Парфюмни размисли и страсти - 235

• 61 919
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Wild pear го наблюдавам в Нотино, както и още няколко проби искам да си взема. Интересен е като съставки.
Монталите по принцип или много ми харесват, или изобщо не искам да ги усетя никога повече.

# 151
Благодаря, момичета! Flowers Hibiscus
Сложих го в любими в notino, ще го комбинирам с нещо. Аз основно от там си вземам мострички и така си спестих някой лев. Така например Roses Musk, Chicolate Greedy не ми допаднаха,  както и Blossom Love Amuage. Хареса ми Mancera so Blue, но замотах някъде мостричката и сега не мога да преценя дали ми трябва.
В notino попаднах на оферта на LVEB En Rose - 50ml.

# 152
Ох тези Лалици! За мен парфюмите не са твърде впечатляващи, ннито много трайни, но лимитираните флакони са произведения на изкуството Heart

# 153
  • Sofia
Моля да опишете Дивите Круши на Монтал. Аз също го заглеждам, след като известно време бойкотирах марката.

Вчера и аз бях с новият Мон Герлен, красотичка.

Лалиците са мммм, да ти потекат лигите - класа и прекрасност.

# 154
Сочни, зрели, ароматни са Крушите на Монтал. Но не от тези меките, зрели жълти круши, а хрупкави, зелени отвън, но сладки и с много сок. Който обича плода круша, както аз умирам за круши и то точно този хрупкавия сорт, ще се влюби. За разкош между тях има и крушов цвят. Нежното пролетно ухание на цъфнали плодни дръвчета. Може би единствения Монтал от всички пробвани, който аз харесвам и мога да нося.

# 155
  • София
Нямам нищо на Монтал и е време да се поправя. Набелязах някои неща за проба, дано ги има във физическия магазин на Нотино.

# 156
Нямам нищо на Монтал и е време да се поправя. Набелязах някои неща за проба, дано ги има във физическия магазин на Нотино.

Няма ги.

# 157
  • София
Момичета, на летище Орли съм в момента и присъстваха на най-мощното поливане с Шанел, правено някога! Клипчв мислех да заснема!  Laughing
Мъж. Видимо от арабски произход. Възраст - над 35.
Гледам, човека търси пипнешком в дрехите си нещо. Помислих, че е загубил нещо и търси. Поглеждам другата му ръка, държи Blue de Chanel. Пръска в дланта и натрива по дължината на панталона. Пръска пак, натрива другият крачол!
Като стигна до откритите части на тялото-ръцете, започна да го нанася като крем за тяло. Натрива. Пръска. Натрива.
По едно време осъзнах, че той.. се къпе пред мен! Crazy #Crazy Премахва от себе си неприятна миризма и я заменя с тази на Шанела!!!
Сега винаги, щом усетя мъж, ухаещ на тоз прекрасен Блю на Шанел, ще виждам тази картинка! О, боже!  ooooh!

# 158
Тествах Нероли Портофино, Нероли Портофино форте и Мандарината на Том Форд в парфюмен вид и за разлика от водите трайността на кожа е добра като за цитрусови аромати - към 5 часа. Всъщност за Фортето не мога да кажа, защото го изтърпях половин час преди да го измия, че се опитваше да ме убие 😁 та вероятно е по-трайно то, но дори да се бяхме харесали отказвам да плащам за златна плочка 🙄
Сега проблема е че харесах и двата, а няма как да си ги взема Sad

# 159
О, това е бил наистина незабравима гледка.

Нероли Портофино Форте е един от най-любимите ми парфюми въобще. Скоро мисля да му правя ревю. Обожавам го.

# 160
  • София
Скрит текст:
Момичета, на летище Орли съм в момента и присъстваха на най-мощното поливане с Шанел, правено някога! Клипчв мислех да заснема!  Laughing
Мъж. Видимо от арабски произход. Възраст - над 35.
Гледам, човека търси пипнешком в дрехите си нещо. Помислих, че е загубил нещо и търси. Поглеждам другата му ръка, държи Blue de Chanel. Пръска в дланта и натрива по дължината на панталона. Пръска пак, натрива другият крачол!
Като стигна до откритите части на тялото-ръцете, започна да го нанася като крем за тяло. Натрива. Пръска. Натрива.
По едно време осъзнах, че той.. се къпе пред мен! Crazy #Crazy Премахва от себе си неприятна миризма и я заменя с тази на Шанела!!!
Сега винаги, щом усетя мъж, ухаещ на тоз прекрасен Блю на Шанел, ще виждам тази картинка! О, боже!  ooooh!
kopche, разсмя ме ...на глас се смея  Joy Няколко години живях в Египет и знам, как обичат да се "къпят" арабите с парфюми, но тяхни, специфични...как не му отива на Blue-то тази процедура... тц тц тц 

# 161
И мен ме разсмя. Само като си го представя с комичните му движения, намазки и ритуали, че и изражение на лицето, и ме напушва смях. Представям си го като арабския мистър Бийн. Laughing

# 162
  • Пловдив
Нищо необичайно. Хората купуват парфюм. Ползват. Хвърлят. Забравят. Имам приятел, много добър лекар, арабин. Обожава да се полива със супер скъпи парфюми. Хаби ги като носни кърпи. Арабите са много чистоплътни. Предполагам се е опитвал да се спаси от нечия друга миризма.

# 163
kopche, това описание на пръскане с парфюм надминава и прочутата врачанска школа, на която съм представител и аз.  Laughing

# 164
На мен на няколко пъти ми се случи наскоро, дама покрай мен да се напръска мнооого обилно с парфюм. Явно гледам доста изненадано, защото ме питат дали пречат Grinning

Общи условия

Активация на акаунт