Модни тенденции в прическите. Тема 12

• 40 400
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Днес май аз съм дежурна в модната полиция, та никой няма да подминавам.
FragranceAddict07, разкошен ти е цветът! Никак не стои изкуствено, даже напротив, ако не беше казала, че си къносана, бих помислила, че е естествен цвят. Много повече харесвам черното пред кафявото. Имам една позната с черна коса и винаги ми е правило впечатление, колко ѝ отиват всякакви цветове дрехи. Изобщо не ѝ се налага да ги подбира, всеки цвят  сякаш грейва до черните ѝ коси.
Обаче ... много е ретро тази прическа. Ако я скъсиш още малко и етажираш ще изглежда много по-добре. Имаш гъста и красива коса, благодатна за всякакви прически. Позволявам си да го напиша, защото спомена, че не ти е безразлично как те възприемат. А околните забелязват прическата много повече, отколкото нюанса на косата.

# 436
Ох, много съм консервативна и от години ходя така... знам че има нужда от промяна... но не смея. Ще те послушам за това. Не е много гъста. Малко защото съм се навела изглежда така. Фризьорката ми каза, че етажи не стават за моята коса, а само за гъсти коси. Но ще помисля малко да я променя. Благодаря за съветите, имах нужда и бяхте полезни!

# 437
  • София
Купих си аз ето този шампоан и балсам https://makeup.bg/product/27131/ .Пише възстановяващ.След третото измиване косата ми стоеше всеедно над главата ми има магнит и косъмчета се теглят към него.Оказа се,че той е силно хидратиращ.Сега се мия с протеинов шампоан и косата започна да се оправя.
ПП.Днес в "Рибката" имаше промоция на боя Лакме,две на цената на една.Незнам до кога е промоцията и дали важи за други бои,но може някой и да се възползва от това предложение.

# 438
  • Street of Dreams
Съгласна съм с последното.

Днес си слагах малиново червило и си спомних колко евтино и кошмарно ми стоеше, докато бях руса. Persevere
Дано не засегна някого, НА МЕН така ми стоеше, не че не отива на руси.

Фрегранс - и аз гласувам за нова прическа - осмели се. Simple Smile

Натуся, това е най-силно хидратиращата серия на марката - ползвала съм я заради аромата, макар да харесвам повече синият. При мен е нямало наелектризиране.

# 439
Съгласна съм с последното.

Днес си слагах малиново червило и си спомних колко евтино и кошмарно ми стоеше, докато бях руса. Persevere
Дано не засегна някого, НА МЕН така ми стоеше, не че не отива на руси.

Фрегранс - и аз гласувам за нова прическа - осмели се. Simple Smile
Не знам защо, но никога не съм харесвала руси жени с червено червило, все на брюнетки ми е харесвало.
Твоята е лесна, можеш да сложиш и зелено на тоя цвят коса, аз откакто съм червенокоса спрях да нося червила, защото всичко изглежда потресаващо зле. Отделно спрях да нося определени цветове дрехи в горната част - червено, розово, лилаво, синьо... Залагам на черно и убито зелено обикновено, иначе рискувам да заприличам на циганска сергия.

# 440
  • Street of Dreams
Абсолютно, Танч. Аз също съм била червена, макар да не съм постигнала твоето ПЕРФЕКТНО чеевено. Просто забравяш за розови, цикламени, нюдове и подобни (а на мен ми отиват, без нюда). Добре че ми отиват и прасковени, червени и коралови, които стоят добре с червена коса. Но гримът е задължителен там - както и коментирах, като те видях за пръв път. Ще светнеш с една черна очна линия и червило в червената гама. Опитай. Много отиват и зелено и синьо на коси като твоята, макар че и аз все в черно ходех.

Но наистина откакто съм чернокоса се наносих на червила и цветове, без да изглеждам вулгарно или като някое барби.

# 441
  • София

Натуся, това е най-силно хидратиращата серия на марката - ползвала съм я заради аромата, макар да харесвам повече синият. При мен е нямало наелектризиране.
Вече и аз го разбрах.Първо трябваше да прочета из английските сайтове ,а след това да поръчвам.А аз направих обратното.Не че няма да отиде по предназначение,но ще го ползвам дълго време.Накрая може и да го пробутам на ММ,той се мие с каквото му купя. Kissing

# 442
За червено дори не си и помислям, заприличвам на мартеница.
Добре че веждите ми са перманентни, че поне те да спасяват положението с грима, аз съм мързелива до безобразие и не нося грим в ежедневието почти.
Това перфектно червено го обожавам, но май ще отивам на 4-ка, че се побърках да се боядисвам на 15 дни. А и всичко вкъщи е вече порозовяло - хавлии, калъфки, пликове, яките на повечето дрехи.

# 443
  • Street of Dreams
Това червено е запазена марка само по себе си. Затова се въздържах от коментар, като попита дали да го смениш - знам колко трудно се постига, но и трудно се поддържа. Имаше едно време една хипхоп певица с такава коса, само че много гладка. Носеше я със тъмносини сенки и аз не можех да й се нагледам. Не се сещам как се казваше, да сложа снимка.

А червената гама не е задължително червено червило - има се предвид коралови и вишневи. И руж.

# 444
  • София

Но наистина откакто съм чернокоса се наносих на червила и цветове, без да изглеждам вулгарно или като някое барби.
Извинявай,но ти ли си на снимката?

# 445
Като заговорихте за черно... аз имам снимка от преди 11 години с катранено черна коса Joy тогава си мислех че ми отива. Но помня, че много трудно го свалих. Искате ли да ви я покажа Joy

# 446
  • Street of Dreams
Аз съм.

Натуся - естествено, че искаме!

# 447
  • София
OnDiNe_,много си хубава Heart Eyes
Не аз а Злодеида пита за снимка.
Злодеида ако пуснеш снимката,моля не я изтривай ведна.Имам излизане.

# 448
Аз бях червонокоса за кратко ,преди около 12г  ,като ученичка и за да го махна се боядисах черна.
Изобщо не ми ходеше червен цвят коса.
Допреди 6 г бях чернокоса, но ми омръзна и сега съм кестенява ниво 5.
Мисля, че на мен ми ходеше,но сега с кестенявия цвят ми изглежда някак по меко и нежно лицето.
Когато бях черна ,любимият ми цвят беше червен и бях влюбена в червено червило.
Сега не се харесвам с този цвят и червило.

# 449
Аз изпуснах. 🤣
Била съм червена,ама като си гледам снимки,мязам на ромка. 🙈🤣
Светло кестенява също бях. Ми не беше моето. Свикнала съм си с тъмно и това е.

Общи условия

Активация на акаунт