Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава парфюмът "втора кожа"?
Кои са някои парфюми, които хората описват като "втора кожа"?
Каква е разликата между парфюмите Narciso Rouge Eau de Parfuem и Eau de Toilette, както и основните разлики между EDП и EDТ парфюмите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава парфюмът "втора кожа"?
-
Кои са някои парфюми, които хората описват като "втора кожа"?
-
Каква е разликата между парфюмите Narciso Rouge Eau de Parfuem и Eau de Toilette, както и основните разлики между EDП и EDТ парфюмите?
Разликата между парфюмите Narciso Rouge Eau de Parfum (EDP) и Eau de Toilette (EDT) обикновено се отнася до концентрацията на ароматните масла. EDП обикновено има по-висока концентрация и по-дълготраен аромат, докато EDТ е по-лек и свеж. В случая с Narciso Rouge, EDP версията е по-топла, с повече роза и мускус, докато EDT версията е по-цветна и бистра, с включена моминска сълза в EDP. Разликата между EDP (Eau de Parfum) и EDT (Eau de Toilette) парфюмите се усеща при носене, като EDP е по-концентриран, кремообразен и има по-дълготраен ефект, докато EDT е по-остър и лек. Например, EDP може да има по-голямо присъствие на подправки. Това означава, че при носене EDP се усеща по-силно и дълготрайно в сравнение с EDT, който е по-лек и бързо изпаряващ се.
-
Къде мога да намеря да тествам парфюми на Diptyque, L'Artisan, 4711 и Donna Karan?
-
Какви са впечатленията от парфюма Flowers by Viktor&Rolf?

за темата ,като втора кожа са ми Моновете, а сега и новата ми Бомба.Получих си Flowerbomb Nectar Viktor&Rolf for women покупка без тест и ударих джакпота с този парфюм:bowtie:.Силно мой е ,радвам се ,че толкова много ми допадна и се сля с мен.Секси ,предизвикателен ,истинска гаджеловка е тази Бомба ,за мен обаче доста се различава от ЕДП ,тази е по -завършена зеленият чай ,който там ме мореше на моменти тук не е така интензивен за мой късмет.Отворът му е с взрив от касис и в тази си част е доста сиропиран ,постепенно обаче се отдръпва, в сладкото цветно сърце на моята кожа властва жасминът.Не мога да се съглася ,че този парфюм е захарна диабетна бомба приличаща на Скандал ,ЛВЕБ и производните им/които иначе харесвам/ ,при мен сладостта не е лепкава ,досадна ,а поднесена много елегантно и премерено ,усещам този парфюм копринено мек.
Вълшебна смес ,блендната перфектно ,на моменти ми напомня Линтерди ,в друг момент Принцесата на Килиън ,но този ми харесва много повече.Според мен неговото време е през пролетта и есента.Появява се една восъчна мекота ,която ме побърква ,същото това го има и в Линтерди ,дяволски добра работа от Виктор и Ролф.Един от най- добре направените парфюми в своята група със скъп звук за мен през последните години ,голяма любов ми стана.Завършекът му е с мека ванилия ,тонка и пачули ,истински предизвикателен ,обичам го.

😁😉
, така че все още нямам втора кожа!
. Някой друг използва ли този парфюм? Харесва ли ви, имам чувството, че просто ще си стои на шкафчето...
.