ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 508

• 21 742
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Пришълец
Нямахте ли и вие същото предвид като казвате, че бебето може да си е само на Дуда? Sweat Smile

# 631
Аз това имах предвид. Че татко му не е Чачослав. Иначе много бих се разочаровала да е негово и да я зареже.

# 632
Маргиии, след като се разделят с Ча да ражда от който си иска.Както каза Ети за Нетфкилкса необвързани са по-добре, зверски договори им налагат.Нашия и без това мълчи като риба и не дава гласност такъв договор няма да го мъчи .
Не ходи с никоя на премиери.
Само социалките ще са проблем и трявбва да свиква . Като продължи пак с тях да му лепнат тия клаузи и Гинчо няма го спаси.Тренира като звяр ,ммм искам да го видя как му дишат за тези неща.

Рори ,не познаваме наистина Чачослав не е идиот да зареже бременна от негобившата жена и ще носи отговорност. Дуда е сериозна връзка ,па и бройка пак ще е отговорен.
Сега питанката е дали има нещо вярно за хамилето ?

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 21:05 от femmi2

# 633
  • Пришълец
Дуда не се натрапва на феновете му, каквото пуска е без Ча, не се лигавят в мрежите, не ги ”улавят” постоянно хванати за ръце... Просто си е част от неговия живот, но това не му пречи да се раздава като е в роля, което за мен като зрител е достатъчно.

# 634
Марги ,Дуда мислиш ли че не иска да изпльока общо фото. Мре за това,сто пъти да е качила и лигавила ,но ашкъма не разрешава .
Така мисля или въобразявам но е факт. Не казвам че е задължително но така правят хората.  Сега прясната раздяла е на Алп Нарвуз с неговата . Отписали се от мрежите, надушиха нещо жълтурите писаха и в репортаж Алп е потвърдил раздялата.Нито са първите ,ни последните такива.
Сега не казвам че искам да виждам романтика с Ча и Дуня ,нема нужда.
Кога одобрим некоя тогава не ни дразни, ще има ли такава JoyJoy

Не му пречи да се раздава ,което е добре за нас зрителите .Забравя за гаджета, особено в Нетфликс където е горещоооо . Дуда ревнива,неревнива ,шЪ колабира ли си е нейна работа .

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 20:54 от femmi2

# 635
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Цялата тази полемика ми напомня на - рибата още у морето, ама вие вече размахвате тиганите, при това не по предназначение. Joy Joy

Демет е харесала туит на InStyle, в който запитаната "Какво търсите в един мъж?" Риана, е отговорила "Не търся мъж, нека започнем с това!". Wink

# 636
Рускините пишат ,че Илка и Башак са в Чанакале.Девушките коментират че са отишли за годежа или да празнуват хамилето.

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 14:05 от femmi2

# 637
  • Варненска клюкарка
Не знам, ама определено има някаква гатанка. Днес Башак Дизер е в хотел вЧанаккале и едва  ли е сама там, Илка пък нещо е официална...И какви са тези ангелчета или амурчета по бузите и?

# 638
Тия ангели и амурчета ни подсказват че има нещо ,бебе ангелче и любов  .
Не знам не искам да мисля, че Инеса е познала и този път.
Cold SweatSad
Много  е странно тези двечките да са там:thinking:

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 14:06 от femmi2

# 639
Илка не за първи път си слага от телефона тази "украса" по бузите. Тия дни пак бях мярнала нещо такова. Явно на комшиите това им е последната мода. Спомнете си Дуда с нейните черешки и сърчица.

# 640
  • Варненска клюкарка
Рускините коментират че много горещо са се прощавали преди двадесетте дни служба на родината и ето на резултата...
Там е работата че не е новина от Инеса, а пропълзява лека-полека по блогове и в Т... Ох какво да кажа не знам...
Не ми се вярва,  още повече че семейството на Дуда е от Измир, не трябваше ли събития от такъв вид да се провеждат в дома на момичето?

# 641

Сезон 1
Сезон 2
Сезон 3

гарда Хакан:heart_eyes:SunglassesSunglasses

Как горещо бе Бел ,Дуда не я видяхме на изпращенето на новобранеца при родата. Рускините нерде са видели горещото сбогуване или си го представят Joy
Някой им честитят ще има Чаатайче малък Чагустик , или малка Дунка . Малко шаманче му казвам аз .
Ча си е загубил ума ,егати !Нали ще му е натоварена годината ,пък на интревюто нямаше дори малък намек за семейство .
Бебето са го направили преди казармата,щото не става така бързо като се върна войничето .
Какво сега ,ще одим на сватба на тайнствения актьор . Не мисля щ я прави шумно ,ако изобщо има сватба .
Ама нищо не е сложила ако е в Чаннакале в инста и наистина къде е нейната рода ?
Може Илка и Башак да са по друга причина там ,но каква ще е тази причина?
Това е сигурно февруарската новина и изненада .
Драскам си ,разсъждавам.Майната му и това е ! Този човек тотално ни разби представите . Казваме всеки ,ама не и ЧУ, който не му е времето сега и кариерата му по важна от всичко и всеки. Както се изказват рускините 20 дена в казрмата без секс и ето ти резултата . Ча не е пазил момата ,като е бил на сухо и...

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 10:33 от femmi2

# 642
Просто спри да си градиш такива представи. Моите не са като твоите.
Аз нямам против У-хромозомата му да се предава нататък  Wink . Даже напротив. Е, не ме въодушевява майчиният материал, ама това е положението. И не мисля, че ще се промени. Толкова дълга връзка досега не е имал. Бих добавила и толкова спокойна. И подходяща в сравнение с предишните му с какички на възраст XXL спрямо неговата.
Конкретните клюки въртящи се в момента според мен са си само такива. Освен ако не чуем за светкавично вдигната сватба. Семейството на Дуда не би позволило друго, предвид политическата кариера на баща ѝ.

А Кака е на вълна рап с добре познатия ни от участието си като актьор в Ичерде Дениз Гюрзумар.
Скрит текст:

Онзи ден - на 20-ти, излезе най-новият му клип.

П.П. Допълвам се, че никой не ме е разредил.
От сторито на Хазал! С надслов "Хмм, че има ли нещо да се знае за това?"
"Героите в книгата на Хазал Кая, която се готви за издаване на поредица от детски разкази, ще се състоят от членовете на собственото ѝ семейство. Кая, която ще включи в книгата си също съпруга си Али Атай, сина си Фикрет Али и техните домашни любимци, пише историите на членовете на семейството за деца.
Хазал Кая лично рисува специални илюстрации за себе си и семейството си за книгата. Тези рисунки вече получиха отзвук в социалните медии. Най-популярната рисунка беше тази на сина на Хазал Кая и Али Атай - Фикрет Али.
Ето тези рисунки ..."

С една питанка -

Давайте, вие сте! Grinning

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 10:51 от profi_1

# 643
А ,кака не е сложила нищо изненадващо в сторито ,само рап. Викам си днес ще осъмнем със снимки от Чанаккале .
Не съм прегледала още рускините .
Снощи съм запалила моторетката в поста, като вкарам емоция.  
Нормално да си имаш половинка ,децата са радост. Само за майчиния хромозом се палим ,нищо друго. Ама както сме обсъждали неродената мома .Joy Светкавична сватба нещо ми подсказва че няма да има .

Хазалче ще издава книга . Ето затова се е готвила за работа .
Очакваме ,когато е готова и си хареса нещо да се върне с проект . Няма се изненадам трети път да направят нещо с Аксой .

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 16:04 от femmi2

# 644
  • Пришълец
Дениз Гюрзумар е Баръш от Ичерде, нали?

Дуда поздравява с ”Добро утро”, Профи предполагам вече го е видяла Wink

Феми, не се напрягай на новината, дори да се окаже вярна Hug Любимец ни е, но какво толкова...
Браво на Хазал, не е от онези, които дълго бездействат. Дано  онова, с което се е захванала ѝ носи удовлетворение.

Общи условия

Активация на акаунт