ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 508

• 21 845
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Варненска клюкарка
Колко е хубав тука Heart Eyes

Фемо Алперен е хубав, може и да е талантлив не съм го гледала, но пишат че за зрителите това е като втора Кара севда, който и като първи опит не беше кой знае какво. Режисьорката същата, Зерин Текиндор и там и тук, по традиция на всяка манджа от АЯ мерудия... Не мисля че ще изкарат много с тоя рейтинг.
Има голям глад за  хубави сценарии, направо страх ме хваща за нашите хора.

# 256
Талантлив е Бел ,гледала съм го макар и малко ,но съм с добри и хубави впечатления . Бих искала и  с нашия да си партнират. От мъжете също и Толга и Ча.
Ети спомена за Арас  да ги повторят .
Като гледам Ямата бая сезони може да откара . Трепат ,появяват се нови ,тия женски за кво ги вкараха за пълнеж .
Хабера официално е че Хазал Субашъ дето играе с Арас се загаджили с Ръзата .
Журналята ги щракнаха фанати за ръце. Като пламнала искрата,няма лошо .

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 23:15 от femmi2

# 257
  • Варненска клюкарка
Хабера сигур вече е на поне 3 седмици... Пък Ръзато е известен с това че голямо текучество при него с жените Joy
Единственото повторение за Ча и то ако е за някоя платформа, може с Арас, ето на това казвам аз силен тандем, даже Арас е по-добър от нашия, но едва ли някой от тях двамата ще се съгласи да свири втора цигулка. Макар че не е красив е страхотен актьор но не става за лигави любовни ролички. Още във Времето ми беше харесал като 20 годишен бунтар. много се изненадах след такава роля и след ВВ като го сложиха в Марал Imp Дано Арас да се запре със сезоните на Чукура до третия, че иначе може да стане като други свои колеги, заради продължили прекалено много сезони, попадат в графата заложници на една роля, най пресния пример Енгин Алтан Ертугрула 5 сезона и окапал на втората серия нов проект уж много надежден.....
Може да не помните, но Марга съм сигурна че помни - още по времето на мъпета бях метнала тука едни снимки или колаж на Ча и Арас, че могат да бъдат много добър тандем... Познах както и за работата му с Улуч Байрактар че ще им се получи екстра, за който Байрактар мрънках също още от първите серии на Мъпета, че на Ча му трябва такъв режисьор а не онова мазно черно петно Билгин. Направо актьори и режисьор  в едно желание в един проект ми се сбъдна Joy Човек трябва да внимава какви си ги пожелава, аз издалеч ги прогнозирах нещата и вярно тандемът и режисурата много му легнаха на Ча  Joy
Алперен няма да стане, защото имат физическа прилика с Ча, а по принцип за да се отличават героите трябват не прилики, а разлики- различно излъчване, различни цветове. Гледала съм го в една любовна сцена с Мелиса Памук и добре изглеждаха, както и в общата им фотосесия. Но него май си го е заплюл биг бос, нали изпусна оригинала, та   може и трета роля да има за него в АЯ...
За Толгато не ме дърпай за клавиатурата че си го харесвате, но такова партньорство няма да дочакате никогаш...

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 15:33 от Беллора

# 258
Бел ,всеки с мнението и вкуса си . Насила хубост не става !
Палавник е Толга , за разлика от Ча мина колежките с които е играл с изключение на Амине . Сега стана футболна съпруга  и домакиня .Като не искаш недей коментира , просто ми е интересно.
Да  , Алперен и Мелиса Памук  ги харесаха хората в Сблъсък .

Тувана  напуска Ябълката на епизод 70.
На мен ми е любимка , но сякаш  е правила нещо на устните . Като излезе романтик филма ще го изгледам .

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 18:27 от femmi2

# 259
  • Варненска клюкарка
Колко е красива Kissing Heart Преди време съжалих че не публикувах нейна попаднала ми снимка, направо прелестна беше. Прилича да си е правла нещо на устните, но не съм сигурна,  откак я помня от 6 години все си е така. Жалко че никак не и върви.....
Фемо ще има сърдити ако кажа какво не му харесвам на Толгато, затова по-добре не. Не е играта - нито е по-зле нито по-добре от други негови  колеги, но има неща заради които никога няма да мръдне по-напред от това което е сега, в добавка че и годините му и те са му в минус вече.

Джейда на корица, в първия момент едва я познах, заприлича ми на Хазар Ергючлю. А някой да каже че е онова Барби от АФК, ей това е промяна, ама не съм сигурна дали е за добро, много е драстична някак....

# 260
Я , да  я сложим пак  . Аман от шаманки ! Да се съдере от   разкрасителни процедури няма да стане като Тувана. Преди време някъде мернах ,че си е правила носа Тувана . Ако е изглеждала наистина с грозен нос ,сега нещата са добре .

Джейда  Атеш няма и следа от предишното барби . Сега е като мъжкарана Unamused

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 19:41 от femmi2

# 261
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Феми, Белл, вместо да преразказвам слагам два материала за пластиките по Тувана, и не само.
Както е казала самата тя - "Не съм си получила ролите благодарение на носа, лицето или устните. Аз съм талантлива! Приемете го вече!"
https://gidseries.ru/turkey-serials/83995-tuvana-tyurkay-ne-vyderzhala.html
Скрит текст:
Поне е ползвала майстори в занаята и в момента е изумителна красавица.
На тази страница има и други нейни по-стари снимки. https://myfilmsonline.ucoz.net/photo/2 Пак е красива, но не така впечатляваща.
Ето и други наши познати дето много-много не бихме ги познали.  Wink
https://zen.yandex.ru/media/turkey_is_your_heart/tureckie-selebr … 70ef8e700ad2a7cd4

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 18:59 от profi_1

# 262
Значи е вярно за грозния нос . Добре че го оправила .
Има менния, че в дизито на Аксой се пъне да направи емоция . Не мога да опонирам след като почти нищо не съм гледала .
Нямам против корекцийте ,стига да не се прекалява.!

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 22:47 от femmi2

# 263
  • Варненска клюкарка
Значи Тувана от много години ги прави, но не е и нещо фрапиращо а с мярка, красива е, помня я от 2014 г, но не очаквах че е Чачов набор, изглежда по-голяма. Ама и какво самочувствие, да е жива и здрава Blush
На Фахрие са и избрали някаква снимка като на вещица която няма нищо общо с нея, не знам как е станало така. Гледала съм я в Листопада, същата си беше, само с изскубани вежди и тупирана коса, за пръв път я виждам с бретон и толкова черна. Освен ако не е почнала с корекците от 20 годишна.  В последно време виждам че се е оляла с хиалурона в устните, пък и прави тъпи чупки с уста които са ми много противни, не и отива нито на годините, нито на статуса, като нашенска фолк дива е Imp
Несла наобратно станала е още по-голяма страшилка - докато си премахваше свръх големите торбички под очите, сега си ги е оставила в естествен вид и изглежда като алкохоличка.
То е ясно че вече ще е така щом тези неща стават все по-достъпни, ама при някои ефекта вместо уау става наобратно бррр Imp Джейда ми е все по-неузнаваема, каква беше и на какво се е направила и то докато живееше в меката на пластичната хирургия. Сера сравнена с ранната си младост също е боцкала и оправяла... Тези дни ми попадна снимка от рекламата на Мави 2014 какви бричове има там, ще я сложа ако я намеря... Това със спорт не се оправя или с глад, трябва си скалпел... За Лидия и устата и се разбра още по време на Градът, беше си правила нещо и лицето и не помръдваше, скоро не съм я виждала...
И за други знам. Ако не изглеждат неестествено всичко е точно, ама като си личи отдалеч и си казваш мале тая к'ъв нос си е изпилила, или каква уста си е направила, това вече е проблем. Нещата стават като в латино тв индустрията или като при италианските актриси където повечета са като мултиплицирани от един модел.
Това вече е някаква мания, както съм казвала и преди представям си такива лица в някои от най-известните и емблематични роли... ми май нямаше да оцелеят да станат известни и емблематични.

# 264
Не и липсва самочувствие на Тувана.
Имат пари  и се чудят нерде да ги харчат.  
Несла като и видя физиономията и торбичките се стряскам.   Кара Севдата ги намаляше  . Не съм и фенка , не мога да я харесам и това си е !

# 265
Няма защо да ѝ липсва самочувствие на Тувана. Както им е отговорила, играла е главни роли в три сериала още преди да си направи пластиката на носа. Снима се в реклами от 9-годишна, в т.ч. на брандове като Coca Cola и Aspen. И е дете на нашенски изселници, което май е отличителен белег на огромна част от най-популярните и обичани комшийски актьори и актриси. Изселническото потекло имам предвид. Ако не са нашенски, ще са босненски, македонски, косовски, сръбски, гръцки ....

# 266
За потеклото знам  на Тувана .
Не знаех, че от малка се снима за реклами на брендове. Тувана живя в Лондон ,може пак да замине ,като и свърши ролята в ябълката . Минала е през пластики но професионално изпипани . Сега е като кукла Heart Eyes
И майката на Дуда се оказа босненка .
Сори ,но в Дуда няма от  балканска красота .
Дори ашкъма да разреди посещенията в кръчмите Дуда се забавлява и без него. Купонджийка е . Сега от скука се разкрасява.
Ако е боцнала устата как ли ще реагира войника ?
Още от фотосесията на Джейда  Атеш

Аяз и Фирузе .

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 18:53 от femmi2

# 267
  • Варненска клюкарка
Не знаех за българските корени на Тувана. За няколко други актьори и актриси играли с Ча знам- Бенсула, Туба Мелис Тюрк, която е родена даже в София и до четвъртата си година е живяла там, Метин Чекмез, който в интервю беше казал че бил избран от българската общност в Истанбул да продължи делото на баща си изселника от Кърджали, да оглавява тази общност. Беше казвал как баща му до смъртта си говорел за родното място и колко му липсвало. Честно казано напоследък нищо не съм чувала за него и даже се чудя дали е жив.
Фемо, Дуда прилича на баща си, а и какво означава че един народ е красив или грозен? Във всяка общност има и красиви и грозни, нейната майка за годините си е хубава жена. Мен повече ме дразни че нашите се определят за турци, като те не са, а просто българи мохамедани. Не съм чувала никой от сръбските републики да се определя за турчин, те просто като нашите са мюсюлмани, тъй както историята и тяхната и нашата са доста сходни в едни далечни времена... Ама да не задълбавам...

# 268
Имаме си български турци и българи мохамедани, което не е едно и също. На Метин Чекмез коренът беше от Хасковско, доколкото си спомням. Откакто след АФК участва в един сериал, в който играеше солиден бизнесмен, глава на фирма и фамилия, наистина нищо не се е чувало за него.  newsm78 За последно се е снимал 2014г. в първия епизод на "Денят, в който е написана съдбата ми".   

# 269
  • Варненска клюкарка
Проф, така е, има разлика, но и нашите много злоупотребяват с темата.

Може и да е Хасково, отдавна бях го гледала. Сериалът се казваше Денят в който беше написана сдбата ми и не се снима само в първия епизод, а и нататък, до момента в който героят му внезапно почина, беше възрастен, болен и натоварен с тревоги, но някак неочаквано стана, гледах донякъде по Бтв като го даваха, като запонаха да преливат от пусто в празно го зарязах... Персонажът му беше абсолютна противоположност на Чепика - беше избръснат, розов и гладък като яйце, с фини очила, костюмиран и елегантен възрастен господин.
Но мисля че интервюто беше по време или след сериала, забравила съм, даже и като го даваха го гледах на крак, беше по сутрешния блок и се приготвях да излизам.

А нашата любителка на специални цифри и дати да се чувства специално поздравена и от съдбата и от мен. Такава огледална суперска дата ще се повтори чак след 1000 години. Изглежда някак необичайно, това ако започна да го пиша някъде и със сигурност от толкова повторения ще го объркам, може да добавя още някоя двойка или нула Joy

Ден за изпълнения на желания, Марги възползвай се Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт