Частни училища - информативно-дискусионна тема 32

• 28 234
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Фюжън имат ли лиценз?
Проверете Климент Охридски и БШ

Аз имам добър, не отличен, но добър отзив от школото. Но с проблеми с пррподавателката по АЕ, срещи с директорката, желание да я сменят и т.н. Но пък доста мъже учители, което намирам за положително в периода 5-7 кл.

Още нямат....градината, която посещава дъщеря ми също не успяха да вземат, но не бих я сменила с нищо. Все пак, за училище, не е много ок, да.

КО и по-специално директорът ми направиха добро впечатление, честно казано, но и там имач съмнения. Утре е на пробен ден там. БШ чакам още да обявят някакви дати вече, от два месеца насам и (надявам се) да се свържат с мен, както обещаха.

# 571
Благодаря, Татко Мецан и Амели Simple Smile

Ще почакам още малко, ако е успяла да стигне до втори кръг, ще се радвам. Стискам палци и на всички вас, които очаквате включване оттам:)

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 19:11 от FBID1264533900

# 572
  • Отвъд алеята зад шкафа
Климент Охридски нали е до КАТ? Накъде там е и СофтУни май? Много ми е кофти като място и не мога да се насиля да го сложа в списъка, въпреки добрите отзиви. И решетки по прозорците като видя.. Никъде не намирам снимки на сградата, само в гугъл мапс излиза една сива сграда след КАТ точно.

П.П Всяко ходене до КАТ ми разваля настроението за ден поне.

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 19:20 от gadamer

# 573
Климент Охридски нали е до КАТ? Накъде там е и СофтУни май? Много ми е кофти като място и не мога да се насиля да го сложа в списъка, въпреки добрите отзиви. И решетки по прозорците като видя..

Зо СофтУни не зная, КО - да. Кофти е като място, но локацията ми е удобна. С Фюжън е идентична ситуацията. Въобще, от тези, които посетих, СС и ПБ са на по-добрите места. Особено първото с този изглед към Копитото.

# 574
  • в страната на чудесата
Светлина Софт уни не са ли в Лозенец на Теодосий търновски

# 575
  • София
Самият автор е получил "класическо образование", но е написал книга за "съвременното креативно училище" :

" Във време, в което бизнесът за подготовка на ученици за национални изпити и оценявания генерира огромни печалби, когато много училища се съревновават помежду си, а учители и ученици са под непрекъснато напрежение, Кен Робинсън показва пътя напред. Като твърди, че за настоящите образователни системи и техния индустриален подход е настъпил краят, той предлага един изключително персонализиран, органичен подход, базиращ се на съвременните технологии и ресурси, подход, който да ангажира всички ученици, да развие любовта им към ученето и да ги подготви да посрещнат предизвикателствата на 21. век."

Значи, дойде времето на училища като ИЗЗИ.
Пипи, правилно си се ориентирала да търсиш по-различен тип училище. И подобно търсене ще се увеличава.

човекът си гледа бизнеса. Пише книги, прави презентации тип шоу. Бизнес. Няколко такива са, които са получили всякакви благинки от традиционното образование, а някои са били с проблеми, които днес бихме нарекли обучителни трудности, проблемни семейства и какво ли не, и естествено, че у тях се формира негативно отношение.  Много изгодно за тях. Едните правят бизнес, въпреки че са получили класическото образование и са били отличници и са постъпили в университети именно с това образование, а други правят бизнес въз основа на личните си несполуки в образованието, защото са имали обучителни, поведенчески или семейни трудности.

# 576
  • Отвъд алеята зад шкафа
Светлина Софт уни не са ли в Лозенец на Теодосий търновски

Да, това е детска градина, аз говоря за гимназията.

FBID1264533900  а за Азбуки проверявала ли си? В Изток е мисля и изглежда доста добре. На мен ми казаха април да се обадя, че нямат места в момента за моята госпожица.

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 19:26 от gadamer

# 577
Здравейте отново!

Включване от СС има вече - не сме приети, както и в Питагор. Остават ни алтернативи.

Моля за съдействие да ги сведем до 2, тъй като не можем да кандидатстваме навсякъде.

- БШ, Британика, ЕСПА, ОТ или ПБ?

Всяко мнение би било от полза.

# 578
  • В офиса
Demi, от тези аз бих избрала Британика. Добра база, традиции, амбиция за развитие. Т.е. една алтернатива, не две. От прочетеното за другите, все пак ОТ може би. А кое ви е по-близо, или удобно?

# 579
  • София
Деми, кога разбрахте, че не сте приети?

От изброените - Британика. Сградата им изглежда много фенси Blush

# 580
  • в страната на чудесата
Аз бих проверила и КО.
Британика сега са Дрита, но как ще е нататък...

# 581
Преди малко ми изпратиха имейл от СС.

Относно въпрос по-горе дали могат да се видят резултатите:
“Моля, ако желаете да видите работата на детето си, да се обадите в училището между 30.03 - 03.04.20 г. за уточняване на приемното време. “

# 582
От изброените - Британика. Сградата им изглежда много фенси Blush

Чудя се открай време, какво му харесват на АК в СС, а то - сградите! Joy

# 583
Иначе, в случай, че на някой е полезно, детето се чувстваше много по-добре в СС, отколкото в Питагор и определено каза, че задачите в СС са много по-лесни.

# 584
Иначе, в случай, че на някой е полезно, детето се чувстваше много по-добре в СС, отколкото в Питагор и определено каза, че задачите в СС са много по-лесни.
Дрита/Британика и ЕСПА

Общи условия

Активация на акаунт