Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-честите диагнози, които се поставят на болничния от лекарска комисия?
Кои са някои от най-популярните марки колички за бебета, обсъдени в дискусията?
Кои са някои от популярните марки за бебешка козметика, споменати в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-честите диагнози, които се поставят на болничния от лекарска комисия?
-
Кои са някои от най-популярните марки колички за бебета, обсъдени в дискусията?
-
Кои са някои от популярните марки за бебешка козметика, споменати в дискусията?
-
Какви са някои естествени начини за облекчаване на болки в гърлото по време на бременност, обсъдени в дискусията?
-
Как се изчислява терминът на бременността?
Аз съм 16+5 и вече съм 4 кг отгоре. Не се ограничавам. Крепи ме мисълта, че след като родих миналия път ги свалих напълно за 3 месеца, защото нямах време да ям. Сега с две щурчета вкъщи може и по-бързо да стане. Бях качила 16 кг тогава.
Никога няма да се разделя с това същество. Иначе синът ми е много заинтригуван от нея. Като я види, задължително иска да я пипне и радостта му минава в скубане. Аз му показвам как трябва да я гали. Тя като цяло го избягва
Понякога го търпи, понякога му се "скара", което той вече разбира и не я закача след това. Ще намерят общ език
А на двора имаме две кучета - едното не е породисто, другото е немска овчарка. За момента нямат много контакти с детето - той още само лази. Пролетта очаквам вече да пада голямо въргаляне

Преди да забременея бях свалила доста килограми, та вече знам как става и не се притеснявам толкова. Най-важното за мен е, че спрях цигарите от раз още като разбрах, че съм бременна. Доста си похапвах и имах голям апетит. Сега малко се поуспокоих с тъпченето и май забавих темпото на качване... за сега