ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 508

• 21 746
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Варненска клюкарка
Не знам как да тълкувам инфото от последния час, все пак Джем Йълмаз е комик и има неизчерпаемо чувство за хумор ще ви кажа да си преценявате вие докато излезе нещо повече, според мен се е пошегувалу макар че с това не бива да се шегува човек.... Joy   Та, последната новост е че се обадил в ефира на предаването 2. Sayfa  и е съобщил че със Сера са се оженили hahaha

# 616
Джем ги прави на луди .
Поредния пиар да се шуми около тях.
Ако е вярно все пак да им е Честото!
Няма да се жени едва ли брака му харесва ,има един развод . Сменя кадъните непрекъснато младия жребец Grin Със С колко ли ще издържът и кой пръв ще сложи рогИ на другия .

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 13:11 от femmi2

# 617
  • Пришълец
Онзи ден излезе новина, че ще се женят, много са бързи ако вече са го направили. Звучи ми като шега, но да видим Sweat Smile Също както и за Дуда. Ако има развитие при някоя от двойките, споделяйте и тук.Sweat Smile

Профи, отварят се при мен, аз съм с регистрация в Инстаграм и гледам директно там. Преди ползвах друг сайт.

# 618
Марги ,ти сложи колажа и аз се стреснах да не са Чачови .
За чичката и тази не ми пука ко ще и дядка д е . Бана не ми е но чепкаме по традиция пък и дава поводи .
Чачо ни е важен да не изгори .
И аз мисля че няма да тръгне баш сега да създава с-во. Пък и така е добре, живеят си насемейни начала.
Прочетох рускините . Или са обръщали водките или Инеса ни подготвя за бомбата.Пише че от достатъчно осведомени хора инфото .

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 17:20 от femmi2

# 619
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Магьосницата на клавиатурите Laughing
https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/87049773 … 4d0762b2e1b955f43

# 620
Какво ли е намислила Хазалка  освен курсовете ,тук го записвам ще се върне на екран , когато е готова.
 Спомени зад кадър в хижата Wink

един усмихнат Арас

# 621
  • Пришълец
Прочетох рускините . Или са обръщали водките или Инеса ни подготвя за бомбата . Пише че от достатъчно осведомени хора инфото .
Инеса ли беше тази, която е познала разни неща като това за Бурак Дениз и Дениз Деде, както и датата на която ще пуснат Защитника? Самият факт, че се съмняват в нещо такова... Абе да не вземе да се окаже вярно...
Тоя път интересните неща вместо при Ча и Хазал за разнообразие са при Ча и Сера. Тя булка, пък при него люлка. Съдба Laughing Ако има нещо вярно, де.

# 622
Да , Марги Инеса позна за Дениз и останалите неща . Но  се надявам  да е грешка за хамилето . Пресата не е гръмнала с хабера.

Маргиии , пак извади фенерчето Grin

така го искаме палавника да е страстен ти се подкосят коленцата

# 623
  • Пришълец
Гледам хич не си във възторг от идеята да ставаш виртуална леля

# 624
Не на Чачослав хич не съм във възторг да ставам виртуална лелка и какичка на шаманче.
Рано му е пък сме ревностни  вардим нашето  , не като теб  баджаначке:joy:
Лели сме на Фико и Ефехан
ето го  малкия Ефехан сладурче:kissing_heart: скоро ще стане на годинка

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 17:37 от femmi2

# 625
Ама, Феми, то може да си е само на Дуда ако е вярна информацията и ти да си супер щастлива, че с Ча са се разделили. Може това да е новината, но за да не се отклонява вниманието от премиерата на 3ти сезон да е задържана засега.

# 626
  • Пришълец
По-скоро съм склонна да повярвам, че няма бебе, нито раздяла.

Феми, пораснало момченцето на Толгахан Heart Eyes

# 627
Ама, Феми, то може да си е само на Дуда ако е вярна информацията и ти да си супер щастлива, че с Ча са се разделили. Може това да е новината, но за да не се отклонява вниманието от премиерата на 3ти сезон да е задържана засега.
Рориии ,банкет ще дигнем като се разделят .
То шаманчето си е на Дуда ,но как си представяш  ще я остави в това състояние.  Може след това да се разделят.
Не са разделени ,доскоро бяха на риболов заедно ,пращът от романтикЪ.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 18:44 от femmi2

# 628
  • Пришълец
Тц, няма начин да са се разделили с Ча, скоро след това да е забърсала друг и да забременее. С нашия си е, но въпроса е ще си имат ли шаманче Sweat Smile

# 629
Дуда не е луда да изневери на такъв мъж.
Фанала е златната рибка шЪ държи докато Ча не реши да я разкара. Щото той ще реши ,ако е взаимно още по -добре .
Маргарелки и сладичко за всички

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 19:10 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт