Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-честите диагнози, които се поставят на болничния от лекарска комисия?
Кои са някои от най-популярните марки колички за бебета, обсъдени в дискусията?
Кои са някои от популярните марки за бебешка козметика, споменати в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-честите диагнози, които се поставят на болничния от лекарска комисия?
-
Кои са някои от най-популярните марки колички за бебета, обсъдени в дискусията?
-
Кои са някои от популярните марки за бебешка козметика, споменати в дискусията?
-
Какви са някои естествени начини за облекчаване на болки в гърлото по време на бременност, обсъдени в дискусията?
-
Как се изчислява терминът на бременността?
И любимото ми е - "Ама сигурно ти се налага да чистиш поне на 2-3 дни". Та... да, забавно е у дома. Нямам никакви притеснения относно появата на бебето и съжителството му с писаните. Те са изключително тихи, чисти и уважаващи личното пространство (породите са такива, но са взети така с умисъл
) С космите се справям с ежедневно неколкократно пускане на прахосмукачка (но аз съм си и почти маниак на тема чистота, което леко не кореспондира както трябва с наличието на котки у дома) и ресането им. Лятно време хималайката е подстригана, та спасяваме положението. Но, както обичам да казвам, аз също се скубя и то не по-малко от котките.

Но за момента имаме котки на двора и смятам така да си и остане
Аз имам един черен котарак, който за жалост трябваше да оставя при майка ми, когато се изнесох под наем, но ходя да си го храня през ден през два. Иначе съм израснала с много животни, предимно с куче - ами няма по-готино нещо.
уж много се движа,ям си нормално. Никога не съм била дебела и не съм качвала/сваляла рязко. Почнах 56кг, а сега съм 62кг (18г.с.) и не искам да си представям как ще изглеждам накрая и колко ще тежа ..
, то тогава защо се продава отделно нош за новородени :
аз преди котки не обичах. Но съдбата решила друго. Малко преди да забременея намерих малко коте на улицата и го прибрах, 4 дни беше при нас и накрая решихме да я дадем на село и така съм плакала за нея. Понякога съжалявам че я дадохме, но сега знам че е добре. 😊