Хрема,кашлица и бременна в 19 седмица.

• 300
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте. Бременна съм в 19 седмица и дъщеря ми преди седмица се разболя с някакъв вирус с кашлица и хрема,без температура. Три дни по късна запопнах и аз да покашлям и да ме болят гърдите. Веднага отидох при гинекожката ми и тя ми предписа биозин мама,имунотрофина и сироп за кашлицата ноктитус. Болката в гърдите мина на следващия ден,после ме боля гърло два дни а от днес такава хрема ме е хванала че чак очите ми се затварят от сълзенето и кихането. Отново и се обадих,каза да си куоя спрей за нос наривент. Пия чайчета,смуча лукчета по цял ден,почивам си. Кашлицата намаля,почти не кашлям през деня,но като легна се позасилва,но не е нещо фрапиращо. Много ми е притеснено,защо вместо да се оправям сега тази ужасна хрема,температура нямам и се храня нормално. За пръв път ми се случва да запосна болеста с кашлица и да завършва с хрема,по принцип е обаратното. Някой друг имал ли е този проблем?

# 1
Най ужасното нещо което ми се е случвало кашлица през бременоста ми, много трудно и мъчително мина, а за хремата въобще не ми се говори. За гърлото купих от аптеката ангал спрей доста ми помогна но, за други лекарства не се съгласих да пия. Бързо оздравяване трутно е но ще мине

# 2
Най ужасното нещо което ми се е случвало кашлица през бременоста ми, много трудно и мъчително мина, а за хремата въобще не ми се говори. За гърлото купих от аптеката ангал спрей доста ми помогна но, за други лекарства не се съгласих да пия. Бързо оздравяване трутно е но ще мине
Вече съм по добре,благодаря. Кашлицата не ме мъчеше особено,може би сиропа се оказа добър или си имах късмет, не знам. Но хремата беше меко казано ужасна,не можех да си държа очите отворени от сълзенето. Все още не дишам добре през носа,но в сравнение от предишните дни съм значително по добре. Притеснявам се от всяко хапче което пия и смуча,но трябва да мине иначе ще стане по зле.

Общи условия

Активация на акаунт