Частни училища - информативно-дискусионна тема 32

• 28 237
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте, ние се явихме в на изпит в СС и Питагор за 1 клас. В СС са били два модула- математика и български, с почивка за банан и тоалетна. Помагали са на Дора, трябвало да пишат наименования на животни. Друго не изкопчих. Но пък там вече е най- любимата ни учителка. На сайта няма снимки, за да видя как се казва. Резултат още нямам.
В Питагор- само задачи. Събиране и изваждане, свързване на числата от 1 до 10, за да се получи елха, откриване и преброяване на кръгове. Одобрени сме за присъствен ден.
Ох, …. първо се панирах и после прочетох, че става въпрос за 1 клас Weary Sleepy

# 451
  • София
Ох, аз пък първо разбрах, че детето се казва Дора и са му помагали Joy

# 452
Зависи какво визираш под новото НУКК. Simple Smile

Прозрачния приемен изпит. За пример са.

Лейка, не коментирам качество на образование и прочие, не ги и хваля, та не е нужно да ги разнасяш.

# 453
  • София
Ох, аз пък първо разбрах, че детето се казва Дора и са му помагали Joy
аз все още така разбирам🤔 Какво трябва да е?

# 454
  • Пловдив/София
Дора е анимационен герой, помагали са й с имена на животни Simple Smile)

Но и аз първо така го разбрах.

Иначе за Питагор ми звучи доста по-лесен изпитът, отколкото за СС. Поне за моето дете де, сигурно децата са различни.

# 455
  • в страната на чудесата
Нужда може и да няма, но имам желание Simple Smile да ги разнасям (не знам точно това ли е думата), Нот.

# 456
Пипи, хич не е така. В Питагор по-трудно се влиза, поне защото местата са много по-малко.
А ти защо всъщност толкова се интересуваш, като явно не сте кандидатствали в нито едното от двете? Ако всъщност сте се явявали, моля да ме извиниш. Много ще бъде интересно да разкажеш как са протекли изпитите.

# 457
Децата са помагали на Дора, която е анимационен герой. За Питагор се поправям- броили са различни фигури, не само кръгове. В Питагор, в деня на отворените врати, ми казаха, че не е необходимо децата да могат да четат и пишат. Ще видим на присъствения ден. 110 деца за 18 места в Питагор.

# 458
Само 110 ли? Значи доста е паднал броят на кандидатствалите... нищо чудно и заради таксите да е. Преди 2 години кандидатите бяха почти тройно на това. Е, и при 110 кандидата за 18 места пак конкуренцията си е повече от сериозна. Никак не е лесно да се влезе, нито в Питагор, нито в СС.

# 459
  • София
Ние сме записани под номер 400+ за ПУК в Питагор - не зная дали са малко кандидатите Wink

# 460
А така, значи не са 110, и аз не можах да го повярвам. От друга страна пък над 400 също ми се вижда не много вероятно... Ама знам ли.

# 461
  • София
110 може да са за 1 клас.

# 462
И аз сега прочетох, че Репичка кандидатстват за 1 клас, тогава да, цифрата 110 е напълно реална. Не знам как я е разбрала, но е съвсем достоверна. А значи, Аш, за ПУК напливът дори се е увеличил, над 400 деца си е уау. Явно в такъв случай вдигането на таксата не е изиграло наистина никаква роля.

# 463
  • София
Може да са 300+ за ПУК и 110 за 1 клас, а общо да са над 400, знам ли ...

# 464
Администраторите в Питагор споделиха, че за ПУК кандидатите са били към 150, дъщеря ми беше с номер 206, на изпита в СС родители споделиха, че са номер 438 и са с дата 13.02., та сметката е към 250 кандидата, освен ако номерата не са и за 1 клас и за ПУК. Тогава сметката излиза, 150 за ПУК и към 100 за 1 клас. За ПУК кандидатите в СС бяха 280.

Общи условия

Активация на акаунт