"гащите" по време на бременност

• 7 500
  • 92
  •   1
Отговори
# 45
    Бикини с ниска талия! Всяко ластиче върху коремът ми предизвиква контракции.

# 46
Нормални с ниска талия
И аз такива Peace

# 47
Носих си нормалните прашки от преди да забременея, само че си ги слагах под корема  Hug

# 48
Последна опция - докато бях бременна носих само прашки Wink

# 49
Прашки под корема  Grinning.

# 50
Безшевни боксерки, защото се разтягат много и не притискат нищо, като ми порасна доста корема си взех по-дълбоки, защото се чувствам по-удобно!

# 51
ами не гласувах - носех всичките изброени от теб видове гащи Grinning

# 52
  • София, Дружба 2
Само прашки! Скоро си взех едни бикини, но не ми понася да ги нося! Навикът си е навик! Grinning

# 53
Нормални бикини под корема

# 54
Здравейте.Аз съм за прашките LaughingНищо че сме дебели,пак ще сме секси........ Crazy

# 55
  • Пловдив
Прашки под корема. От години ходя само с прашки (изключвам дните, когато съм в цикъл и трябва да има на какво да си лепната крилата  Laughing) и по време на бременността просто си купих по-голям номер и по-мекички, за да могат лесно да се разпъват без да ми се впиват ластиците. Беше ми удобно.
Пък и като си спомня какъв корем имах с малката, не си представям, че има такива "високи" гащи, които биха ми събрали корема.  newsm78

# 56
Боксерки под корема.

# 57
Прашки под коремчето

# 58
Бикини под корема.

# 59
Плитки прашки. От онези гащи за бременни не бих обула никога. Sick
Само за родилното си бях взела няколко плитки безшевни боксерки, за да е по- удобно с превръзките. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт