От близо и далече в Добрич те се връщат вече - 12

• 19 313
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
анушка оня ден в петък май беше не съм сигурна,но май те мернах бяхте всички цялото сем.,вървяхте към Валентината

Възможно е, да. 'що не ми свирна?

# 166
Цитат
Цитат на: ani_ji в понеделник, 07 август 2006, 10:43
анушка оня ден в петък май беше не съм сигурна,но май те мернах бяхте всички цялото сем.,вървяхте към Валентината

Възможно е, да. 'що не ми свирна?
еми не бях сигурна дали си ти,долу горе по снимката ти се ориентирах и по големината на децата.иначе не съм добра физиономистка по снимки

# 167
Здравейте и от нас.Малката заспа и аз използвам да пиша някой ред.добре сме.Да се похвалим-вчера ни проби трето зъбче,ама пак отдолу.Отгоре няма хабер още.Иначе сме добре.Да чукам на дърво.Сега се мъчим да свикнем да спим само следобед,че като спи и преди обяд,после не можем се приспим с часове.Малко и е трудно ама ще свикне.Засега това е от нас.

# 168
най-после и аз добавих снимки в албума

# 169
  • Добрич

kemi , лъвчетата са добри бебчета Wink
А ти само поздравяваш и работиш до късно! Сподели нещо, де!
Да взема да ви навестя утре ли newsm78 на явката на ДМК.

Все е нещо. Поздрава е много важен според мен. Другото може да почака.

# 170
  • Добрич
Ехо, много спите! От вчера следобед никой не е писал, срамота!

Хайде днес аз ще сервирам кафето (но без картинка, че нямам време да търся Embarassed)

ani_ji, разгледах ви снимките, ако ви видя, ще свиркам. Макар, че и аз съм една физиономистка, ум да ти зайде Embarassed
Ще трябва и аз да кача нови снимки на дечурлигата, че много бързо растат и си променят физиономиите.

Лек ден на всички!

# 171
Добро утро!  Grinning
Искам да попитам мамите на момченца, дали познават добър детски хирург или детски уролог в Добрич. Имаме малък /надявам се / проблем и съм притеснена.
Освен това вече сигурно 3-4 седмици на Марти му избиват кучешките зъби. Това нормално ли е? Много обилно слюнкоотделяне и все сме с кърпичките. Сякаш много време мина. newsm78
Хубав ден на всички! 

# 172
добро утро
и аз черпя по едно фрапе опитах се да открия снимка ама не можах

# 173
Теа за проблем с чурката ли става въпрос.Ние имахме проблем беше се събрал бял секрет и като я дръпнах по рязко и се цепна бях в шок дребния та ка плака цял преди обяд и звъннах на личната-съпругът и е уролог-д-р Димов и го заведох да я погледне.Той ми каза че ако няма секрет не е зачервено и ако не плачка като пишка няма проблеми-до 3 години трябвало да се отвори чурката.Ако искаш мога да ти издеря телефона му.                                                                аз съм малко в почивка татито се върна и Гого не се отделя от него.Лек ден на всички.

# 174
Да. Такъв е проблемът. Има някакво бяло топче под кожата, което се мести. Изчетох снощи доста по темата за фимозата от форума и се чудя, защо повечето педиатри в Д-ч /включително и нашата/ настояват да се издърпва кожичката. Хирурзите са на друго мнение.
Има един лекар, който се включва в темите и ми писа да го оставим така, защото ще се резорбира от само и да не пипаме чурката.
Аз обаче искам да го погледне специалист.
Пиши ми телефона на д-р Димов.  Как му е малкото име?
Той какво казва? Да се "дърпа" ли или не? Thinking

Приятна почивка на теб и поздрави на татито.  Grinning

# 175
Здравейте!
теа ,не са само добричките педиатри такива.Цялата ни школа е калпава ,ама нейсе. Sad Чела съм за фимозата,въпреки че нямам момченце,ей-така,от интерес. Да, Брайън постоянно се включва със съвети,но малко майки му вярват. Аз съм склонна да му вярвам.
Стискам ви палци да не е сериозно и бързо да се оправяте!
Поздрави на малкия послушко  bouquet!
Ние след малко ще ходим с Моната на рожден ден на едно нейно приятелче от блока,което става на 3 години.Още отсега се чудя как ще я опазя от лакомствата.

# 176
Теа,на моя син още в трети месец му поставиха диагноза -Фимоза.Имаше възпаление и не можеше да се изпиша в продължение на 24 часа.Дори искаха да го обрязваме,но това тук-в Канада...При прегледа лекарката дръпна по-рязко,за да може да го огледа добре и леко го цепна.После нещата се оправиха от само себе си.И аз мисля,че нито в Добрич,нито във Варна ще намериш другомислещ.Все пак го заведи на добър специалист,дори да не е детски,за да си спокойна за причината.Но ако детето няма проблеми с уринирането и не прави възпаления, няма смисъл да се тревожиш.Малко промивки с тетра (по-разреденичка) и го наблюдавай. Повече течности (мисля,че обилното уриниране помага за прочистването),мий го с топла вода и изчакай... Не се притеснявай!Успех!
П.П.И по-добре попитай Birdie и Др.Оги в здравния.Ако можеш добре да обясниш за какво става дума,те ще ти дадат насоки... Peace

# 177
Благодаря за отговорите! Hug
nia_r, точно Birdie питах. Grinning В Канада какво ви съветват? "Пипате" ли чурките или разчитате на майката-природа да се оправят сами?

# 178
Нищо не пипат,но в нашия случай се получи "цепване" по стар български обичай...Голям тормоз е за детето. TiredНо защо се притесняваш,само от наличието на събраната смегма или има и други симптоми?

# 179
Няма други симптоми, слава Богу. Нито го боли, нито нещо друго. От тая процедура така е травмиран психически, че баща му /понеже той я прави тая работа/ като му сменя памперса трябва да го успокоява, че няма да го пипа там.

Общи условия

Активация на акаунт