Пак е любимото неутрално червено - нито лилавеещо, нито оранжевеещо. Само е по-тъмно и плътно.

# 593
  • Някъде там
И на мен ми харесва Танч.
Може би в салон могат да постигнат шоколадово кафяво.
Ето по какво въздишам тези дни Simple Smile

# 594
Искрице първия цвят е страхотен. Малко напомня моя,на моменти косата ми е точно такава. Танч с по-тъмното червено ми харесваш много повече да си го кажа честно-не се прави кафява.

# 595
Ооо, Танч, цветът е убиец, много ми харесва и много ти отива ❤ Аз, както знаете,  съм върл противник на скучното кафяво, за това гласувам да не се мъчиш за шоколадово 😁

Продават ли по дрогериите само оксидант? Имам по половин боя от цвят от Алфапарфа, обаче явно нещо съм предозирала оксиданта при предното боядисване и сега нямам доза за количеатвото боя.

# 596
Е, то си зависи в какво състояние е била косата ти като си го ползвал, колко си го държал, дали си загрявал, но истина е, че след 10-- лв за домашния имах осезаема и видима разлика, докато след 100++ лв за марковия имах почти, ама не съвсем видима разлика... Изводът ми - продължавам и с двата + добавям още продукти, докато не видя сметката на тая работа Grinning

аз също не харесвам купешкия или по-скоро не съм усетила особен резултат от него - също толкова успешен преуош правя и с обикновен б-м за коса - напр. зелената хидратираща храна на гарние е идеална за целта за моята коса

с домашния съм имала и успехи, и разочарования - най-добър резултат при мен има с по-малко кокосово и повече други масла, без да се пропуска глицерина и нанесен на влажна коса

алечка, не съм виждала само оксидант, но ако поискаш малко във фризьорски салон, едва ли ще ти откажат да ти /про/дадат, цената му не е висока

# 597
Явно моите възприятия не са наред. Гледам се и не се възприемам, сякаш изглеждам по-стара с този цвят, а лицето ми някак уморено. Аз му викам бабешко червено на това. Ще го изтърпя до следващото боядисване и ще видя какво ще сложа.
Алечка, по дрогериите тип лили и дм няма, има по малки козметични магазинчета, в които продават професионални бои. От салон също е вариант.

# 598
танч, пропуснала съм снимката ти в скрития текст - на мен много ми харесваш с това червено - повече отколкото с по-яркото, което си показвала преди

# 599
Продават ли по дрогериите само оксидант? Имам по половин боя от цвят от Алфапарфа, обаче явно нещо съм предозирала оксиданта при предното боядисване и сега нямам доза за количеатвото боя.
В магазин на златна рибка.

Общи условия

Активация на акаунт