Парфюмни размисли и страсти - 235

• 61 823
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!

Парфюм - втора кожа май нямам. Имам много любимци, но често сменям парфюмите и не мога да определя кой ми е парфюмният подпис. Така да се каже тронното място е все още свободно, а аз спешно имам нужда да си сменя кожата Simple Smile

Набелязала съм L'Interdit EDP, Gabrielle Essence Chanel, Flowerbomb Nectar.

Някакви впечатления за Kirke Tiziana Terenzi?

# 106

Парфюм - втора кожа май нямам. Имам много любимци, но често сменям парфюмите и не мога да определя кой ми е парфюмният подпис. Така да се каже тронното място е все още свободно, а аз спешно имам нужда да си сменя кожата Simple Smile

Kirke разкош просто. Моята приятелка го има.

# 107
зеленото клое е доста добро за мен, но май вече го няма
https://www.fragrantica.com/perfume/Chlo-/L-Eau-de-Chloe-14000.html

Не май, наистина го няма вече. Благодарение на една съфорумка се сдобих с едни склъпоценни 30мл. от него. Ето това е моят любим аромат на Chloe  Heart Eyes

# 108
Привет! Може ли впечатления за Nasomatto Narcotic V?

# 109
зеленото клое е доста добро за мен, но май вече го няма
https://www.fragrantica.com/perfume/Chlo-/L-Eau-de-Chloe-14000.html
Има тестер в Долче, и аз го харесвам и ми е супер, но за пролетно време.
Да, именно Пипи ми го беше препоръчала преди година-две, когато търсех аромат за пролетта Hands Plus1

# 110
Здравейте, парфюмни феи. Все още продължава моето търсене на парфюм с аромат на чисто, на прано, на бебешки омекотител. Ако сте намерили такъв, моля споделяйте. Имам на Clean - fresh laundry, но ми омръзна.

# 111
Сещам се за два бюджетни. Първият мирише на крем за ръце Нивеa.
https://www.fragrantica.com/perfume/Moschino/Toujours-Glamour-8637.html
Вторият за мен е точно каквото описваш. Аромат на чисто без да е много натрапчив. https://www.fragrantica.com/perfume/H-M/H-M-Above-The-Clouds-50819.html

# 112
  • Пловдив

Кирке е много силен плодов аромат, но мускусът избива след няколко минути и се усеща с часове, на моята работа има две дами ползващи парфюма и хората постоянно се оплакват, че ги задушавал.😊

# 113
  • The Evergreen State
Днес макар и влажно времето най-накрая просветна малко иззад облаците и успях да изкарам кучето на дъълга разходка. Дърветата и храстите вече са с малки дребни пъпчици, първите цветя по дворовете са изкарали малки зелени стръкове, нещо във въздуха ми напомни за наближаваща пролет. Отбих се в една парфюмерия и подсъзнателно избрах да пръсна Chance eau Tendre, на другата китка имах Joy Dior, не мога да преценя кой от двата харесвам повече но комбинацията ми донесе добро настроение. Определено вече в главата ми са пролетни парфюми макар че го дават да вали сняг при нас другата седмица.

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 07:13 от Athena

# 114
Kirke Tiziana Terenzi дали го има в Нотино или някъде другаде за проба? След два месеца имам юбилей и искам да си взема някакъв нов парфюм Simple Smile

# 115
Здравейте, парфюмни феи. Все още продължава моето търсене на парфюм с аромат на чисто, на прано, на бебешки омекотител. Ако сте намерили такъв, моля споделяйте. Имам на Clean - fresh laundry, но ми омръзна.

J LO GLow  е такъв според мен, много ми харесват и миризмата и бутилката Simple Smile

https://www.fragrantica.com/perfume/Jennifer-Lopez/Glow-869.html

# 116
Влюбих в един аромат, който все още не е в БГ, а предимно се открива в арабските емирства. Albane noble Les Indemodables Secret Oud. Изящно парфюмно бижу, трайно, секси и опияняващо. Марката е френска. Моята приятелка си го донесе от Дубай. Обеща и на мен да ми донесе при следващо пътуване.

# 117
Тъкмо чета за новите аромати на Армани: In love with you freeze, Stronger with you freeze. И направо не мога д си обясня как е протекъл процеса по именуване, простоооо Close Миналата година имаше The only one 2, може да се приеме като шега, но това просто не го разбирам.
Също и бълването на фланкър през няколко месеца Close

# 118
  • София
Влюбих в един аромат, който все още не е в БГ, а предимно се открива в арабските емирства. Albane noble Les Indemodables Secret Oud. Изящно парфюмно бижу, трайно, секси и опияняващо. Марката е френска. Моята приятелка си го донесе от Дубай. Обеща и на мен да ми донесе при следващо пътуване.

Тази марка съм я гледала и в български сайт, но цените ми се струват високи за неизвестна марка, а и бутилките са много гротескни.

# 119
Парфюмът, който ми пасва катп “втора кожа” е Noir на  Tom Ford -винаги го имам наличен.

Общи условия

Активация на акаунт