ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
СУПЕР готина тема, браво Крейзи !!! Пожелавам весела сватба и да разказваш, не се съмнявам, че ти с твоите оригинални идеи пак си в организационния комитет!
С Никол много скитаме навън и почти нямам време да пиша, но чета редовно.
Таня, как реши че не му достига яденето след като наддава на кг? При нас проблемът беше, че малко кг наддаде първия месец и почнах да изцеждам и давам от шише и така вече поне знам колко и кога яде и съм 100 % сигурна. Но ми писна да се цедя с тая помпа (на Авент), вече ми се прецакаха и 3 -те маргаритки - то егати експлоатацията, но нали има 6 месеца гаранция и от фирмата ми ги замениха. Така, че да знаете, ако имате някакъв проблем и ви е в гаранция помпата - няма проблеми, признават гаранциите на всички части, ако не ви е в гаранция - може да се закупят резервни части.
За възглавница - и аз така съм чела - до 1 годинка НЕ! Понеже главата все още им е по-голяма и несъразмерна с тялото, раменете са им по-тесни от главичката.
А за кенгурото - зависи от модела - на всеки модел пише за каква възраст се препоръчва. Но мисля, че вече няма проблеми.
Като бяхме на преглед при Драганов - ортопеда, и аз го питах за кошниците за кола - каза, че няма проблем и преди 3 месеца да се ползват, само да се сложи малка възглавница отдолу за да станат по-равни и до 3 месеца - до 2 часа да престоява в нея, след това - няма проблеми. Това го пиша, че нали и за тях имаше различни мнения.
DaniStef , мойто педи още в началото ми каза - по-хубаво от спането в парка против рахит - няма, така че използвайте хубавото време и стискаме палци - ще се оправи! При много бебета се проявява в начален стадий.

Досега мих, прах дрехи шезлонг ,хавлия абе чудо голямо.Обаче имаше едни като топченца по-тъмни и бели
Белите знам ,че са непреработена лактоза а тъмните какви са??????????
. От утре почвам....

Обаче забелязвам, че редовното цедене пък ми увеличи кърмата та поне давам по-малко АМ.
, обаче ги нямат в наличност. При нас в градинката е шарена сянка и съм свикнала на къде да се движа в зависимост от посоката на слънцето....
Бебешка му работа...
уф,два дена ни нямаше и пак нещо съм изтървала положението откъм четене...смогване няма,че и докато приспя мъжовете...то пак стана утре...
..там си прекарахме чудесно/абе,като при мама/,но сега ако ме питате защо слязохме и аз немога да ви дам задоволителен отговор..утре щях да ходя на една лекция за късното захранване,но нещо май са я отложили, и май заради китките/дето все ги намалямвам,пък като се огледам саксиите повече станали/...пък май и друго имаше...но пуста старческа/или следродилна/ деменция...като се сетя основателна причина ще ви я кажа,...пък ако зачезна пак да знаете къде съм.Сега ,да отметна поне някои от дискутираните теми/извинявам се предварително,че не помня кой какво беше питал,но....
/
/...щото навремето и Сами така ми е правил,но после го израстна...
+спермициден гел,но нашия тати хич не е по презервативите..и употребата им,пък и напоследък сме доста активни и ще трябва промишлени количества да купуваме...та засега сме на магия...да ни пази късмета,но ако стане издънка ще си го раждаме...дано този път да е момиченце...Мимозка ,мерси за рецептата
...също...абе май ще трябва да сменям таткото...ако и третия път пак е момче,това ще да е решението...Иначе и на мен още ние ми е дошло,но и аз съм от тези с високия пролактин...а и със Сами ми се появи редовна и обилна менструация чак след 6-7и месец.
,ям си шоколад и не се ограничавам заради кърмата-и въпреки това все още нямаме колики./пък вече сме почти на два месеца/...За похода на кърмачките-много ми се щуе да се включа,но няма как да стигна до София,ако има проява на местна почва ще съм там....А ако някой от Пловдив има желание и транспорт/с място за още една количка/ да свирка....че нашия тати почти се беше навил,но най-вероятно ще е зает със буса