Добър дерматолог Варна

• 4 040
  • 7
  •   1
Отговори
Може ли да ми препоръчате добър дерматолог във Варна, с които имате личен опит и по възможност който работи със ЗК? Всички други теми са от стари години затова отварям нова тема.

# 1
  • Варна
Би трябвало да има и по-актуална тема, помня, че писах преди няколко месеца.

Въжарова в ДКЦ Чайка.

# 2
От личен опит- доц. Женя Димитрова, работи по здравна каса в Аджибадем клиника на ул."Брегалница".

# 3
Привет, повдигам темата, тъй като търся специалист. Вероятно ще отида при някой от посочените, но мога да отида и на частно.
Забелязах, че имам ситни червени точици като убождания по ръцете основно, като видях 2 малки червени петънца на корема също.

# 4
Може ли да ми препоръчате добър дерматолог във Варна, с които имате личен опит и по възможност който работи със ЗК? Всички други теми са от стари години затова отварям нова тема.
Бихте ли споделили къде отидохте на преглед и с какви впечатления сте?

# 5
Здравейте, и аз се интересувам от добър дерматолог във Варна. В интернет ми излязоха много добри мнения за д-р Халил и се насочи към нея. Знаете ли дали освен в Клиника Нова практикува и в ДКЦ 4? Излиза ми различна информация в интернет и не съм сигурна коя е актуална.

# 6
Здравейте, някой знае ли къде преглежда д-р Зина Христова?

# 7
Здравейте, имате ли актуално мнение за доц.Илко Бакърджиев? Преглежда в дкц Чайка

Общи условия

Активация на акаунт