ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 508

• 21 747
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Disappointed RelievedРано му е не щем  му ражда шананчета . Не одобряваме но кой ни пита , но да си кажем .
Но според мен не е хамиле.
Бел ,мислиш ли че това е изненадата, която щяло да има през февруари . Да са мислили да го обяват на концерта, последствие се отказват.Дуда не е активна напоследък ,но почна си показва физиономията .

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 10:56 от femmi2

# 601
  • Пришълец
Каква новина само Sweat Smile Феми, дръж се. Ще се чуе, ако е вярно, пък и ще се види...

Бел, така прочетох, че Мерт е участвал във втория сезон на Защитника, също бяха споменати и другите нови попълнения Енгин Йозтюрк, Боран Кузум и Мирай Данер. Но понеже него допреди Карагюл не го знаех кой е, не съм го отразила...
Прощавай, домъкнах нещо и от теб, разходих се малко назад. Ако е така значи все пак са се засякли с Айча на снимачната площадка, може би Sweat Smile

Тази сега я виждам, Ча и Мерт Язъджъолу който маше участие, може би епизодично във втория сезон на Протектора, а в Карагюла бяха колеги с Айча. Пък Карагюла и Мъпет шоу бяха конкуренция... съдбаа....Всъщност каква конкуренция, по-скоро трябваше да кажа че се излъчваха по едно и също време. Този малкия сложи снимка с Ча от Рим и писа че се гордеел с него, а малко след това когато за пореден път се вдигна шум около делото на Ча я махна, може би се сещате, обсъждахме го миналата пролет....

Скрит текст:
Вярно е Профче, аз по-скоро го казах заради Фема Crazy Но от известно време Дуда и аз я приемам сериозно, така както съм сигурна че дълго ще си мислим че Ча е с нея когато вече няма да е, че нали ни е законспириран...

НИ често го отписваме, особено аз, а той с рейтинг 6,03 Crazy

# 602
Маргиии ,държЪ са. А ,не ща да я гледам хамиле ,ще се фука и пръсне от гордост че е успяла с Ча .  Ще станат четири години ,като броим сегашната. Изобщо иска ли, готов ли е за дете ?

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 23:03 от femmi2

# 603
  • Варненска клюкарка
Вай, написала съм го, но и аз не помня да съм го виждала, по онова време още не бях започвала Карагюла.

Да ви видя ще я познаете ли, аз се шокирах, каква разлика от онова с проскубаната жълта коса. Сега цветни лещи, преправен нос и устни, ако можеше и талант да и присадят... Абе да не са объркали и това да е Тувана newsm78

# 604
  • Пришълец
Не се напрягай, Феми Hug Може да е вярно, може и да не е.

Бел, Еджето ли е, т.е. Ямур? И Тувана е красива, но за мен лично по-неестествена. Феми, да се скрия, но няма къде:)

# 605
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ямур е, на Тувана устните са други. Ямур по-скоро зъбите си е оправила, не устните.

# 606
  • Варненска клюкарка
Проф, и устните и те. Красиво, но още като я погледне човек и разбира че не е устинско. И не защото и знам предишната физиономия, а защото тая рибешка уста просто стои неестествено. Зъбите си ги оправи още на следващата година за как се казваше сериалът и с Керо, забравих.... май "В очакване на слънцето".
Четох коментарите, масово я бъркат с Тувана, доскоро я бъркаха с Озгю Кая, още повече когато имаха изяви с еднакви тоалети.

# 607
Имат прилика ,но повече я бъркат с Йозгю Кая отколкото с Тувана.
Ямур се разхубави ,не мойш я позна от онази противна зъбла.
Талант не могат да присадят но ако сега ги съберат с Ча ще си подхождат .

Марги ,що да се криеш с емотка . Тувана дори много да я харесвам , държанието, което коментирахме на премиерата не го Одобрявам!

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 10:53 от femmi2

# 608
  • Пришълец
Дали защото посещават един и същ хирург Sweat Smile
Не знам, но и аз мисля, че само зъбите е оправяла. Сякаш и преди си беше с рибешка уста Ямур. Но като цяло никога не ми е била крайно неприятна. Нея я разпознавам, промените сякаш не са толкова драстични.
Докато Тувана имам чувството, че е цялостно преобразена. Наскоро гледах нейни снимки, преди и след, ами шашнах се. По същия начин и с Мине Тугай. Ако не са написани имената човек не би ги познал.

# 609
Марги ,Тувана е преобразена ,но професионално изпипано .Рускините често мяткат нейни предишни снимки .
За Ямур със сигурност е барнала зъбите,за устните не сме сигурни Rolling Eyes Косата е променена.
Ако намериш нейде филма излязъл  на Тувана романтичния сложи го в темата. Искам непременно да го изгледам .
Мине ,кво си е правила ,щото е красива жена . Значи и тя преобразена .

# 610
"23 февраля воскресенье Чжан станет гостем "Live - Non è la D'Urso". Интервью будет проводиться с ним. Отдельные 100 фанатов смогут встретиться с ним по электронной почте в конце видео.
Джан вылетает в субботу 22.02.20 и приземляется в аэропорту  Malpensa Milano в 17:15."
"February 23, Sunday Zhang will be a guest on "Live - Non è la D'Urso". An interview will be conducted with him. Individual 100 fans will be able to meet him by emailing him at the end of the video."

От тука - https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=SzKTSG4CWuU& … feature=emb_title, с благодарност към момичетата от темата на ДЕК.
Значи вчера правилно предположих, покрай разчистването на сторито му, че нещо ще става. Grinning
В момента въобще не му намирам инстаграм профила. newsm78

# 611
  • Пришълец
A, там си му е профила, гледам има повече последователи от Чачослав. Но приблизително и пет пъти повече публикации. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 612
  • Варненска клюкарка
Ако Ча го ползваше този профил по предназначение, а не да се сеща два пъти годишно, снимките му за всичкото време откак го има са стотина, преди Нетфликс бяха 81 ooooh! Да не говорим че когато  изгря и направи онзи фурор, въобще не ползваяше социални мрежи, а разчиташе на аблата да пуска по някоя снимка. Отдавна да е навъртял минимум 10 милиона последователи ако бълваше със скоростта на Джан.  Хората поразцъкват поразцъкват, пък като няма нищо за гледане не повтарят.... Затова пък като пусне снимка в мрежите става земетресение и името му обикновено става световен тренд. Последния път световните трендове  свързани с него в първата десетка бяха едновременно два  newsm09

Осъмнахме без голямата новина, както си и мислех, според мен някой за пореден път е омешал компютрите и компотите.

Фемо на въпросът ти, по принцип няма как такова нещо да е голямата изненада от Ча, защото турците никога не дрънкат на всеослушание за очакваните попълнения ако нямат брак. Ча и личния му живот пък за него винаги са били тема-табу. С друго щяха да ни изненадват но се отложи. Пък и то май за изненадата го решихме ние, онзи беше казал просто "голяма новина, не мога да повярвам" нещо такова.... Което пак може да се тълкува като изненада, зависи от контекста....

# 613
Маргарелче, в момента и при мен се появи профила. Напоследък нещо все бъгове нацелвам. На скрийна ти се виждат все още сторитата му по визитите. А там, където аз ровя, ги няма изобщо. Можеш ли да влезеш в някое от тях и да видиш има ли нещо? Искм да разбера дали проблемът е в сайта, който ползвам. Макар че нямам проблем със сторитата на Дуда, Гинчо, Хазал ... newsm78

Чачослав трябва да го прекръстим на Тайнислав или Покритослав. Mr. Green

# 614
Не тръбят,но всичко ми минава през главата. Визитита беше обявена,Ча даде заден ход и го нямаше . БУ Дениз е правил фотосесия в МК и си е направил подарък за празника с концерта.
Ще се повторя има или Не си остава загадка. Предпочете рибите и хобито си.
Не осъмнахме с новината ,но жълтурите кО прочетът рускините и ще го разтрабят.
Не са стигнали до тях . Не посочват източник ,но Инеса има попадения за някои неща . Да не дърпаме дявола за опашката . Те имат достатъчно време си направят шаманче .На Дуда дизито бързо окапа. Рускините си драскат нещо си и хабера е измислица.

Joy Добра идея ,като за личността на Ча - Тайнослав, може  за проекти мълчи като риба. Само знаем че годината ще е натоварена. Не обича мрежите окей ,но  света се променя .

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 13:10 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт