Частни училища - информативно-дискусионна тема 32

• 29 402
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив/София
Логично, ако оправят малко базата (а те нали имат втора къща), Изи си става алтернатива на СС за Източни квартали. С всичките му плюсове и минуси.
Рейни, как е втората къща, виждали ли сте я? Как ше разместят децата, ще има ли ДГ? А нов ПУК от този месец събраха ли?

# 181
  • В офиса
Не е точно така, Пипи. По-важно от добрите учители е добрият мениджмънт. За сега той е под въпрос в Изи.

# 182
  • Пловдив/София
Не е точно така, Пипи. По-важно от добрите учители е добрият мениджмънт. За сега той е под въпрос в Изи.
Да, съгласна съм, но копират доста нещ пт СС, може на един етап да им се получи. Ще видим дали и в таксата, че за момента Изи и КО от седморката май са най-поносими

# 183
  • софия
Да, съгласна съм, но копират доста нещ пт СС, може на един етап да им се получи. Ще видим дали и в таксата, че за момента Изи и КО от седморката май са най-поносими
Ако знаеш колко хора са копирали Мона Лиза....

п.п: искрено им желая да им се получи де. Ама рядко копирането е толкова добро колкото самото създаване на нещо твое, дето по-да ти прилича.

# 184
Само с Мона Лиза не го бяхте сравнявали😀

# 185
  • София
Образователни технологии също са с по-ниска такса.

# 186
Е те таксите са такива , щото Изи се излетяха с цената, а пък другите да не останат по-назад. Ще видим до кога ще е това надцакване. Може и да стане двама се карат -третият печели (ОТ например или пък даже Британика).

# 187
  • Sofia
Здравейте,
Дали някой е присъствал на Отворените врати  ПУК. Ще съм признателна ако сподели впечатления и дори сравни някои от училищата. Ние имаве малка дилема и ще съм признателна за актуални впечатления за ПУК или поне отзиви от отворените врати

# 188
Здравейте,
Дали някой е присъствал на Отворените врати  ПУК. Ще съм признателна ако сподели впечатления и дори сравни някои от училищата. Ние имаве малка дилема и ще съм признателна за актуални впечатления за ПУК или поне отзиви от отворените врати

За отворените врати за ПУК, на кое училище?
Присъствах на такива дни в Питагор и СС, но ако се интересувате за ПУК за учебната година 20/21, май сте закъснели. В другите училища, нямам представа, кога започват събеседванията.

# 189
Онна, това е интересна информация. Мотиви знаеш ли?

Логично, ако оправят малко базата (а те нали имат втора къща), Изи си става алтернатива на СС за Източни квартали. С всичките му плюсове и минуси.

Хахаха, има десетилетие да мине докато евентуално това се случи, но им пожелавам да го постигнат, ако това им е целта. С почтени средства. Но е факт, че само с учители не става. Трябва мениджмънт. А нито Доротея е добър такъв, а Богданов от катедра в НБУ има да наваксва опит в работата с малки деца. Както и всички имена, които употребиха с рекламна цел.

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 21:43 от Fancy

# 190
  • София
Онна, това е интересна информация. Мотиви знаеш ли?
не

# 191
Подозирам(не съм сигурна, че там отиде) едно дете от 4 клас, което има връзка с холдинга в който работи собственика.

# 192
  • Пловдив/София
Здравейте,
Аз съм била в Изи, КО и Прогресивно, ако тези училища ви интересуват, мога да сравня/ споделя

# 193
Колко много сте изписали Simple Smile

Не съм скептик, но не мога да не се съглася, че не са за завиждане кандидатстващите сега тандеми деца-родители 😁

Детето ми е в 1 клас на "Българско школо" , отговоих на Пипи на лични, на въпросите, които ми зададе.

Аз съм от тези нехайни родители, които оставят децата си от малки да се бъхтат сами, единствено се уверих, че класните им са страхотни(на голямото, което е на 20 и на малкото).

Сред водещите ми критерии е локацията на училището (мързелива съм) , БШ ми беше на пешеходно разстояние преди 13 г, а сега новата сграда - на 10мин с 🚙.

"Светлина" е на 150 м от дома ми, но то е като занималня и не съм стигала до него.

Всички, които твърдят, че в "Българско школо" властват някакви строги дисциплинарни правила, грешат.
Иначе за мен сред минусите е, че училището  се разрастна много като брой на паралелките, но вижте София на какво заприлича. Така ще е занапред.

Съветът ми към родителите е: ходете в училищата, питайте, наблюдавайте, разчитайте на собствената си преценка! Успех!

# 194
  • София
Коя Богданова от Иззи коментирате? Защото към една имам отношение, бе класен ръководител на моето дете. И отношението е любов и респект. Страхотен човек, страхотен професионалист. Heart
Всички учители, преместили се в Изи от СС, са много добри. Богданова трябваше да поеме випуска на сина ми в 4-ти клас. Мога само да съжалявам, че няма да се случи и да се надявам да са й намерили достоен заместник. Много са важни учителите.

Общи условия

Активация на акаунт