Частни училища - информативно-дискусионна тема 32

• 28 226
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
Там някъде е, ако дават общи номера за ПУК и 1 клас, направо сме уцелили. Цифри от 300+ кандидата за ПУК и 100+ за 1 клас са напълно реалистични. Като няма прозрачна информация, така си гадаем, но мисля, че сме много близо до истината.

Това е в отговор на Аш, а иначе мисля, понеже се включи друг потребител, че кандидатите за ПУК са доста над 150 за Питагор и 280 за СС

# 466
Това споделиха от самите училища, а дали е истина....

# 467
А дали някой от явилите се за ПУК в СС тук вече е получил отрицателен отговор? Има ли явили се на 12.01. от 11ч., които вече са получили обаждане?

# 468
Май обажданията са само за допуснатите до втори кръг.

# 469
При нас интересът към Питагор е породен от това, че преди n на брой години каката завърши ПЧМГ. В СС харесах базата.
"Резултатите ще бъдат изпращани поетапно на електронната Ви поща между 11. – 14.01.20 г."- това съм получила на мейла. Според мен ще пишат, какъвто и да е резултатът.

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 21:55 от Repichka123

# 470
Май обажданията са само за допуснатите до втори кръг.

Да, така предполагам и аз. Интересно ми е дали вече всички са получили обаждане или  информирането на родители продължава и утре?

# 471
Ние сме записани под номер 400+ за ПУК в Питагор - не зная дали са малко кандидатите Wink
Входящите номера не отговарят на реалния брой кандидати. Първият входящ номер е 101 до 199.
След това започват от 300. След което също има липсващи номера. Реално кандидатите са около 250 за ПУК.
Вчера на изпита за първи клас бяха 110. От 101 до 199, след това от 300 до 310.

# 472
Дора е анимационен герой, помагали са й с имена на животни Simple Smile)

Но и аз първо така го разбрах.

Иначе за Питагор ми звучи доста по-лесен изпитът, отколкото за СС. Поне за моето дете де, сигурно децата са различни.

Може ли да споделите на базата на какви критерии смятате, че изпита в Питагор е доста по-лесен?
Личен опит, някой Ви е казал или просто гадаете? Simple Smile

# 473
  • софия
Никога не съм следяла приема в училищата преди 7 клас, камо ли ПУК и първи! Просто не ми е било фокус.

Обаче!
Децата на всички ви, които учат в Питагор и СС са гениални!
Казвам го с най, ама най-добри чуства!
Положението е УАУ!

# 474
Обаждане от СС с дата за присъствени часове са получавали още вчера ПУК-четата, познато дете е с час за утре сутрин, така че предполагам са прозвънили на всички преминали за втори кръг. Имейл от тях с това, че детето не е класирано нямам, но и не очаквам, щом не са звъннали.

# 475
  • в страната на чудесата
Ха! Спейси, Вие нямате ли интерес към Томас Едисън???
Какво правите в Питагор???

# 476
Мецане, 300 питагорска цифра ли е😀 или за СС - с най-добри чувства.
110 за 18 си е ОК, не разбрах за ПУК какво е съотношението, моля, ако някой е наясно, да ми каже, и за СС също.

# 477
  • София
Нотарис, къде на шега, къде не - да те закача, с най-добро чувство.. Не беше фен на натиска и амбициите ти уж, особено при малки деца, а се интересуваш гледам от отношението кандидати : свободни места баш в двете училища, обявени за топ Simple Smile  Отрано образователни алтернативи за внучетата един ден ли търсиш ? Simple SmileИма смисъл явно от ранната ориентация. Мецан някога се появи, когато детето му още беше бебе, ти си по-нетърпелив май и му отне приза.

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 22:50 от пенсионирана русалка

# 478
Мдааа, от теб скрито няма😀 Любопитство просто, нали нарекох това Игрите на глада.
Отрано трябва да се започва, едно почти двегодишно днес ми демонстрираха как брои до пет, а именно така: Едно, А, Б, четири, Г.

# 479
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз не знаех, че и СС е с точки като Шилер. Май са сходни от гледна точка на конкуренция/трудност/естество на изпита. А сега и откъм братя и сестри.
От една страна не е лошо да е с точки всеки комонент- по-обективно е. От друга по-притеснителните деца сигурно издишат и това няма как да се вземе предвид при точките...Но при такава бройка- толкоз.
А значи ли това, че и в СС има квоти момчета-момичета?
Повечето списващи от училището тук са с момиченца, но това едва ли е фактор Simple Smile
Момчета:момичета са приблизително 50:50.
Второто изречение не е вярно

Ами не си водя статистика, но от редовните 3-4 потребителки все женски род чувам :Д Няма никакво значение това просто любопитно.
Е, аз съм в мъжки род. Joy Или мен не ме броиш от редовните?

Общи условия

Активация на акаунт