ЮЛИ 2020 - Тема №3

• 37 755
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз поддържах 37,1-37,3 в първите седмици и ми казаха, че е нормално. Организмът работи на пълни обороти и може да покачи температура.
После спрях да я меря, защото нямах абсолютно никакви други симптоми за нещо необичайно.
Ти в коя седмица си?

# 541
Аз поддържах 37,1-37,3 в първите седмици и ми казаха, че е нормално. Организмът работи на пълни обороти и може да покачи температура.
После спрях да я меря, защото нямах абсолютно никакви други симптоми за нещо необичайно.
Ти в коя седмица си?
14 седмица и 5 дни съм и се притеснявам, че ми е горещо и се потя.

# 542
  • София
Според мен я следи и при първа възможност звънни на АГ или личен лекар да ги попиташ.

На мен ми е или много горещо или студено, няма угодия. Жега, жега, жега и ако се уморя и ми се доспи (а то ми се спи честичко) - хоп и ме втриса.

Но към средата на 15 г.с. стана малко по-леко изразено и по-поносимо. Тогава позаглъхна и гаденето и ми се върнаха някои вкусове и миризми. Сега съм 16+3.

# 543
  • Varna
Аз за момента май съм се насочила към Kikka boo Ugo 3in1 или Kikka boo Madrid 3in1, но нямам отзиви за тях
В началото и аз се бях насочола към МАДРИД ,но моя приятелка е с нея и каза че като цена - качество е доволна много, по коша за новородено няма зазбележки,но на този от 6+ за около месец два му се е деформирала подложката за крачета. Тя е от нещо като по твърд картон и от ритане се е огънала бързо.

# 544
Температура по време на бременност до към 37,3 / 37,4 е нормална. Ако се вдигне над 37,5 е вече притеснително.
Момичета, днес разбрах пола Grinning Ще си имаме момиченце Heart Много се радвам! Ходих без час при лекаря, че имах много засилено течение, направо цялото бельо ми се мокреше и не можех да търпя и отидох. Останах много доволна, обърна ми много голямо внимание. Искаше да се увери, че не е изтичане на околоплодни води. Слава богу е някакво течение, гъбички. Каза ми и пола на 100 % бил сигурен Heart Eyes Ех, моят мъж много искаше момченце, че да има кой да наследи гаража, но каквото такова Grinning По принцип в сряда ще ходим двамата на фетална, там и другият лекар ще каже направо. Но понеже мъжът ми си идва в сряда, ще изчакам. Не искам да му казвам по телефона.Искам на живо да му видя реакцията Grinning Е, ще има по-голям стимул за второ. Много съм щастлива Blush

# 545
Ти в коя сесмица си, че ще ходиш сега на фетална?

# 546
В 19та Simple Smile Терминът ми е 2ри юли Simple Smile

# 547
И аз съм края на 17та седмица и ще ходя по другата седмица (19та)на 2ра фетална морфология, без скрининг, записах си час и за март месец за фетална ехокардиография.
Кика Бо и  аз св бях спряла на Мадрид 3в1,и в магазина като я разглеждах много ми хареса, маневрена, лека.

# 548
Не е ли още рано за ФМ ? На мен лекарката ми каза да не ходя преди 21 г.с.

# 549
И аз ще ходя в 21ва седмица, затова се изненадах. Моята лекарка каза същото.

# 550
  • София
Аз ще съм в 19+5 при единия и в 20+4 при другия

# 551
Момичета, с ужасно главоболие съм, кръвното ми е нормално, не е високо... не ми се ще да звъня на доктора в неделя, че ми е неудобно, знае ли някой какво мога да пия, ибупрофен знам че не може, но анлагин, беналгин или нещо подобно.

# 552
Момичета, с ужасно главоболие съм, кръвното ми е нормално, не е високо... не ми се ще да звъня на доктора в неделя, че ми е неудобно, знае ли някой какво мога да пия, ибупрофен знам че не може, но анлагин, беналгин или нещо подобно.
Парацетамол мисля, че може само. Слагай си студени компреси на чело/слепоочие. Другото, за което се сещам е масаж на болезнените зони с крем/г Хималая.

# 553
Парацетамол съм пила когато ме е боляло главата. Веднъж не ми помогна, много ме цепеше и просто легнах, завих се през глава, поспах около час и сравнително болката намаля.

# 554
Парацетамол пих сутринта към 5, тогава се събудих с главоболие, поуспокои ме за малко, и съм заспал, но пак се събудих с главоболие, ужасно е.

Общи условия

Активация на акаунт