От близо и далече в Добрич те се връщат вече - 12

• 19 312
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
анушка току що те видях като кръсница.имам навика да разглеждам сватбите на добрич в сайта на ндт и те видях

# 181
  • Добрич
анушка току що те видях като кръсница.имам навика да разглеждам сватбите на добрич в сайта на ндт и те видях

Къде точно? Дай линк, моля!

теа, тукашните доктори съветват да се пипа там долу. Аз обаче не го правя, след като прочетох във форума. Единствено леко задърпвам по време на баня, за да се изчисти. Надявам се, че не греша.
За уролог, д-р Димов, да! Детски хирург, не знам. newsm78

# 182
  • Толбухин
ето анушка    http://www.ndt1.com/gallery/marriage/P6240736
теа ако още не си го водела бебо мога да ти потърся телефона на завеждащия в болницата има и кабинет.

# 183
е ем4о ме е изпреварила

# 184
  • Добрич
ЕМ4О, ani_ji, мерси! Изобщо не знаех, че са ни изтопосали така. Можеха и по- хубава снимка да изберат, но хайде..

теа, сетих се за доц. Белчев. Той е хирург и уролог. Преглежда в сряда (може би и понеделник и петък) на 1 етаж в 2-ра поликлиника.

# 185
anuschka, хубави сте - е, малко сериозно гледате , ама нищо... Grinning    колкото снимки съм гледала - всички са стреснати такива. на моята сватба като излизахме с кръстниците  и мъжа ми от "гримьорната" им повторих сигурно за 10 път да се усмихват. те после ме бъзикаха, но поне не изглеждаме като изправени на разстрел.  Crazy

А от къде е този доц. Белчев и има ли записване предварително?
утре ще водим чочко при педиатърката му. иска да го види и тя.

amarena, как мина детския рожден ден?

# 186
Теа тел на д-р Димов е 0888631742.Преглежда във Вивата в Съботите до обяд.Каза ни да не натискаме само леко да опънем и да почистим и промивки с тетра ако не иска да стои във водата слагай на марличка под памперса.Не му знам първото име но е с мустаци и не е много висок.Поздрави от Георги.Дано се оправяте бързо.

# 187
теа,детският рожден ден мина повече от добре! Grinning На Симоната и носех 2 филийки черен хляб и тя беше много щастлива. Laughing
Само момченца бяха другите деца.Всъщност имаше и още едно момиченце-бебе на 40 дни Rolling Eyes.Тя много му се зарадва.
Само дето ставах кривогледа да я пазя от контактите,които не бяха обезопасени.
Тя беше наконтена и с дамска чанта(кокона!) hahaha

# 188
amarena, сложи една снимка на Кокона-Мона.  Grinning
Нашите познати и приятели имат все момиченца пък.   Sad

# 189
  food002  food010 kaffeetrmker_2 Coffee

Това е от мен за тази сутрин! Кафе + палачинки! Дошла съм по - рано на работа заради Мими за да и пратя дългочаканият списък! Който е на работа - приятна и спорна работа, който си е в къщи с децата - здрави нерви и приятни разходки!

# 190
  • Толбухин
Добро Утро
Ние сме модерни,хвана ни тоя гаден висус който понатръшка всички.От вчера вдига Т и ми повърна на два пъти.Днес сме по-добре fingerscrossed

# 191
Здравейте. Явно днес деня ще започва с лоши новини. На Вальо и във втората проба му откриха бактерии и сега ще пием антибиотик  Sick. Дофторката каза че имало и други деца с такива бактерии. От къде ли може да са ги прихванали. Нали уж преваряваме всичко. Тя водата му като се заплеснем ври и по 20 мин. Спор нея неяденето идвало от тая "инфекцийка" на е качил за една седмица само 50 гр.  #Crazy Новото мляко пак го запече и отново сме на Омено. Уф поне че днес ще идват да слагат дограмата, че да го почваме тоя ремонт и да си оправяме стаята.

# 192
  • Добрич
Добро утро, момичета!   bouquet
Цоцоланке, мерси за закуската, аз ще се възползвам само от кафето. Не смея вече нищо да хапна, защото имам чувството, че започвам пак да се подувам като плондер Cry

ЕМ4О, дано го преодолеете бързо този вирус. Пази диетка, лека храна, и оводнявай!!!

joannav, лекувайте се, щом трябва. Тези бактерии не идват само от водата, знаеш ли ги гадините откога дремят Sad

А от къде е този доц. Белчев и има ли записване предварително?
Виж каква информация намерих. Май не преглежда в ДКЦ-то, а срещу него. Но има поне телефон.
Доц. БЕЛЧЕВ - ХИРУРГ, УРОЛОГ 
в сградата срещу ДКЦ-II: сряда - 14-18.30 ч., 0888/407-750

Аmarena, радвам се, че е минал добре рожденния ден.

Тази вечер и ние сме на рожден ден (на голям човек, де). Нямам на кого да го оставя, та ще видим как ще се справим с послушанието.

ani_ji, радвам се, че ми се обади този път. Видя ли ме каква съм шматка. Shocked Видях те на снимка в бяла рокля, и с друго не мога да те позная. Никакво въображение в тази моя глава. Shocked

Лек ден на всички и приятни разходки!

# 193
  • Добрич
  bouquetдобро утро на всички да ви е сладко и спокойно кафето joannav неяденето и запека идват от бактериите може да имате и лека температура до 37,4 неспокоен сън, бактериите никой не може да каже откаде идват даже и докторката дето ходихме до София миналата седмица не можа да ми отговори откаде идват, може ако ти си имала бактерии или проблеми с бъбреците но попринцип всички деца имат някакви бактерии но не при всички се увеличава степента им и се разболяват ние вече се мъчем с тях от 9месеца и половина изчистим ги с лекарства и те пак се появяват сега ни предписаха да правим едни хигиенни дни с промивки и без памперс да не ти казвам че цялата къща за няколко дена е опикана докато свикнем на гърне ужас цял ден пускам перални #Crazy #Crazy #Crazy

# 194
Не мога да се намеся в темите ви компетентно затова си трая...
Нито за мъжки работи, нито за бактерии, нито за логопед.
Успех на всички лекуващи се!
Обаче едно голямо благодаря на Мама Цоцоланкаbouquet
И за кафето и палачинките(ох да бяха не виртуални) и за списъка.
Вече направих корекциите! Hug
Само си позволих да изтрия титлите д-р, защото има и други д-ри от випуска, инженери, архитекти, а не са им писани титлите...та от солидарност към другите.

Ние имахме тежка нощ. Дима от вчера следобед вдигна температура. Почна се от 37.6, после 38.2...
Трудно й я меря и сега не знам колко е, но е по- добре.
Мисля да изчакам да видя и довечера как ще е и тогава ще я водя на лекар.(Може пък да са зъби newsm78)
Иначе се лекуваме с антибиотика от мамините млекоцентрали Crazy
Надявам се това да е най- доброто лекарство.
офф: Ако знаете какъв майтап е! Хваща с две ръце, друса и се смее Laughing. Играчки не й трябват.
Само дето ще стана като от онзи виц- "не се отдалечавай баби".

ниа_р, пак си с хубав аватар. След страхотната почивка, ще взема да си помисля че вече изглеждаш така. Wink

Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт