Модни тенденции в прическите. Тема 12

• 40 526
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Да, Танч е много красива, няма нужда от грим. Искрице, и ти не се спря Stuck Out Tongue Winking Eye

# 526
Здравейте, темата май не е за бои, но не намерих къде да си сложа въпроса. Попаднах на боя закоса със сребърен ефект. На 48 съм и съм прилично побеляла. По принцип се боядисвам сама вкъщи с цвят, близък до естествения ми, т.е. идеята е да покривам побелялото. Обаче, започна да ми става супер досадно, на две седмици корените си избиват и на тъмна боя над слепоочието особено ужасно личи. Чудех се на какъв цвят да мина, това сребърно дали пък няма дами даде визия на бабичка Simple Smile)). Иначе видях младо момиче направено с тази боя и много ми допадна. Със светла кожа съм и тъмни очи, чудех се дали да не се направя руса (на дърти години). Мнения?
Иначе, скъсих косата, защото беше дълга и все я връзвах, което допълнително ми даваше бабешки вид. От две седмици съм с боб. Видях и снимките на потребителката Танч - веждите са супер. Естествените и, преди перманентния грим са и досущ като моите, а направените са много добре. Та, приемам и съвети и координати за направата на "нови вежди".

# 527
Руса може, но не със сив оттенък. Много състарява. Може и светлокестеняво, но да е топъл цвят.

# 528
Благодаря, момичета, много сте мили всички! Kissing Heart
Видях и снимките на потребителката Танч - веждите са супер. Естествените и, преди перманентния грим са и досущ като моите, а направените са много добре. Та, приемам и съвети и координати за направата на "нови вежди".
Ще кача снимка на истинските ми естествени вежди, може би съм на 13 години на нея, имайте го предвид. Толкова ги мразех, че като грабнах една пинсета и ги направих мармалад. Повече не излязоха косъмчета на много места. Сега убивам за такива вежди, за да ида на козметик и да ми ги оформи красиво, а не да ме татуират. Ама глупава съм била на 13. Има тема за перманентен грим, може да я разгледаш. Лично аз не препоръчвам моята " майсторка", какъв страх брах с нея не искам да си спомням просто.
Скрит текст:

# 529
  • Някъде там
Темата не е за вежди,но да си кажа и моите са тънки и никакви.
Имах микроблейдинг и много се харесах,но козметичката ми замина за Англия и повече не отидох никъде другаде .
Използвам Benefit Ka Brow и го харесвам много.
Колко минути да стоя с боядисани върхове на косата?

# 530
За първи път да харесам нарисуваните пред истинските вежди! Танче, много ти отиват.

# 531
  • Street of Dreams
Колкото с обикновена боя.

Сега ти в времето да експериментираш с тези светли върхове. От серията на моята боя има интересни цветове, аз на твое място бих ги пробвала по няколко пъти всичките, слагайки на цялата коса.

# 532
  • Някъде там

Сега ти в времето да експериментираш с тези светли върхове. От серията на моята боя има интересни цветове, аз на твое място бих ги пробвала по няколко пъти всичките, слагайки на цялата коса.
Коя е тази серия?

# 533
  • Street of Dreams

Коя е тази серия?
https://www.google.com/search?q=Schwarzkopf+live&tbm=isch&am … s-android-samsung
Schwarzkopf urban metallics

# 534
  • Някъде там

Коя е тази серия?
https://www.google.com/search?q=Schwarzkopf+live&tbm=isch&am … s-android-samsung
Изглеждат супер,но моята коса не е толкова светла и е възможно тези цветове да не хванат изобщо.

# 535

Коя е тази серия?
Как са като покривност и трайност?

# 536
https://www.google.com/search?q=Schwarzkopf+live&tbm=isch&am … rc=bTvlSHNb4RYbPM

И аз за тези металик говорех. Но на младо момиче едно, аз май ще съм си направо баба с такава.

# 537
Попаднах на боя закоса със сребърен ефект. На 48 съм и съм прилично побеляла. По принцип се боядисвам сама вкъщи с цвят, близък до естествения ми, т.е. идеята е да покривам побелялото. ...на две седмици корените си избиват и на тъмна боя над слепоочието особено ужасно личи. Чудех се на какъв цвят да мина, това сребърно дали пък няма дами даде визия на бабичка Simple Smile)).
Иначе, скъсих косата, защото беше дълга и все я връзвах, което допълнително ми даваше бабешки вид. От две седмици съм с боб. .
Съветвам ви полека-лека да вървите към светлото. Постепенно. Не на принципа днес съм черна, утре съм руса. Фризьор може да ви направи оцветявания (не точно кичури) и да направи прехода до русо по-интересен. Може да се добавят всякакви нюанси, сиви, лилавещи, според основния цвят.  Не само сиво. Но може сиво с русо, сиво с кестеняво. Сама няма да можете да го направите. Не я оставяйте само в един цвят.
Това, че сте скъсили косата е добре
Ето тази прическа (набор от много цветове, не се постига с намазвазване с металик боя) може да се приспособи за вашия случай, като отгоре бъде сивкавото, а надолу прелива в кестеняво, на снимката е обратно. Целта е да можете по-лесно да поддържате корена (сиво) сама и да не ходите на фризьор на 2 седмици, а поне на 6 месеца.
Скрит текст:

# 538
  • Street of Dreams
Бих казала, че е по-нетрайна от други бои и иска наслагване. Цветът също не може да стане бетон като на картинката, не и първите пъти. Аз съм я ползвала 3 пъти и забелязвам подобрение, скоро пак ще боядисвам, че имам 1 см рус корен.

Имам и сребристата по-горе но ще слагам на дължините, защото се опасявам, че няма да хване хубаво в корена. Ако ми беше по светла косата, бих ползвала само нея.

Искрица мисля, че косата ти е достатъчно светла за експерименти. Няма да стане като на картинките, но не е и нужно. По-добре е от цветен балсам и ще ти даде някаква плътност и блясък, защото сега косъмът ти изглежда прозрачен и малко изгорен. Аз поне бих пробвала.

# 539
Като стана дума за вежди, моите ги оставям да растат и все по рядко сядам пред огледалото, защото е много кофти да си с очила и да трябва да ги махнеш за да ги оскубеш. С молив са защото има тук там дупки. Тъкмо ще ми видите косата на тъмно 😁 снимка от снощи
Който видял-видял.

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 20:51 от ЗЛОДЕИДА

Общи условия

Активация на акаунт