Втори цикъл след аборт

• 4 014
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте, малко късно или рано пиша, но се притеснявам.. Ще ви помоля ако някой е минал по този път да ми даде някой съвет.. Направих аборт на 12.11.2019 всичко мина добре, ходех на прегледи след това, всичко било наред и доктора каза, че на 12.12.2019 трябва да ми дойде първия цикъл и така беше много се зарадвах.. Та сега е втория ми след аборта и не съм сигурна вече дали закъснява или не.. Нормално ли е да закъснее или да пропусне понеже четах на доста места, че уж било нормално.. Имам симптомите за цикъл, но все още няма, даже си направих и тест, който е отрицателен.. Моля ви, който е минал по този път или знае нещо да ми даде някой съвет, защото ще полудея, притеснявам се много.. 😧😫 Много ще съм ви благодарна❤

# 1
Не се притеснявай ще дойде на мен ми закъсня втория цикъл 5 дни.

# 2
Ох, дано

Показва че трябвало да ми дойде между 8ми и 10ти, но никакъв го няма и вече наистина полудявам

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 07:08 от AnMary

# 3
  • Пловдив
Като не искаш бременност, се пази...

# 4
Пазихме се, няма повод да се притеснявам за бременност по принцип, но все пак.. Просто първия ми цикъл след аборт беше на време и както си беше, а съм чела и чувала че втория понякога пропускал или закъснявал с няколко дни, та не съм на ти в тази област и просто исках съвет от някой, който е преживял вече това.. Дали е нормално да закъснее или да пропусне

# 5
Здравей,
Да, нормално е.Поне 3 месеца трябват докато се нормализира. Не се плаши,всичко ще си дойде на мястото.

# 6
Здравейте ! Февруари месец бях бременна , но загубих бебчето и ми се наложи да отида на доктор след като отидох те ми взеха кръв , урина и ми казаха да приемам парацетамол , след което първия ми цикъл дойде на 35 ден и беше като 4 дена . Преди един месец отново забременях , но отново загубих бебчето , тоест идва като втори аборт от стрес , че го загубих отслабнах за 3 дни с 3кг , не съм ходила по доктори понеже тук в Англия не ти обръщат внимание както вече ви казах . Все още нямам цикъл вече минаха около 40 дена , много се притеснявам . Пробвах да предизвикам цикъла си със канела , но все пще нищо . Допитах се до други жени и те ми казаха да чакам, но това чакане ме стресира още повече и повече . Моля ви трябва да предизвикам цикъла си, дайте ми съвет как , много ще съм ви благодарна наистина се нуждая от това ! Благодаря Ви!

# 7
Моя приятелка има същия проблем..след  аборт изписаха ли ви нещо?, На нея са и изписали противозачатъчни за да се регулира цикълът + антибиотиците

# 8
Здравейте дами. При вас колко време закъсня втория цикъл след медикаментозен аборт?

# 9
Здравейте,аз на 8 юни направих спонтанен аборт,на 28 ми дойде първия цикъл но втория вече 60 дена го няма направих над 10 теста за бременност и всички са отрицателни нямам никакви болки само леко са ми се подули гърдите.Ако някои се е сблъсквал с подобен проблем ще радвам да ми даде съвет аз съм в чужбина и тука е малко сложно с лекарите.Благодаря предварително

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 09:44 от Asq Ivanova 761596

Общи условия

Активация на акаунт