ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 508

• 21 400
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да, точно той е.
Не го бях видяла, че отсъствах от нета за малко. Не знам как да го тълкувам това почти еротично "Добро утро".
https://instagram.fpnh1-1.fna.fbcdn.net/v/t50.12441-16/84527244_ … ea1dc5c8ef20b07f1
И къде е, и защо толкоз късно ??? ... Много обича да ги слага тия лунички, ама от това не става харизматична като Пипи Дългото чорапче.

# 646
Марги ,знам бе мило кво толкова.... Нищо, впрегнали се никой да не е покрай баджаначката ти Joy
Нека има връзка ,връзки се уважават във всякакъв смисъл и ловкат . Само да не прави неща дето не са сега времето и да не оставя да го правят на балък . Пиявиците  са опасни .

да си оправим вкуса от кака   , мернах този колаж . Готин е дали ще стане за шапо  или не ?
Темата почти сме я изписали с темпото . Бел ще си скъса нервите с новата версия  да добавя нови неща гифки , снимки.
 Летни страстиии и баклавааа  и теракот Wink

бонбон усмихнат:heart_eyes:

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 16:22 от femmi2

# 647
Хайде Джан пристигна в Италия.
https://www.facebook.com/canyamanitalia2019/videos/201228491260690/
Поздрави и целувки! https://www.facebook.com/canyamanitalia2019/videos/1888770624534 … 566&padding=0
Скрит текст:
Точно в момента нито с брада, нито без, нито с коса, нито без ... Повече ме кефеше непосредствено след казармата голобрад, или да го дакарва пак на ранния Джан Дивит, че там беше бая, бая добре.
https://www.facebook.com/canyamanitalia2019/videos/1169218110090579/

# 648
Профи ,Мерси за инфото и снимките Flowers Hibiscus
Ще донеса гифките от Еми .Не е лош с набола брада и къса прическа Heart Eyes
Интерес чакам да видим какво ще каже ,ще внимава с изказа след либидото . Не че каза нещо невярно, но все пак живее в Турция . Ще има проект няма да остане без .

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 23:24 от femmi2

# 649
Феми, ако са много и са едри, слагай в спойлер. Все пак не всички са му фенове.

# 650
Не не са едри ,старите са Ети и Марги ги харесаха .
Ети, ако се появи да каже не знам що ми се върти ,че Джан имаше история с няква дизайнерка преди или по време на птичката Rolling Eyes С Демет всеки си вярва в каквото иска ,но ако са имали нещо са успяли  да го скрият .
Джан Дивит Heart

Скрит текст:
Нетфликса да затегне контрола и Ча ще стане перфектен в тяло

Наздраве с красавците !:wine_glass:

Ромео и Жулиета

тяхната първа романтична брашна нощ:purple_heart:Heartbeat

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 23:50 от femmi2

# 651
  • Пришълец

И от сета на Защитника

Аз налитам на тези Heart Eyes
Цитат на: femmi2

Скрит текст:

Феми, подсетиха ме, че Киво и Башак тези дни са имали годишнина от сватбата и вероятно това е причината да са в Чанаккале. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 652
  • Варненска клюкарка
Хич не ми се пише, ама има новина и хубав Ча та...
С Дуда били на бейби щауъра на Нурана Багиева която чакала момиченце. Дуда направо се е сляла с компанията. Виждам няколко млади родители и поне едни бъдещи, дано не е заразно за останалите и по-специално за нашата двойка... Фемо и твоя с албанката си е там, помня го в  компаниято на малкия Езел и Бурак Съяшар още от времето когато ходеше със Селен Сойдер. Има и малко видео но не мога да го сложа. значи вече не се притеснява да я води и сред по-широк кръг хора, преди камо сред най-близки.

След 8 години връзка, най после и бебчето е на път. Ама не се ли събираха малко преди раждането?

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 15:14 от Беллора

# 653
Бел , не позна .Казах ли ви че ще се появи  , почти винаги го надушвам . Няма засега снимка като в съня.
Сега давайте китките и Емко .
 Двете пиявици Дуда и албанката  са там . Мъкнат ги бе , пуууу . Ча  , сериозна връзка на бейби парти я влачи.
 Или щото не върви на такъв повод да не я вземе.  Рускините въздъхват с облекчение няма шаманче и слуховете се разсеяха.    
Марги , да годишнина са празнували Кивови в Чанаккале , но пак ми е странно кво дири Илка там , ако Ча и ашкъмата не са били при родата?Rolling Eyes

гифче от  Италия с Джан , пак го налазиха.

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 17:13 от femmi2

# 654
  • Пришълец
Феми, тя Илка там ли е била всъщност?! Сложили бяхте снимката и изкоментирахме само вида ѝ.
Хубав Ча, Дуда също бива.
Бел, ох появила си се. Hug Не си се разписвала от петък, взех да се чудя дали всичко е наред.

# 655
Марги ,не знаем то от учудване и чакане на изненади си мислем че Илка е била там . Всъщност може да е била официална по друг повод и да е в Истанбул .
Ама баджаначката ти му надуши парфюма ,твоето кълбо не може така Joy
Белия панталон ми араса  как и стои.

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 17:06 от femmi2

# 656
Къде я видя Дуда с бял панталон? newsm78

От сторито ѝ докато пътува към събитието - https://scontent-cdt1-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/87457840 … 6c36cb84ea58009ef

От яхтата - https://scontent-cdg2-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/87502977 … b64366e37ebf6f7ba

И мачкаща един оранжев кот с лявата ръка, на която има халкичка ..., но на средния пръст.  Wink -
https://scontent-cdg2-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/87227704 … e3f296d3b3a3f36c2

Белл  Hug , ОК ли си?

Чачко отдавна не се беше събирал точно с тази си тайфа.

# 657
Опс,през  телефона няма как да метна снимката ,но има Дуда с бял панталон изправена . Като се добера до компа веднага ще я кача .
Не ме плашете с тази халка че пак почваме с теорийте . Ча нищо няма на пръстите . Котката е същата ,като нашата рижка ,тя е женска . Мърка и се гушка Heart Eyes Ще се смеете на името се казва Коти и като и говорим на име си го познава .
Бел и аз да питам Ок ли си ? Пак ли контузии ,оф да минават Hug

# 658
Феми, когато можеш, тогава.

За неделна разтуха и поради липса на нещо друго, аз да метна малко от менюто в Милано.
Скрит текст:
Хотелчето Wink Excelsior Hotel Gallia, a Luxury Collection Hotel, Milan
Изгледчето от Тераса Галия
Скрит текст:
Джан с неговия мениджър и част от италианските от ADC MANAGEMENT.

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 17:38 от profi_1

# 659
  • Варненска клюкарка
Не знам какво не му харесват, нормално си изглежда, виждали сме много по-лоши кадри.

Аз съм добре,
Скрит текст:
майка ми падна и си счупи ръката на две места, та висим по болници. Днес 2 консулта, вчера голямо чакане пред скенера че само единият работеше в почивния ден, добре че все пак я приеха. Отделението е ортопедия пълно с млади хора със счупени крайници...
Имам предвид за темата, но не знам още кога ще е операцията, а и много ме е страх заради проблемите и със сърцето и алергиите и. Дано да съм в състояние, по принцип съм поела тази отговорност, но ако ме няма на последна страница, някой да пусне нова тема.
Което не означава сега да се свиете и да спрете да пишете, пишете пък все ще се разберете ,ако ме няма... Засега съм тук и ако се разпишем, остават ни само 4 страници....

Общи условия

Активация на акаунт