ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 508

• 21 395
  • 736
  •   1
Отговори
# 660

ето я с белия панталон . Рускините си пишат че е страшна но пък някои и се  радват.  

Добре си изглежда нашия човек  , набола брада след казармата , свалил някое кило от себе си.  Рамената си е широк по принцип. Бузките трябва да смали.
Къде  са го правили бейби партито на Босфора ли ?

плакатите за третия сезон . Има с Хазар но е същото  , нищо  различно.

Цитат
Вчера актеры сериала День, когда была написана моя судьба / Kaderimin Yazıldığı Gün Озджан Дениз, Хатидже Шендил и Бегюм Кютюк отдыхали вместе.
Колегите се срещат и се  фотнали. Ози е пял на сватба.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 14:40 от femmi2

# 661
  • Пришълец
Бел, да се оправя майка ти, лошо е пострадала. Disappointed Relieved

Щях да питам за Протектора, знаете ли от колко епизода се състои 3-ти сезон?

Феми, те са се събрали колегите, ако не бях прочела името Бегюм Кютюк нямаше да я позная. Йозджан Д. в Невестата е с естествения си цвят, но учудвам се, че и сега си изглежда по същия начин.

# 662
  • Варненска клюкарка
Дуда не изглежда нито по-добре нито по-зле от останалите жени на партито. Ама мен ме впечатли че се е лепнала с две ръце за Нурана, сякаш иска и тя същото....
Обаче има една закономерност - като започнат около теб да забременяват приятелки, роднини, колежки, половинки на приятелите на мъжа ти и един ден и ти с изненада установяваш същото.... Flutter Аз 4 месеца след снаха ми, и след наскоро родилата ми приятелка, а на работа си бременеехме с двете ми колежки с по няколко месеца разлика в положението от втория до осмия... И при други мои познати се случи подобно, даже едната ми каза нещо от сорта "пуу наговориха ли се какво..." наведнъж и се наложи да търси нови служителки за офиса си че и млади и такива отдавна попрехвърлили тридесетте се оказаха едновременно в положение...
Затова споменах за двойките с малки деца там.... Та може и да и се иска и на кака...

# 663
Бел ,лошо е пострадала майчето .
Не спряха бедите да се случват . Пу занапред да няма такива неща .
Дуда и аз щях да пиша същото ,ще и се прииска покрай бейби бума и тя да ражда.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 14:43 от femmi2

# 664
  • Варненска клюкарка
И по-отблизо, Дуда точно като почетна гостенка на събитието- до главната заслужила честването...

И цялата лепната за коремчето...

# 665
Дуда чак пък почетна гостенка. Тя се лепи така на всяка.Жената на Илияс като раждаше бяха в болницата пак я фанала за коремчето .
Ча немаше да я вземе с него то е по скоро женско нещо и парти отколкото мъжко.  Нурана едва ли познава толкова отблизо Дуда ,мъжете им са аркадаши ,но колко често излизат и гостуват те си знаят.Пиявицата използва да се залепи та всички да разберат, че е била там.Гаджето ме взе на партито,сериозно нещо точно като пиявица и гадина му окопира приятилите:imp:Imp
Мнението ми е това и си го изразявам .
Смешно или не това е !
Рускините писаха че Ча не застанали един до друг се снимат .Хати и мъжа и са до Чачо.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 14:46 от femmi2

# 666
  • Варненска клюкарка
Затова пък Хатидже се е лепнала за Дудиния стол. Ча и Дуда са на една ръка разстояние, единия е последвал другия та рускините могат да си ги смучат обичайните но те не променят фактите.  Да свикват, че тепърва  и още  изяви предстоят... Ако Дуда се държи нормално и не се прави на маймуна да се криви и чупи  е приемлива.  На общата снимка не изглежда нито по-зле, нито по-добре от останалите жени.

Купонът продължава при Иляс Гюнгьор за Ча и Киво и онзи на снимката до Ча,  Мустафа Мерт Коч, където са се снимали на фона на морето с Нурана.

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 21:47 от Беллора

# 667
Да ,рускините си драскат .Факт че доста се задържаха и не я крие.
Я ,каква маса и деликатеси рак скариди,Ча маси и ядене му дай .
Женките не са ли там ?

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 23:59 от femmi2

# 668
  • Варненска клюкарка
Както казах онзи ден, някой жестоко обърка компютрите и копотите... Бременността не е на Дуда, а Дуда е била поканена на въпросния празник честващ това състояние у друга жена. Странно ми е само като гледам, срокът изглежда като да е видяла двете черти преди малко. Такива празненства не се ли правеха малко преди раждането?
Но много се е променила Нурана и то не към по-хубаво, нямаше да я позная. Помня я от онова интервю където скриха топката на Ча, казаха му с колежката и че ще му издадат една тайна за Фера и Ча стана целия в слух, леко се паникьоса, нещо не беше по сценарий, флиртуваха и се бъзикаха с него... получи се забавно. А после той им каза за идеала си Адриана Лима...

# 669
То по -добре че са ги объркали и хамилето се оказа друга личност.
Още се хиля на рускините де пишат че се сбогували горещо преди казармата ,все едно са им светили Joy Не че не е невъзможно. Нормално да са имали романтично изпращане.
А пък на снимката ,която публикува Марги днес от казармата се смях на еднин коментар . Направил тъжна физономия все едно Дуда му съобщила ашкъм мой ще ставаш татко . Нашия Дуде абе как можа да ми го сервираш Joy
Ама това за Чанаккале си остава мистерия Ча и Дуда били ли са там ? Това Гюнайдън от сторито като я видях ми се стори че още и се спи и е купонясвала вечерта . Rolling Eyes
За бейби партито така е прави се малко преди да родиш или поне така съм виждала . Нурана явно доста са чакали хамилето с нейния та хората се радват .
То не и личи особено в кой месец е ?

# 670
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл  Hug , да минава!

И на мен нещо много странно ми се вижда такова "всенародно" тържество по повод бъдещо бебе. Исмаил и Нурана са заедно от 2011-та, ама се ожениха доста по-скоро.
За корема на Гюнгьоровица се държаха чак в родилното. По-ранни тържества съм виждала когато разкриват пола на бебето. Но обикновено са с най-близките.
Имам чувството, че народът просто си търси поводи да се напирува стабилно.
Екстра си е Чачко, виж Дуда не ми харесва - ни коса, ни панталон, ни блуза, ни физиономия ... Виждали сме я къде-къде по-барната.

За отлика от нея днес Джан вече отпочинал и приведен в приличен вид си е направо готин. Heart Eyes

Тука как го подготвят за предаването - https://instagram.flcj1-1.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/87971183_8 … 97ded12e1f39002c8

И от самото предаване, ама много пиплива тая водеща! Mr. Green
https://scontent-arn2-2.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/87590569_ … 470c11eab2a8e699e
https://scontent-arn2-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/87065396_ … c4c1c7a16cbf494b6
https://scontent-arn2-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/87186897_ … 9c744ee7c3f925b13
https://scontent-arn2-2.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/87157673_ … 949c08ccc591b2201

Тука първата част от предаването -
https://www.facebook.com/canyamanitalia2019/videos/2912998525409607/

П.П. Редактирам се, че никой не ме е разредил.
Предаването с английски субтитри -

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 09:56 от profi_1

# 671
  • Варненска клюкарка
Момичета, благодаря ви!

Ето и още една, тук я е обгърнала Хатидже:

Това са някакви американски обичаи за съобщаване пола на бебето. Макар че къде го поне малко коремче, но може и по друг начин да са разбрали какво е на път.... Виждала съм такива празненства по някакви предавания или филми- синя торта, розова торта, помня че едната я бяха докарали лилава та стана скандал... Семейство Езелови чакали момиченце, но виждам че са забравили да укрясят мястото с розови панделки.
Веки сам си преценява, но толкова ръце върху корема, по принцип там би трябвало да пипат само най-близките приятелки, и близки. не знам... Дуда ми изглежда някак инфантилна, прекалено екзалтирана е винаги, готова е да напрегръща и нацелува сигурно и непознати, но май на тихия ни Ча точно такава му харесва. Видях и някакво видео с нея- не ми хареса, нещо се валяше по масата Imp
Никак не харесвам голи талии въпреки че на Дуда е стегната. Не харесвам и такива опнати светли панталони, макар че на нея и стои добре.Имам чувството че към 90% от дамите посещават един и същ фризьорски салон. Само албанката и Хатидже се отличават. Май и Дуда.
Има много видеа от заведението на Гюнгьор, добра компания са оформили, може да са празнували победата на Галата - вчера са разгромили Фенербахче и гледах вдиео как се налага да спасяват Али Коч от озверялата тълпа на стадиона. Абе мъжка компания винаги ще намери за какво да празнива. Май Ча поизмести фокуса от кръчмите на Лабумски. А, дано. Киво не стъпваше там, а сега гледам че с брат му са при Иляс. видях че има жива музика, не очаквах, дано не стане дупка като Лабума и дано Ча не вземе пак да висне от сутгрин до вечер там.

# 672
Здравейте и добра  седмица на всички . Имаме нужда от позитивизъм.
Няма ли снимки от кръчмата ?
Дуда по коя маса се е лигавила ?
Може да и е такъв нагона екзалтирана.
Но като окопира хората и аркадашите на ашкъма ме дразни  .
Не знам албанката къв фризьор посещава но и двамата с Толга се барнали с шапки и в черно .За нашия не се учудвам ,обича да носи шапки и каскети.
Мъжката компания е била за Галата Сарай щом така пищно празнуват.

# 673
  • Пришълец
Като си стърчи спокойно нямам нищо против нея, наистина не е толкова зле. Ама като вземе да се криви и цвили, ох, ужасна е в превъзбудено състояние. Rolling Eyes
И мъжете с шапки в затворено помещение, не понасям тази гледка Rolling Eyes
Феми, и аз я видях Дуда как се проснала върху масата с цветя, същото за което спомена и Бел. В сторито на Нурана надничам.

ПП Колко необичайно бейби шауър парти. Бел, то наистина в масовия случай си се прави малко преди раждането. А тука даже бременността не си личи все още... явно не са суеверни бъдещите родители. И защо дамите са с половинките си. За разнообразие навярно.Sweat Smile

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 13:46 от 'Маргарита

# 674
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Маргарелче, метни ми инстаграма на Нурана, защото кълбото ми снощи твърдеше, че е заключен за външни. Сигурно нацелвам нещо друго.  newsm78
И какво се стискате, та не слагате снимките, ами само ми разказвате за тях! /тука съм вече на Ф с ръцете на кръста Laughing /
И аз искам да видя "Полегнала е Дуда сред китки". Ако е ужасна за гледане, може и в спойлер.

Общи условия

Активация на акаунт