Препоръчайте Дерматолог във Варна

• 2 279
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
Препоръчайте добър дерматолог във Варна. Става въпрос за акне. Видях Д-р Милена Генчева от супердок и ще се радвам да получа мнение от хора, които са я посещавали.

# 1
  • Варна
От мен глас с две ръце за д-р Милена Генчева. Била съм неин пациент, не заради акне, но препоръчвам с две ръце. Писала съм за нея и при други запитвания.
Има поне два подхода към проблема на пациента, споделя ги и започва с по-щадящия. Ако не постигне резултат, подхожда по друг начин, но винаги знаете какво да очаквате.
Подкрепям избор да отидете при нея.

# 2
Здравейте! Днес ми казаха, че д-р Генчева вече не работи в Скин Лайн. Знаете ли дали на друго място се занимава с естетична дерматология ? Благодаря предварително!

# 3
Здравейте!
Препоръчайте добър дерматолог във Варна. Става въпрос за акне. Видях Д-р Милена Генчева от супердок и ще се радвам да получа мнение от хора, които са я посещавали.

Изключително некоректно отношение от страна на Милена Гечева. След тежка алергична реакция от инжектиране на PB Serum, за който предварително не ми направи тест за алергия, прекарах 3 седмици, в които бях тотално обезобразена (подута, червена и с лице, покрито с мехури, като след изгаряне). Не можех да ходя на работа и се наложи да анулирам самолетните си билети (работя във Франция).

Беше ми обещала коригираща безплатна процедура, тъй като цялото ми лице се отпусна и свлече надолу. Коригиращата процедура включваше инжектиране на хиалуронов филър, за да се повдигне констатираното отпускане на контура, който пострада след PB Serumа.

Няколко месеца след инцидента опитах по всички възможни начини да се свържа с доктор Генчева - на личния ѝ телефон и чрез регистратурата на клиниката. Никой не ми върна обаждане, а ми беше обещала, че при следващото ми прибиране в България коригиращата процедура ще ми бъде направена задължително, дори ако се наложи да бъде извън работно време, ако в периода на прибирането ми няма свободни часове.

Наивно се доверих на дадената дума, без да поискам документ като гаранция. Накрая успях да си запиша час при следващо прибиране в България, но на място тя ми каза, че коригиращата процедура е имала валидност само 6 месеца (което изобщо не беше споменала преди това) и такава в крайна сметка няма да ми бъде направена.

Изключително съм разочарована от некоректното отношение. След разходите, които имах за PB Serum (600 лв), загубата на 4000 лв поради невъзможността да ходя на работа един месец и анулирането на самолетните ми билети и закупуването на нови (600 лв), общо 5200 лв, които изгубих заради алергията от продукта, се оказа че и коригиращите процедури също ще си останат за моя сметка.

Не ви препоръчвам по никакъв повод да посещавате тази докторка, поради тоталната липса на поемане на отговорност за случилото се, както и поради факта че е човек, който не държи на думата си.

Общи условия

Активация на акаунт