Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-честите диагнози, които се поставят на болничния от лекарска комисия?
Кои са някои от най-популярните марки колички за бебета, обсъдени в дискусията?
Кои са някои от популярните марки за бебешка козметика, споменати в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-честите диагнози, които се поставят на болничния от лекарска комисия?
-
Кои са някои от най-популярните марки колички за бебета, обсъдени в дискусията?
-
Кои са някои от популярните марки за бебешка козметика, споменати в дискусията?
-
Какви са някои естествени начини за облекчаване на болки в гърлото по време на бременност, обсъдени в дискусията?
-
Как се изчислява терминът на бременността?

От началото на годината за втори път се разболявам, за което пак той е виновен, понеже той ги носи тия вируси у нас
Иначе тази седмица не съм повръщала. Юхууу!!! Още ми се гади през деня, но по-малко от преди. Надявам се и това да отшуми. И последно се сетих. Онзи ден бях на преглед и този път АГ каза, че й прилича на момиченце
Много, много се зарадвах! Аз се бях примирила, че около мен ще има само мъже и сега като гръм от ясно небе. Ама ще изчакам и този месец, няма да се обнадеждавам прекалено
Пък следващия месец дано се вижда най-накрая.
Моят мъж ми вика Хълкавица ( от Хълк)

Ходих до София Мед, за да ме приемат фиктивно в отделението и да започна да взимам болничен, та АГ-то ме успокои малко, че бактериите обикновено предизвикват контракции, а мойта матка беше спокойна. Ще чакам сряда или четвъртък и ще видя каква бактерия ще се окаже. Имам скрити надежди да е била замърсена пробата предишния път. Хич не ми се пие антибиотик