ДРЕХИ ЗА БРЕМЕННИ! КЪДЕ В СОФИЯ?

• 4 528
  • 12
  •   1
Отговори
Скъпи дами, нуждая се от вашата помощ! Вече се налага да премина към дрехи за бременни, но за мое огромно учудване магазините, които предлагат такова облекло са малко и в повечето случаи дрехите са ужасно демоде. Бихте ли посъветвали мен и всички бъдещи майки, къде биха могли да намерят удобни и красиви дрехи, с които да се чувстваме женствени по време на своята бременност!

# 1
и аз имах същия проблем по време на бременността и намерих що годе прилични дрехи в Бейби мола в Люлин  Peace

# 2
  • София
На Граф Игнатиев - под колоните, Скай Сити Мол на най-долния етаж до Фантастико.

# 3
В Борово на Пирински проход  45 при 36-то училище Максим Горки

# 4
  • София
На бул. Фр. Нансен, малко преди завоя към бул. Васил Левски. Срещу НДК. Магазинът се казва Аморей. Поне според мен има доста добри попадения  Peace

# 5
Зависи какво търсиш maminomimi.
Аз, например, си купих 2 бр. панталони (памучен и лен) от щанда, който се намира в малкия ЦУМ (на "Пиротска") - 2 етаж. Но блузките им не ми допаднаха. Имаше хубави дънкови облекла, но за тези жеги аз не ги предпочитам.
В магазина на "Княз Борис" също може да се намерят панталони, поли, туники (като завиеш от "Алабин" по "Борис" държиш десния тротоар и на около 30-50 метра навътре в пряката е).
Ако не държиш да са от магазини за бременни (за мен лично само панталоните и полите си заслужава да са от такива) - модата в момента е на наша страна и навсякъде има туники и рокли, които са изключително удобни, а са на много приемливи цени.

# 6
  • Sofia
На бул. Фр. Нансен, малко преди завоя към бул. Васил Левски. Срещу НДК. Магазинът се казва Аморей. Поне според мен има доста добри попадения  Peace

И аз препоръчвам този магазин. Има много сладурски неща Simple Smile

# 7
Аз бях много доволна от този магазин http://www.mia-bg.net/contact.php (само да не се счете за спам).

Разгледай и в масовите магазини - Манго, Теранова и т.н. Когато аз бях бременна, имаха панталони с широка ластична платка на корема и бяха идеални за огромното ми тумбаче )

# 8
  • София
Фокс, Овиезе, И един на Фритьоф Нансен...преди да завие 94 към попа...но сега ми изхвръкна името от ума...
Иначе сега реално с модата на туниките и подобни...направо си е рай-за бременни...
Също и  всякакви рокли с висока талия стават идеално... както и панталони с нисичка такава.

(ооо да Аморей имах предви точно, виждам вече са ти го писали)

# 9
  • в ябълковата градина
Този на Фритьоф Нансен и много хубав!
Има още един под колоните на Граф Игнатиев.
Има и един не лош на Борис Трети, между площад Македония
и Руски паметник.

# 10
Gulia - за кой магазин си писала между Руски и Македония, че нещо не се сещам за такъв там? Да не е един, който е по-близко до Руски, като стоиш с гръб към паметника - от лявата страна  newsm78

# 11
  • в ябълковата градина
Да, той е.

# 12
 Simple Smile Hug - мерси!

Общи условия

Активация на акаунт