Модни тенденции в прическите. Тема 12

• 40 114
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Скрит текст:
Скрит текст:
Ами и аз искам да се включа... За новата година смених Дължината, цвета, визията. Иска ми се, обаче, друг цвят. Какво ще ме посъветвате? Бях с дълга коса, постригах се боб, а преди 3 дни и още по-късо. Проблема е, че само аз се харесвам рижа, май. Малката е върл противник на новия ми цвят, а аз съм била всички цветове на дъгата, но не мога да намеря нюанса русо, който ми пасва. това е снимката, която харесах за фризура. Може ли съвет?

Хубав цвят, харесва ми и как Ви "стои" Hug
С каква марка боя и кой номер е постигнат?
Благодаря, beauty magnolia, но искам да го променя. Не знам какво да направя/поискам, за да ми го направят и търся съвет. Фризьор ме боядиса с Лореал Екселенс 9.1, и макар, че бях убедена, че не искам кичури и нюанси, сега не съм толкова сигурна. Дали ще изглеждам добре с толкова светло русо, като на снимката? Или да е на кичури русото?

# 91
С програмка за експериментиране с прически и цветове виж как ще се харесаш. Цвят, прическа...

# 92
  • София
Препоръчвам да е на кичури русото. На снимката ми се струва, че има и дълбок корен.

# 93
РЕД, според мен русото от снимката би ти отивало, ако боядисаш веждите в близък до косата цвят /по-тъмно рус нюанс от косата/ или поне не ги  подчертаваш толкова. На снимката не се вижда почти нищо от косата и прическата ти, обаче ако е толкова тънка и фина косица като на русата мацка - с кичури и нюанси определено ще е по-добре, ще дадат визуален обем и по-лесно ще се постигне небрежно-рошавия стил от снимката.
Освен това, когато човек не е сигурен дали ще му отива даден цвят, винаги е по-добре да направи някакви нюанси - кичури, балеажи, дълбок корен или каквото там си харесва, защото е по-голям шанса поне един от тоновете да подхожда повече на тена и очите му и дори светлото русо да се окаже too much, тъмното ще балансира.
Само едно не мога да разбера - как с тази тъмна коса казваш, че си боядисана с L'Oreal Excellence 9.1?!

# 94
  • Бургас
РЕД, според мен русото от снимката би ти отивало, ако боядисаш веждите в близък до косата цвят /по-тъмно рус нюанс от косата/ или поне не ги  подчертаваш толкова. На снимката не се вижда почти нищо от косата и прическата ти, обаче ако е толкова тънка и фина косица като на русата мацка - с кичури и нюанси определено ще е по-добре, ще дадат визуален обем и по-лесно ще се постигне небрежно-рошавия стил от снимката.
Освен това, когато човек не е сигурен дали ще му отива даден цвят, винаги е по-добре да направи някакви нюанси - кичури, балеажи, дълбок корен или каквото там си харесва, защото е по-голям шанса поне един от тоновете да подхожда повече на тена и очите му и дори светлото русо да се окаже too much, тъмното ще балансира.
Само едно не мога да разбера - как с тази тъмна коса казваш, че си боядисана с L'Oreal Excellence 9.1?!
Благодаря ти за мнението. Мислех даже, че поста ми не се вижда, защото никой не ми отговаря. Thinking
От светлината е, или телефона. Наистина на снимките излиза по-тъмно - на дневна светлина даже има сивкаво-бели кичури, иначе сега рижавее. Ще се опитам да снимам на дневна светлина утре.

# 95
Здравейте, пробвах да експериментирам вкъщи но нещо не ми се получи . Естествения цвят на косата ми е светло кафяв и имах балеаж . Днес реших да се изруся цялата, като взех на Palette изрусител, но в корените стана много рижаво на снимката не се вижда. Въпросът ми е , утре ще си купя матиращ балсам, но след време ако купя по Светла боя , ще се получи ли

# 96
Спести си мъките и отиди при професионалист.

# 97
  • София
Ще си съсипеш косата от експерименти. Отиди при колорист, който да оправи проблема.

# 98
Не виждам снимката, вероятно си я махнала. Не го разбирам това. Искате съвет, качвате снимка и я триете, защо? Има си начини да скриете лицето, или да снимате само косата. В темата пишат доста дами, които могат да се включат с адекватен съвет, но не могат да реагират на мига все пак.
Не се нанася в корена блондора, прави се преливане. Там косата е най-здрава и нетретирана и щом е светла, боята след това ще хване без предварително изрусяване. Но така без снимка само си говоря наизуст.

# 99
Удължаване на коса по метода Eurolock

добавят се кичури, завършващи с леко метално пръстенче, от вътре със силикон. В пръстеннчето влиза и част от естествената коса и след това се стяга със специални клещички. Като израсте косата, лесно се отварят, преместват към корена и пак се затварят.

предимства:
без топлинна обработка
здраво и дълготрайно
косата може да се боядисва, суши, обработва с маши

Недостатъци
при тънки коси пръстенчетата се виждат (макар, че са с цвят близък до цвета на косата)
при свалянето, от силния натиск, може да повреди косата, на която е закачено

# 100
Представям си колко часа се прави това.

# 101
  • Street of Dreams
Това ми го правиха в далечната 2004 - моделствах на един фризьор. Бях с коса до задника, но изглеждах по-скоро като хипи, отколкото като барби. После я отрязахме до средата на гърба, отпред до гърдите и стана добре.

Методът не е никак добър и здравословен с тези капси в косата, скубят, дърпат - особено при спане. За миенето не ми се говори направо. И за сушенето. Металът в такова количество не е никак лек + допълнителната коса - двойно/тройно на хванатия кичур. Трудно се мие, трудно се сресва - не мога да повярвам, че някой в наши дни би си причинил това. Като ги сваляхме след месец, с тях падна и голяма част коса, от постоянното скубане и тежестта. Бързо ми мина мерака.

Правихме го цял ден.

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 20:05 от OnDiNe_

# 102
  • Някъде там
Много харесах този цват за коса

# 103
Искрице, много е хубав наистина. Това е някакъв шоколад, според мен. Но косата и изглежда обезценявана с блондор преди това, защото е много суха.

# 104
Здравейте, винаги съм била с дълга коса, искам някаква промяна.
Много ми харесват прически боб, дълъг и чуплив. Косата ми е леко чуплива, по бухнала в горните пластове. Проблемът е,че пооредя последните години, особено в областта на челото и отстрани, според вас подходащ ли е този вид прическа?

Общи условия

Активация на акаунт