Модни тенденции в прическите. Тема 12

• 40 480
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Момичета бях се направила черна с последните 2 боядисвания.Смесвах кафяво и черно,ама ти си беше чисто черно накрая.
Вчера и днес се намазах вкъщи с Деколорант и цвета който стана е медно кафяво-леко ръждиво.най-вероятно до пълното падане ще трябва още 2 пъти да се мажа,а не ми се иска вече,че ужасно мирише.
Влезнах в супера днес и случайно си харесах тази боя на Гарниер.Прилагам линк,цвета е 5-ца-кафяво.
Според вас ще хване ли този цвят върху това рижаво-кафяво?

https://www.emag.bg/boja-za-kosa-garnier-olia-5-0-kestenjav-3600 … 184/pd/DCH7CBBBM/

# 361
# 362
Много хубава! Такъв цвят искам и аз в предвид приближаващото побеляване, но ме хвана страх и посегнах към къната.

# 363
  • BG-DE
Barsa, страхотен цвят и коса, кой номер е боята, ако е боя, разбира се 🤩

# 364
Barsa, има ли по-светло в края, или от самата светлина изглежда като омбре малко? Иначе много красив цвят, като естествен е.

# 365
# 366
Пак ще станеш черна.
Пробвала съм точно тази, станах черна.
Постепенно се отми до по-тъмно кестеняво.
Момичета бях се направила черна с последните 2 боядисвания.Смесвах кафяво и черно,ама ти си беше чисто черно накрая.
Вчера и днес се намазах вкъщи с Деколорант и цвета който стана е медно кафяво-леко ръждиво.най-вероятно до пълното падане ще трябва още 2 пъти да се мажа,а не ми се иска вече,че ужасно мирише.
Влезнах в супера днес и случайно си харесах тази боя на Гарниер.Прилагам линк,цвета е 5-ца-кафяво.

https://www.emag.bg/boja-za-kosa-garnier-olia-5-0-kestenjav-3600 … 184/pd/DCH7CBBBM/

# 367

Да, пак ще си много тъмна. Не се занимавай с бои от супера, това е съветът ми. Има професионални бои на много прилични цени. Моята е около 13 лв., но е 100 мл боя и 150 окислител, става 250 мл, което е достатъчно за дълга коса. От обикновените 2 не ми стигат, трябват ми две и половина и все не стават цветовете. Делукс и Чифели са професионални и на достъпни цени - 12-13 лв. ( ако те тревожи цената). Ако не те тревожи финансовата част Матрикс са хубави, Вела Колестон също, Лорвен.

# 368
  • Пловдив

Да, пак ще си много тъмна. Не се занимавай с бои от супера, това е съветът ми. Има професионални бои на много прилични цени. Моята е около 13 лв., но е 100 мл боя и 150 окислител, става 250 мл, което е достатъчно за дълга коса. От обикновените 2 не ми стигат, трябват ми две и половина и все не стават цветовете. Делукс и Чифели са професионални и на достъпни цени - 12-13 лв. ( ако те тревожи цената). Ако не те тревожи финансовата част Матрикс са хубави, Вела Колестон също, Лорвен.

Не ми е проблем за цената,въпроса е да стане като хората,а не да ме хване яд,че пак съм станала черна.
Обмислям да купя Лакме 5-ца и 6-ца,лятото се бях правила и стана страхотен цвят,или да ида при фризьора и да ме обезцвети още и после боя. Прикачам снимка на косата с боята Лакме

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 21:33 от Хрисии

# 369
  • София
Хриси, след деколора задължително поне 1-2 тона по светло от това, което желаеш като краен резултат. Мисля, че си го пишеше и на кутията на самия Деколор. Тази дето я гледаш ще станеш много тъмна с нея.

# 370
  • Пловдив
Хриси, след деколора задължително поне 1-2 тона по светло от това, което желаеш като краен резултат. Мисля, че си го пишеше и на кутията на самия Деколор. Тази дето я гледаш ще станеш много тъмна с нея.
До сега съм се боядислава с 5 и 6 смесени,но сега нямам идея кои номера да ползвам след Деколора.Може ли съвет и примерни номера с цветове?

# 371
С 5 и 6 на Лакме станах черна, ама черна.

# 372
На мен 5-цата винаги ми потъмнява косата безобразно. Боядисвам се с 6. В салон през юли ми зсбъркаха 1/3 от 5 и 2/3 от 6 - еми няма измиване.... Все още в по-тъмно и ме е яд, че като си знам крайният резултат, пак се доверявам на "специалистите"... Така че моят опит при смесване на 5 и 6 е такъв - става мн тъмно, независимо от съотношението им....

# 373
  • Пловдив
С 5 и 6 на Лакме станах черна, ама черна.
Снимката която прикачих е с 5 и 6 на Лакме,но тогава косата ми беше подобен цвят и явно затова стана този хубав цвят,но сега след Деколора нямам идея какво да ползвам.

# 374
Добре де,от това ,което е правено в началото на декември , до втората снимка, колко тона разлика има.Съвсем се обърках. Говорих с фризьорка, която ми предложи няколко начина да го постигнем и то без да обезцветява цялата коса (от което се ужасявам) .Според нея в момента имам сто цвята по дължините ,но бретона ми си е чиста тройка все още и ми обясни, че може само той да се изсветли ,а иначе да се направят кичури, балеаж или каквото решим.

Аз искам нещо такова..Студенооооооо

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 20:42 от crazykitty

Общи условия

Активация на акаунт